Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 1016 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



remeh ya hayyum ya qayyum

tak dapat tanduk boleh pulas telinga pun jadilah ya his..

kisah benar yang menyayat hati abang tunggu mak di syur..

ya rasul junjungan mulia

tukar domain ya tidak

ya allah

ya abang sayangkan dia dia janda dan abang dah terlanju..

terima kasih ya allah kerana pinjamkan dia buat ku wala..

kim and khloe kardashian hey prime minister nice to mee..

berhati hati ya abang pegang sikit je

daurah kitab ya bunayya siri 4 ustaz nazrul nasir

tragedi yang semakin dilupai 13 pondok pak ya tragedi 2..

prkrompin ya allah tergamak pas racun fikiran orang fel..

luahan hati rakyat ya allah berikan kami kekuatan lawan..

pilu ya allah anakanda ku dr tita ingin keluar bertugas..

la tahzan ya qalina

nasi lemak pandan restoran pak ya nasi pandan metro pen..

berhati hati ya abang pegang sikit je

bagaimanakah sejarah tembakau ya rasulullah

siapa ya ulamak yang pergi syria tapi polis tak tangkap..

lepas tatoo nak bayar dengan apa ya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 624
Widget Aktif : 4,010
Banner Aktif : 7,251

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,880
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • siapa kah nur juliana di sebalik kes zamani
  • abang sado pengsan kerana baju terlalu keta..
  • 5 foto putera sultan perak raja azlan muzaf..
  • sungai terdalam di dunia yang penuh misteri
  • terkini prkpermatangpauh kecoh kenderaan um..
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • sayu pilu hati ibu anak yang di tunggu pula..
  • dajjal menanti tasik galilee surut airnya
  • takkan takde tempat lain dah sibuknya tanga..
  • alamak jarangnya seluar dia takkan tak pera..
  • inilah rupa pari pari yang telah berjaya di..
  • jenica s osbourn wants to take a love rehab..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • ciri ciri wanita solehah
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita semalam hot spring kah
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • never date a person who
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku penganggur
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)