Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 297 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



hotel murah di tengah bandaraya kuala lumpur

kangertech subtank mini murah giler

smok xpro m80 vw vt mod murah giler

prida alofica collagen murah giler

prida aloberries fibrecell murah giler

tablet teclast tablet murah dengan 2 operating system

advertorial murah oleh b a m e

aurora kapsul mutiara murah dan original

jutawan murah hati bawa kakitangan syarikat milik belia..

tupperware murah

prida pure argan oil murah giler

prida a kids brains foods murah giler

prida capilla men drinks murah giler

prida sahara goats milk murah giler

prida virgin baby oil murah giler

jamu abang sayang murah giler

wis putih rejuvenasi murah giler

cleantox murah giler

pure slim 7d murah giler

customade murah di my printing 2u

customade murah di my printing 2u




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 273
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kangkung dan risikonya
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • kisah nabi ismail a s
  • never date a person who
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati itu umpama gelas
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cinta terlarang
  • sketsa cinta awak dan saya

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)