Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 175 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



cuaca baik dijangka sokong harga msm

syahrini akui kini kawan baik paris hilton

pilih makanan yang mengandungi lemak baik sebab ia bant..

yang baik

syahrini akui kini kawan baik paris hilton

cuaca baik dijangka sokong harga msm

puree avocado pisang yang sangat baik untuk bayi anda

amalan baik di waktu pagi

blogger yang baik motivasi kehidupan

kerja di rumah lebih baik

berita baik untuk orang kuantan ye

kesan cara diet yang baik

kdn bertindak jika penulisan cetuskan suasana tak baik

tak pandai masak tapi nak jadi isteri yang baik

am kdn bertindak jika penulisan cetuskan suasana tidak ..

kdn bertindak jika penulisan cetuskan suasana tidak bai..

mi headphone fon kepala premium daripada xiaomi dengan ..

mi headphone fon kepala premium daripada xiaomi dengan ..

tazkirah jumaat waktu yang baik untuk berdoa

mengapa syaitan suka orang baik baik

mi headphone fon kepala premium daripada xiaomi dengan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 472
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 7,000

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,027,561
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bakal calon upsr mengandung 7 bulan
  • 12 gambar cikgu puteri aishah yang terima s..
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • mencintaimu kesilapan terbesar nota suami s..
  • tengku puan pahang selar tindakan biadap pe..
  • senarai penerima pingat dan darjah kebesara..
  • kisah sebenar disebalik pasangan maut melek..
  • video kontroversi banner anjing dan cium mu..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • video pak mus disebar pemimpin pas pusat
  • fakta mengenai jessica alba part 1
  • 12 tahun tanggung derita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cinta vs materialistik
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • puisi terakhir imam syafie
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)