Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 813 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



habib syech assegaf solatun bissalamil mubin marhaban y..

ya latif hafiz hamidun zikir terapi diri hafizhamidun

ya allah jadikan hamba mu ini mencintai orang yang beri..

cuit cuit aidilfitri allah ya baari

ya jika anda ikut langkah ini anda boleh pakai alphard ..

janganlah bersumpah baik demi langit mahupun demi bumi ..

keajaiban ya hayyu ya qayyum

ya badrotim best

ya allah bersihkan hatiku dr segala bentuk kemunafikan ..

ya allah luasnya neraka jahanam

ya allah luasnya neraka jahanammu

ya allah luasnya neraka jahanam

ya perempuan gengster itu adalah aku

ya allah

kanak kanak syria tersepit di bawah runtuhan tak jerit ..

ya nabinal hadi

ya allah bantulah hati ini memahami menghayati dan mera..

ya allah aku redha

radar dome ya kah

ya tuhan kami tiadalah engkau menciptakan alam ini dgn ..

ya allah bersihkan hatiku dr segala bentuk kemunafikan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 579
Widget Aktif : 4,029
Banner Aktif : 6,298

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 797,076
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • rebeca nur islam bikin kontroversi lagi
  • untung dapat suami cenggini tapi
  • bam harus bertaubat
  • tiga mati kereta berkecai
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • mini zoo taman teruntum kuantan
  • ulam rahsia awet muda
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • 26 fascinating films about food
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)