Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 968 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



lirik dan video ya latif hafiz hamidun zikir terapi dir..

lirikl dan video allahu ya rahman hafiz hamidun zikir t..

marhaban ya ramadhan

doa zikir ya amaanal khoo ifin

tolong wei tolong wei aku dengan joe kemalangan ni joe ..

ya dagang patut baca 17 perkara punca tidak masuk syurg..

uhibbuki ya ummu aini

ya allah sedihnya kisah seorang isteri curang jadikan i..

lirik hoi ya hoi one nation emcees

nanti saya tolong tutupkan sikit ya

luahan sayu hati peniaga melayu ditindas ca ya nun alif

mana satu sampin yang sesuai ya

ya allah ampunkanlah aku

ayam ketik tunnga kokok tepi pantai adakah ya dagang ta..

ya allah sedihnya kisah seorang isteri curang jadikan i..

perancngan manusia mmng debommm tp perancangan allah it..

ya ke tu fazura terima andai taufik batisah jodohnya

ya ke fazura terima andai taufik batisah jodohnya

ya allah kepadamu aku bersujud

ya juj wa ma juj

ya allah kepadamu ku bersujud saiful bukhari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 538
Widget Aktif : 4,025
Banner Aktif : 7,072

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,274
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • paha reput punggung pun reput
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • rahsia label pada buah buahan
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • jenis jenis jerawat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)