Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 146 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



niat yang bagaimana bukanya asal baik sahaja

perbuatan yang baik bermula dengan niat yang baik

malaysia sambut baik gencatan senjata israel palestin

amboi media hiburan baik punya perli alyah ramli ms

bukan sebab duit lebih baik saya kahwin vvip rita rudai..

aksi gadis selfie tengah jalan nasib baik tak kena lang..

alienware area 51 hadir dengan rekaan yang unik untuk p..

malaysia sambut baik gencatan senjata israel palestin

02 doa doa memohon zuriat yang baik

mentaliti bisnes yang baik

ketahui kenapa rekod yahudi tidak pernah baik

nasib baik ada dropbox

mencuit telinga baik untuk jantung

am lee hsien loong balas layanan baik najib

pelan baik pulih mas diumum esok

lelaki yang baik diperlukan yang single je

tak baik buat begitu tak sayang ke

eksklusif adakah benar mesin air layan diri baik untuk ..

baik buruknya

berita baik untuk anda yang sedang mencari dana untuk a..

hiburan bukan sebab duit lebih baik saya kahwin vvip ri..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 398
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,469

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,893
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • melayu kena buka minda
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • perginya seorang kekasih allah
  • nelayan berjaya tangkap sotong sebesar bas ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)