Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 1025 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



daurah kitab ya bunayya siri 4 ustaz nazrul nasir

berhati hati ya abang pegang sikit je

bagaimanakah sejarah tembakau ya rasulullah

berhati hati ya abang pegang sikit je

ya rasul junjungan mulia

tukar domain ya tidak

tak dapat tanduk boleh pulas telinga pun jadilah ya his..

kisah benar yang menyayat hati abang tunggu mak di syur..

siapa ya ulamak yang pergi syria tapi polis tak tangkap..

nasi lemak pandan restoran pak ya nasi pandan metro pen..

fanpage rasmi restoran pak ya nasi pandan

jom ke pak ya nasi pandan

kisah benar abang tunggu mak di syurga ya

pilu ya allah anakanda ku dr tita ingin keluar bertugas..

luahan hati rakyat ya allah berikan kami kekuatan lawan..

la tahzan ya qalina

tragedi yang semakin dilupai 13 pondok pak ya tragedi 2..

prkrompin ya allah tergamak pas racun fikiran orang fel..

ya allah

remeh ya hayyum ya qayyum

assalamualaika ya rasulullah malay version lyric cover ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 408
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • supermummy - miza harun
  • macam macam wau ada
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 7 things you need to know about depression
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)