Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG 161 hits  

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG

Ini adalah gambar yang bakal dimainkan oleh Rafizi Anak Ikan kesayangan Anwar MKP pun boleh buat benda macam nie cuma ubah saja logo tue Semakin lama semakin galak Rafizi nie menghentam DS Zahid Hamidi sampai benda yang tidak masuk akal dan tanpa bukti pu

Teruskan Membaca..



zahid hamidi kantoi

video zahid hamidi diserang pak cik tak puas hati khidm..

makjemah video zahid hamidi diserang pak cik tak puas h..

surat fbi hishammuddin sangkal dakwaan zahid hamidi

hishammuddin dah kenakan zahid hamidi

malaysiakini cuba perangkap ds zahid hamidi untuk dedah..

kempen singkir zahid hamidi sudah bermula

kongsi gelap tiga soalan untuk ds zahid hamidi

video pakcik serang zahid hamidi

makjemah zahid hamidi diserang oleh seorang pakcik nak ..

pemuda umno bagan datoh bergerak ke pasir salak dr nik ..

homestay bagan datoh hilir perak

melawat pasar baru pekan bagan datoh

pemuda umno bagan datoh bergerak ke pasir salak dr nik ..

zahid diserbu pengguna tak puas hati khidmat myeg video..

zahid hamidi terima aduan live semasa lawatan ke imigre..

zahid hamidi diserang oleh seorang pakcik nak tangkap s..

surat sulit kepada fbi zahid hamidi kena kelentong deng..

zahid hamidi tampil perjelas surat untuk fbi

zahid hamidi sedia laksana rancangan visa percuma

kongsi gelap tiga soalan untuk ds zahid hamidi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,998

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,016,687
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz..
  • kekasih baru hazama genervie kam kini dalam..
  • luahan sebak zamani slam ketika sidang medi..
  • pemeriksaan badan dirakam sepenuhnya
  • gambar koleksi pakaian pramugari yang klasi..
  • tahniah lisa surihani kini hamil anak perta..
  • gadis melayu hilang harga diri buang tabiat..
  • sari yanti tolak tawaran cerita hantu
  • qu puteh di gunakan oleh obama
  • nostalgia kisah cnita dato siti dan zamani
  • seorang wanita cina telah jumpa doktor teta..
  • harian metro senarai 10 artis wanita jadi p..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit
  • cinta vs materialistik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • monolog rasa
  • tips balik kampung dengan selamat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)