Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 875 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



ahlan wasahlan ya ramadhan

ya allah mudahkan kerja ibu3 di dunia ini

video ayah sakit kanser iringi anak perempuan seolah ol..

ya ayyuha nas lihatlah bagaimana rakyat syria disembeli..

ya allah berikanlah aku keikhlasan

ya allah apa dah jadi dengan budak zaman sekarang terke..

abang tunggu mak di syurga ya

nasyid ya rasulullah

kisah benar pondok pak ya 27 syuhada kembali kepada yan..

ya hanana puluhan ribu turun di temerloh malam ini untu..

pandai buat pandai lah tanggung ya kak

ya allah mulia sungguh hati lelaki ini

penjelasan qasidah ya hanana

kenapa wanita perlu cantik ya

huk aloh laa lagu ya hanana versi kelantan

subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna warni ya kam..

allhadulillah ya syakur extended dateline

ya tuhanku

lorde sings ya ya ya south park parody video

rafizi fitnah hadi pas buta atau pekak ya

aku reda dengan ketentuanmu ya allah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 687
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,589

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,313
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • duchess kate makes public comeback in style
  • awek bertutup alim kantoi berasmara ditangk..
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • menarik gambar puteri diana semasa muda rem..
  • beyond the boundary
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • jenis jenis jerawat
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • jangan ditangisi haid itu
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)