Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 176 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



masjid al hussain di kuala perlis

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

beratur panjang penduduk tempatan serbu premis mcdonald..

promosi permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa ..

bonus raya 2014 untuk kakitangan kerajaan perlis

breaking news restoran mcd pertamanya di perlis

mcdonalds pertama di perlis ohh selama ni perlis memang..

tempahan kad kahwin dan vector kartun murah

ustaz zamri mantop perlis tour

job vacancies 2014 at perbadanan kemajuan ekonomi neger..

permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa dan maha..

ketua pemuda umno perlis ganggu penjawat awam menjalank..

umno dan samseng tak dapat di pisahkan ketua pemuda umn..

mcdonald pertama di perlis kena serbu

mcdonald pertama di perlis kena serbu

job vacancies 2014 at perbadanan kemajuan ekonomi neger..

nak pertahan puteri umno tak bayar sewa punca ketua pem..

permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa dan maha..

mantan mufti perlis belasah ahli majlis syura ulama mud..

dengar khabar kempen boikot restoran mcdonald s di perl..

bomba perlis lancar ops musim perayaan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 501
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,361

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,456
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • video pesawat singapore airlines hilang kaw..
  • air kopi melekat disiling pesawat singapore..
  • my air asia free seats
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • 5 gambar miley cyrus bergambar b0gel di maj..
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • polis tahan gangster youtube
  • kenduri kahwin sana dan sini

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)