Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 804 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



zikir ya allah hasbi rabbi jal allah

habib syech assegaf solatun bissalamil mubin marhaban y..

allahu ya rahman hafiz hamidun zikir terapi diri 2 hafi..

ya latif hafiz hamidun zikir terapi diri hafizhamidun

kanak kanak syria tersepit di bawah runtuhan tak jerit ..

ya allah jadikan hamba mu ini mencintai orang yang beri..

ya allah bantulah hati ini memahami menghayati dan mera..

ya allah mulianya budak buta ini

ya perempuan gengster itu adalah aku

ya allah bersihkan hatiku dr segala bentuk kemunafikan ..

ya jika anda ikut langkah ini anda boleh pakai alphard ..

cuit cuit aidilfitri allah ya baari

ya allah

ya allah jadikan hamba mu ini mencintai orang yang beri..

ya tuhan kami tiadalah engkau menciptakan alam ini dgn ..

ya badrotim best

janganlah bersumpah baik demi langit mahupun demi bumi ..

ya allah aku redha

ya allah bantulah hati ini memahami menghayati dan mera..

ya allah sungguh aku berlindung kepadamu dari kesempita..

tim wong shower gel sold out 2 set today my luck luck g..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 526
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,332

Domain Dibenarkan: 10,303
Jumlah Artikel : 790,929
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video panas lge cabar igp kbab51 dan pdrmsi..
  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • kisah cinta gadis bbm
  • 5 pela cur lari tanpa seurat benang
  • 25 bandar paling berbahaya di dunia untuk d..
  • masih hidup walau tertusuk batang besi
  • tips menjaga dan cara mudah mencuci buah pi..
  • makanan halal di jepun
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • simply romantic summer backyard wedding
  • kumpulan humor dewasa part 3

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • diari sedih seekor kucing
  • hati hati laman web hina islam
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2791)   wanita (1816)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)