Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 192 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



video karma berbuat baik dibalas baik berbuat jahat

video kisah hidup buat baik dibalas baik

video karma berbuat baik dibalas baik berbuat jahat

demi sahabat baik kim jong kook terima tawaran berlakon

berita baik pada jun ini selamat tinggal astro

makjemah berita baik pada jun ini selamat tinggal astro..

lagi penyelesaian bijak hasan malek dengan war room nas..

11 tabiat baik yang harus untuk pemandu di malaysia

lebih baik berzikir

gst baik untuk rakyat rafizi pun mengaku bukan

sentiasa bersangka baik dan elakkan fitnah

menjadi hak anak dan kewajipan ibubapa memberikan nama ..

makjemah pemandu teksi janji perkhidmatan lebih baik ma..

sini banyak aman banyak cantik banyak baik tapi islam

malaysia mampu dapat keputusan lebih baik dalam pisa 20..

panas berapi sebelum nama spad ditukar kepada pad wanit..

tabung nuffnang yang baik hati

tur baik rafizi kantoi kencing nenek kipas

lebih baik dap yang keluar pakatan nik abduh

kenyataan beri imej tidak baik kepada usaha kelantan

sayur baik untuk kesihatan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 305
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,274

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,130,573
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video yang menimbulkan kemarahan
  • dato terlajak laris mohon maaf keterlanjura..
  • menarik foto lawak giler 979
  • datuk hasan arifin calon bn prk rompin
  • rm200 000 peruntukan untuk dewan sekolah ta..
  • polis siasat status kewangan juruterbang he..
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • terbaik ceo potong gaji sendiri untuk naikk..
  • tukang sapu menemui sesuatu yang sangat men..
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • azwan annuar pelakon dalam hantu kak limah ..
  • video heboh rakaman gadis terengganu berpes..

  • wajib baca :

  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • puisi terakhir imam syafie
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • diari sedih seekor kucing
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kurang ajaran tak sesat
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)