Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 870 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



ahlan wasahlan ya ramadhan

abang tunggu mak di syurga ya

ya allah apa dah jadi dengan budak zaman sekarang terke..

video ayah sakit kanser iringi anak perempuan seolah ol..

ya allah mudahkan kerja ibu3 di dunia ini

ya hanana puluhan ribu turun di temerloh malam ini untu..

kisah benar pondok pak ya 27 syuhada kembali kepada yan..

mengimbau kembali tragedi pondok pak ya

ya tuhan betapa cantiknya wanita ini setelah wajahnya j..

nasyid ya rasulullah

ya allah berikanlah aku keikhlasan

ya allah ajari aku

ya tuhanku

allhadulillah ya syakur extended dateline

penjelasan qasidah ya hanana

kenapa wanita perlu cantik ya

aku reda dengan ketentuanmu ya allah

rafizi fitnah hadi pas buta atau pekak ya

pandai buat pandai lah tanggung ya kak

ya allah mulia sungguh hati lelaki ini

lorde sings ya ya ya south park parody video




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 567
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,583

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,224
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • wordless wednesday cornetto red velvet
  • kebaikan habbatussauda
  • syahdu ustaz abdullah khairi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 27 kesan perbuatan zina
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • emak abah opah dan atuk
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)