Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 138 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



niat yang bagaimana bukanya asal baik sahaja

perbuatan yang baik bermula dengan niat yang baik

kualiti udara di seluruh negara dilaporkan baik

kualiti udara baik di seluruh negara

2 rasulullah paling baik dgn keluarganya

ustazamin d zahrah respon yang baik siri4

lebih baik masuk pkr atau dap

muhyiddin akui pr lebih baik dari bn

pkr makin menggeletar bila khalid umum dun selangor tun..

pizza hut malaysia menambah baik menu

perdamaian lebih baik dari permusuhan

doa bekas suami dapat jodoh yang baik

boa bekas suami dapat jodoh yang baik

erra doa jodoh yang baik untuk bekas suami

punca mamat sepah berubah menjadi lebih baik

erra doa jodoh yang baik untuk bekas suami

buah duku baik untuk wanita hamil

permulaa yang kurang baik

awie erra berhak dapat lelaki yang jauh lebih baik dari..

awie erra berhak dapat lelaki yang jauh lebih baik dari..

dalam baik khalid cuba pindahkan beban pecat anwar kepa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 578
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,310

Domain Dibenarkan: 10,297
Jumlah Artikel : 788,969
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis penangan rindu awak 200 foto zul arif..
  • suami yang tidak ikut petua akhirnya terkul..
  • tuu diaaa pongah sultan melaka buat hal lag..
  • 2 photo selfie panas kim kardashian
  • tudung macam alien aimi baharin nak saman
  • pengurus bank mengaku tak bersalah ucap aya..
  • polis nafi dedah maklumat wanita melayu jih..
  • tulis 1 peribahasa yang sesuai dengan gamba..
  • perodua axia impian rakyat malaysia
  • model german lakukan ice bucket challenge b..
  • gleneagles penang
  • tuah menghilangkan diri

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • skandal pejabat
  • aku penganggur
  • soal jawab main bomoh

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2789)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)