Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 184 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



video karma berbuat baik dibalas baik berbuat jahat

video kisah hidup buat baik dibalas baik

agama amalan baik ikhlas dibalas keberkatan

video karma berbuat baik dibalas baik berbuat jahat

workshop baik pulih volkswagen lama

mas tambah baik sistem komunikasi dan laporan pesawat

pendekatan adenan disambut baik masyarakat cina

tips merawat burung kacer yang baik

al fatihah harun salim bachik kawan yang baik

baik buruk tuala wanita

baik buruk tuala wanita

baik buruk tuala wanita

makjemah sahabat baik si monyet dan si itik kini tiada ..

nazim othman cukuplah allah menjadi penolong aku dan al..

10 langkah untuk menjadi ibu yang lebih baik 10 memang ..

makanan anti oksidan yang baik untuk kulit

butang kena flutd part 3 tuan kucen baik hati

suami isteri mu adalah sahabat baik ku

teater baik punya cilok tamatkan sengketa 8 tahun ac da..

sendiri lebih baik agaknya

bersangka baik pada nya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 7,168

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • ngeri lelaki maut kepala terbelah dilibas s..
  • video lagi kes buli mangsa ditanggalkan pak..
  • sairah mati dibunuh polis
  • anda pasti terkejut lihat sesuatu yang ganj..
  • imej baru
  • gst krohhh gst pruhh
  • jumpa semula anjing selepas dimasak
  • nabi sulaiman a s mengagih rezeki
  • esok nak pi menoreh
  • 14 perkara lelaki wajib tahu tentang peremp..

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kurang ajaran tak sesat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tanda orang sayang dekat kita
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)