Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 950 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



tun abdul rahman ya 039 kub dalam kenangan

subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna warni ya kam..

tun abdul rahman ya kub adenan satem beri penghormatan ..

jenazah tun abdul rahman ya kub selamat disemadikan

ya allah segalanya lenyap banjir2014

gambar ya allah ya tuhanku sembuhkan segera perdana men..

air terjun indah semula jadi ya allah s w t indahnya ci..

air terjun indah semula jadi ya allah s w t indahnya ci..

syukur alhamdulillah untuk hari ini ya allah

tiada kata yang dapat digambarkan semoga berjaya ya dik

jenazah tun abdul rahman ya kub selamat disemadikan

tun abdul rahman ya kub adenan satem beri penghormatan ..

tun abdul rahman ya kub meninggal dunia

tun abdul rahman ya kub meninggal dunia

katakanlah ya iya iya lah

gambar ya allah berat mata memandang berat lagi bahu me..

pm tpm rakam takziah kepada keluarga tun abdul rahman y..

pm tpm rakam takziah kepada keluarga tun abdul rahman y..

tun abdul rahman ya kub dalam kenangan

pm tpm rakam takziah kepada keluarga tun abdul rahman y..

tun abdul rahman ya kub meninggal dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 284
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,490
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • terkini tembelang u s pecah tentang mh370
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • bagus betul raja saudi arabia tinggalkan ob..
  • kumpulan virus tersingkir di separuh akhir ..
  • akhirnya terjawab punca sebenar hanez suray..
  • kisah gadis cantik menyesal berkahwin denga..
  • gambar fesyen hijab paling mengerikan dan b..
  • aziz desa terlantar di hospital akibat masa..
  • barisan kepimpinan baru pas pro dap kini di..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • never date a person who
  • tanda tanda kanser payudara
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)