Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Niat Baik Dibalas Baik 203 hits  

Niat Baik Dibalas Baik

Assalamualaikum..Heyya people!! Selalu ada je yang anggap bila buat baik dengan orang atau buat baik untuk apa apa sahaja yang bukan berkaitan dengan kita amat merugikan . Wahhh baik punya ayat kan? Sebenarnya tak. Aku tahu tak ramai yang macam tu..bagi s

Teruskan Membaca..



jangan pernah bosan buat baik

erra fazira tertekan hubungan baik bersama engku emran ..

dituduh menunjuk nunjuk baik dengan anak tiri hanez sur..

ada lagi manusia baik dalam dunia ni

google x dilaporkan sedang membangunkan teknologi untuk..

10 tips jadi ibu yang baik

berita baik buat bakal haji dan umrah boleh bawa sambal..

google x dilaporkan sedang membangunkan teknologi untuk..

dituduh menunjuk nunjuk baik dengan anak tiri hanez sur..

dituduh menunjuk nunjuk baik dengan anak tiri hanez sur..

erra fazira tertekan hubungan baik dengan bekas suami d..

erra fazira tertekan hubungan baik dengan bekas suami d..

erra fazira tertekan hubungan baik dengan bekas suami d..

7 sebab mengapa menangis itu baik

erra fazira tertekan hubungan baik bersama engku emran ..

tertekan hubungan baik dengan bekas suami disalah angga..

bongkar sahabat baik aidana dedah identiti sebenar heli..

siapa tinggalkan bayi comel ini dalam beg kertas nasib ..

mungkin nasib yang boleh dikira agak baik kut kenapa te..

berita baik lagi seorang komunis dalam pas terkorban

kenapa saya bukan lelaki yang baik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 118
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,632
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tegar feat nabil ok lah chord

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • tanda orang sayang dekat kita
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • aku penganggur
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tupperware puasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kisah nabi ismail a s
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)