Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 154 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



perodua sambut baik pengecualian cukai kesan indusri ku..

perodua sambut baik pengecualian cukai

perodua sambut baik pengecualian cukai kesan indusri ku..

kenapa baik hati sangat ke ada udang di sebalik batu

lebih baik hangpa solat hajat mintak najib turunkan har..

perodua sambut baik pengecualian cukai bagi industri ku..

berita baik penjawat awam terima penambahbaikan dalam b..

trend baru mengisi minyak lebih baik guna liter dari ni..

kualiti udara baik seluruh negara setakat jam 8 pagi

sam sambut baik bajet untuk kbs

15 langkah kecil untuk mengubah hidup menjadi lebih bai..

makan ubi baik untuk kesihatan

tambah baik cuti jaga anak

tambah baik cuti jaga anak

bajet2015 berita baik buat penjawat awam ksn

hari yang baik

gaji rm2 500 cukup jika diurus baik

gaji rm2 500 cukup jika diurus baik

pakar ekonomi kata gaji rm2 500 cukup jika diurus denga..

mb rm400 juta marris diguna baik pulih jalan negeri

kerap berasmara baik untuk anda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 801
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,567

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,587
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • gambar yang didakwa penceramah tersohor ust..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • video skandal seks ustaz azhar idrus satu f..
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • supermummy - miza harun
  • jika memang engkau jodohku
  • skandal pejabat
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • ciri ciri wanita solehah
  • kurang ajaran tak sesat
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)