Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 763 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



habib syech assegaf solatun bissalamil mubin marhaban y..

ya latif hafiz hamidun zikir terapi diri hafizhamidun

zikir ya allah hasbi rabbi jal allah

anta syafi ya ilahi

hafiz hamidun ya zaljalal live konsert zikir terapi dir..

ya latif hafiz hamidun zikir terapi diri hafizhamidun w..

allahu ya rahman hafiz hamidun zikir terapi diri 2 hafi..

ahlan wasahlan ya ramadan

ya allah sungguh aku berlindung kepadamu dari kesempita..

alhamdullillah ahlan wa sahlan ya flexia atau raisha ra..

ya aku masih dara lerr

habib syech ya nabi salam alayka

ya allah jadikan hamba mu ini mencintai orang yang beri..

marhaban ya ramadan

habib syech ya badrotim

ya allah bersihkan hatiku dr segala bentuk kemunafikan ..

ya allah kak pah cakap pun kak pah hendak menangis kata..

pesan habibie untuk prabowo saat buka bersama baik baik..

ya allah selamatkan saudara kami di gaza savegaza http ..

ya allah selamatkanlah saudara kami di bumi gaza

ya allah pendedahan seorang doktor tentang gejala murta..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 282
Widget Aktif : 3,838
Banner Aktif : 6,274

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • cucuk cebisan daging mangsa mh17 dengan kay..
  • nik aziz terus dimalukan
  • salam lebaran
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • kadar tol harus dikaji
  • selamat hari raya
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • jenis jenis jerawat
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)