Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG 144 hits  

VIDEO Zahid Hamidi RASUAH PENGUNDI BAGAN DATOH PATUTLAH MENANG

Ini adalah gambar yang bakal dimainkan oleh Rafizi Anak Ikan kesayangan Anwar MKP pun boleh buat benda macam nie cuma ubah saja logo tue Semakin lama semakin galak Rafizi nie menghentam DS Zahid Hamidi sampai benda yang tidak masuk akal dan tanpa bukti pu

Teruskan Membaca..



patutlah zahid hamidi menang di parlimen bagan datoh in..

kenduri tahlil di kediaman dato sri zahid di bagan dato..

kit siang anggap zahid tegur bangsa melayu sebagai rasi..

zahid hamidi pertahan melayu bukannya bermaksud anti ci..

lim kit siang mahu zahid hamidi masuk penjara

alvin tan kutuk najib razak zahid hamidi dan khalid abu..

zahid hamidi langgar sumpahnya sendiri

semua akta nak dimansuhkan alvin dan namewee jadi kebal..

alvin tan blogger seks cabar pm zahid hamidi kpn di fac..

lim kit siang mahu zahid hamidi masuk penjara

sebar kebencian kaum zahid hamidi patut disiasat dalam ..

kempen jahat pakatan di pengkalankubor akhirnya terbong..

seorang lagi pemimpin melayu ikut jejak langkah tun mah..

jangan cemar 4 perkara yang sudah termaktub dalam perle..

empat prinsip dalam akta hasutan 1948 akan terus kekal ..

polis akan cari dalang bocorkan soalan upsr zahid hamid..

sebar kebencian kaum zahid hamidi patut disiasat dalam ..

polis akan cari dalang bocorkan soalan upsr zahid hamid..

panas zahid hamidi langgar sumpahnya sendiri

pejuang umno tasek gelugor menolak sebarang pembangunan..

ada ahli politik dibiayai perjudian haram kata zahid ha..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 513
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,641

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,989
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • janda sangap batang
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • foto siti saleha berlegging mengancam jiwa ..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • robotic hand uses the power of static elect..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kisah nabi ismail a s
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)