Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi 831 hits  

Ramadhan Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi

Boleh pulak terlupe zikir ni time jadi imam huh perkara yang tidak sepatutnye berlaku so sebelum sahabat semua terlupe macam saye jugak lebih baik prepare awal awal Zikir Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi ni sebelum ada voice voice yang tidak diingini

Teruskan Membaca..



ahlan wasahlan ya ramadhan

ya latif hafiz hamidun zikir terapi diri hafizhamidun

kesian kesian kat mak cik ni sabar ya mak cik

analis semua tentara as itu pasukan terlatih ya pasukan..

sedih papa nanti bacakan cerita ini kuat kuat pada ina ..

ya rasulullah layakkah kami menjadi umatmu

ya tuhan rakan sekerjaku itu cuba menghancurkan aku

55 amalan rohani ya wahhab

ya rasulullah

panas pertemuan dan perbincangan antara anwar dan tg ha..

nurul wahab umum kehamilan menerusi video kenapa ya

ya saya yang salah refleksi diri

ustaz azhar idrus doa ya amanal kho ifin

terdesak mutakhir anwar jumpa abdul hadi di terengganu ..

lirik qasidah ya hanana dan maksud

suka mlm kenapa ya

sempat lagi mama berselfie dengan zulaikha ya

qasidah ya hanana with arab malay lyrics

jadi kerjasama pas umno bukanlah fitnah ya

ya bersyukurlah

amalan rohani ya wahhab




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 295
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,451

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,179
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • 121 ketua bahagian boikot pm najibrazak sat..
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • bakal kembali beraksi katanya
  • isu hina melayu jawa di fb
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)