Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 156 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



am kualiti udara baik seluruh negara setakat 8 pagi

diana rafar jelaskan rumah tangganya masih baik

kualiti udara baik seluruh negara setakat jam 8 pagi

makanan yang baik untuk minda

kualiti udara baik seluruh negara setakat jam 8 pagi

video pemberitahuan berita baik untuk kakitangan awam w..

am kualiti udara baik seluruh negara setakat 8 pagi

diana rafar jelaskan rumah tangganya masih baik

kelayakan euro 2016 itali perlu jadi lebih baik

kelayakan euro 2016 itali perlu jadi lebih baik pelle

lebih baik cukaikan 15 orang kaya di m sia

pesawat bakal mendarat di janda baik sabtu ini

bajet 2015 firma penyelidikan sambut baik

trend baru mengisi minyak lebih baik guna liter dari ni..

sam sambut baik bajet untuk kbs

lebih baik hangpa solat hajat mintak najib turunkan har..

kenapa baik hati sangat ke ada udang di sebalik batu

tambah baik cuti jaga anak

tambah baik cuti jaga anak

pikom sambut baik bajet 2015 tingkatkan keupayaan jalur..

perodua sambut baik pengecualian cukai kesan indusri ku..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 492
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,436
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • wake up call poem
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)