Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 131 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



cita cita dan niat yang baik mesti disertai dengan usah..

sebaik baik manusia ialah yang panjang usianya baik ama..

gareth bale percaya la liga lebih baik dari liga perdan..

malaysia pertahan maruah uruskan tragedi mh17 dengan ba..

baik punya kisah disebalik kejayaan pm membawa pulang m..

lebih baik diam

omega baik untuk jantung otak

malaysia pertahan maruah uruskan tragedi mh17 dengan ba..

eksklusif menangi rm15 000 00 dengan ujibakat seludup b..

comment on cara mengetahui telur yang masih baik by haz..

sahabat yang baik

sebaik baik nafsu adalah yang dilawan dan seburuk buruk..

sebaik baik kaya ialah kaya hati sebaik baik bekal iala..

sebaik baik manusia ialah yang panjang usianya baik ama..

ajaklah sahabat kita berbuat kebaikan tidak kira mereka..

sebaik baik nafsu adalah yang dilawan dan seburuk buruk..

video nasib baik bayi nyaris digilis tayar kenderaan

kadangkala menyembunyikan sesuatu perkara dari pengetah..

dua lebih baik iklan raya usim

status yang baik baik hanya untuk orang yang baik betul..

kawan baik dakwa rozana misbun menipu bukti penerangan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 414
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,239

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,386
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • profesor israel perkosa wanita palestina ca..
  • artis buka tudung kerana kecewa
  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • oh lelaki datang pameran kereta ambil gamba..
  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • belasah abang ipar tak puas hati tak pandan..
  • orang minyak dicekup di dataran pahlawan
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • gaza gencatan senjata tiga hari bermula pag..
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi
  • komisyen pertama rahsia hipnosis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)