Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 149 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



indeks berkaitan rasuah salah guna kuasa bertambah baik

indeks rasuah dan salah guna kuasa bertambah baik

indeks berkaitan rasuah salah guna kuasa bertambah baik

mb baharu pelantikan azmin lebih baik daripada wan aziz..

jom kenali lemak baik dan lemak jahat

ciri ciri calon suami yang baik menurut islam

ketua rombongan haji petugas harus tambah baik khidmat

berita baik kakitangan awam naik gaji

baik barisan nasional mahupun pas mampus kejung di peng..

berita baik kakitangan awam naik gaji

berita baik kakitangan awam naik gaji

ketua rombongan haji petugas harus tambah baik khidmat

jom kenali lemak baik dan lemak jahat

gegeek tech toolkit aplikasi percuma baik pulih dan sel..

dayang nurfaizah artis dan media perlu ada hubungan yan..

saya bangga selangor diurus tadbir dengan baik

telur dinosaur masih keadaan baik berumur 120 juta tahu..

telur dinosaur masih keadaan baik berumur 120 juta tahu..

watak anda di laman sosial antara berlakon baik atau ke..

pas selangor sambut baik azmin

gempar berita baik buat perokok tegar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 392
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,483

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,710
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • resepi laksa utara yang sedap
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • cara membuat subscribe form
  • minyak naik air naik

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)