Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG 180 hits  

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG

Ini adalah gambar yang bakal dimainkan oleh Rafizi Anak Ikan kesayangan Anwar MKP pun boleh buat benda macam nie cuma ubah saja logo tue Semakin lama semakin galak Rafizi nie menghentam DS Zahid Hamidi sampai benda yang tidak masuk akal dan tanpa bukti pu

Teruskan Membaca..



video tangkap orang yang langgar ayah saya kata firuza ..

calon bn membuat kejutan lagi prkpermatangpauh melakars..

tiada sebab ganti najib zahid hamidi

kpn rakam penghargaan zahid hamidi bantu anggota cedera

anwar tak boleh mengundi prk permatang pauh zahid hamid..

prk permatang pauh akhirnya zahid hamidi buat kejutan

kpn rakam penghargaan zahid hamidi bantu anggota cedera

zahid hamidi bantu anggota polis trafik yang terlibat d..

prk permatang pauh alamak kejutan lagi zahid sokong kep..

kes tetak bakar zahid hamidi buru samseng hingga lubang..

video mira pinta tangkap orang langgar ayah nya pada da..

buru samseng kongsi gelap hingga ke lubang cacing zahid..

protest in taman medan is seditious says zahid hamidi

buru samseng kongsi gelap hingga ke lubang cacing zahid..

kes tetak bakar zahid hamidi buru samseng hingga lubang..

tindakan protes gereja taman medan satu hasutan zahid h..

kes tetak bakar zahid hamidi buru samseng hingga lubang..

amaran keras zahid hamidi kepada pejuang hak asasi jang..

tindakan protes gereja taman medan satu hasutan zahid h..

sayu menteri datuk zahid hamidi lawat anak pasangan mau..

myvi pembunuh datuk seri zahid hamidi jangat ingat ada ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 161
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 7,274

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,149,184
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lihat bagaimana pengemis ini berpu..
  • alhamdulillah bn menang doa calon pas prkro..
  • keputusan rasmi penuh dan terkini prk rompi..
  • video remaja 18 tahun maut jatuh dari tingk..
  • gambar puak orang asli serata dunia yang mu..
  • gambar dato siti nurhaliza melawat anak man..
  • keputusan prk rompin 2015 pas buat kejutan
  • dah dah la tu yana jangan buat lawak bodoh
  • isteri curang mengaku berzina dua kali seha..
  • nahas duke status yana di fb guris hati kel..
  • pemenang giveaway pertama merryfendy simple..
  • amira ceria jumpa siti nurhaliza keluarga t..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • 7 things you need to know about depression
  • jangan ditangisi haid itu
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips nak jadi hotstufff
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • kahwin muda girls only
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)