Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG 133 hits  

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG

Ini adalah gambar yang bakal dimainkan oleh Rafizi Anak Ikan kesayangan Anwar MKP pun boleh buat benda macam nie cuma ubah saja logo tue Semakin lama semakin galak Rafizi nie menghentam DS Zahid Hamidi sampai benda yang tidak masuk akal dan tanpa bukti pu

Teruskan Membaca..



jenazah bapa ahmad zahid selamat dikebumikan di bagan d..

jenazah bapa ahmad zahid selamat dikebumikan di bagan d..

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai

new update 3 men arrested zahid hamidi wants police to ..

takut juga zahid hamidi dengan israel

hot berapi zahid hamidi dah hilang taring

jenazah bapa zahid hamidi selamat dikebumikan

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai

rafizi tarik balik kenyataan unsur fitnah terhadap zahi..

kdn sanggah apabila guan eng pertahankan gengster pps t..

homestay damai impian bagan datoh

teguran tun m nak bagi baik atau nak rosakkan orang mel..

najib perlu dihormati semua termasuk dr mahathir kata z..

saman fitnah tony pua terhadap zahid hamidi selesai zah..

melancarkan perasmian piala perak amanjaya parlimen bag..

bapa zahid hamidi meninggal dunia

jenazah bapa zahid hamidi dibawa ke perak

zahid hamidi dan ketua polis negara berlepas ke kiev ma..

zahid hamidi dan ketua polis negara berlepas ke kiev se..

disaat kita sibuk berhari raya pemimpin kita korban mas..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 442
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,410

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,081
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • mini paceman adventure
  • throwback biological clock is ticking
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • anak menteri kini bergelar duta
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 things you need to know about depression
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)