Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 179 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



niat baik zero biayai ibu pergi haji

5 makanan tidak baik untuk kesihatan seksual

ciri ciri yang ada pada dokumen requirement yang baik

kesihatan azlee senario semakin bertambah baik

williams akan tampil lebih baik

am khidmat pengurus kediaman oleh ypk dapat sambutan ba..

tasha shila hubungan saya dengan han baik baik saja

erra fazira doa jodoh yang baik untuk bekas suami

tugas pendidik melahirkan insan yang lebih baik

berita baik tarif elektrik turun 225 senkwj mulai mac

berita baik tarif elektrik turun 225 senkwj mulai 1 mac

tidur tanpa bantal baik untuk kesihatan

berita baik tarif elektrik turun 2 25 sen kwj mulai mac..

amalan baik di waktu pagi mengikut sunnah rasulullah s ..

neelofa satu pengajaran baik untuk ameera

tentera masyarakat perlu jalin hubungan baik raja muda ..

penampakkan hantu di janda baik

lebih baik minum petrol dari minum air mineral 500 ml h..

18sx aduh baik tak payah pakai tudung kak

tentera masyarakat perlu jalin hubungan baik

tentera masyarakat perlu jalin hubungan baik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 454
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,113

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,529
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • puisi terakhir imam syafie
  • 26 fascinating films about food
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • kurang ajaran tak sesat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)