Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG 174 hits  

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG

Ini adalah gambar yang bakal dimainkan oleh Rafizi Anak Ikan kesayangan Anwar MKP pun boleh buat benda macam nie cuma ubah saja logo tue Semakin lama semakin galak Rafizi nie menghentam DS Zahid Hamidi sampai benda yang tidak masuk akal dan tanpa bukti pu

Teruskan Membaca..



haah mana suara pemimpin melayu lain zahid rohani kj da..

nurul izzah tak diajar bersopan tuduh zahid hamidi lebi..

tahniah pasukan keselamatan kerana cool ds dr ahmad zah..

minum bersama sidang dan jkkk kampung di bagan datoh se..

majlis pelancaran skuad an nur anjuran pergerakan wanit..

memeriksa pak long zainal di kedai mumbai bagan datoh y..

pertandingan joran bagan datoh harap jadi daya penarik ..

zahid hamidi kata serangan terhadap 1mdb didorong kepen..

makin panas zahid hamidi pun sokong kenyataan ismail sa..

isu anwar ibrahim sebagai banduan jenayah mudah selesai..

apa n izzah mahukan sebenarnya kdnputrajaya zahid hamid..

salah ker bila pak menteri berbicara ismailsabri60 naji..

isu bestinet zahid hamidi membisu

mari lihat bagaimana haji hadi dan ug bantu bn menang p..

pakai macam ni main snuker janji menang

menang kalah adat pertandingan

patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ayah anak muri..

peraduan mudah menang dari cfm

guan eng menang kes saman ke atas ketua penerangan perk..

penyanyi 90an pernah menang tempat ke 3 program realiti..

ketua pemuda mca yang bebal tahap cengkadak kulup patut..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 387
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 7,141

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,997
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • jika memang engkau jodohku
  • 7 things you need to know about depression
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)