Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 268 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



sedapnya mentarang bakar

pesta angin timur perlis 2015

uitm perlis azam pertahan kejuaraan liga ipt

makjemah keadaan kuala lumpur suatu ketika dulu yang an..

penduduk dua kampung di kuala selangor minta masalah ja..

gambar keadaan kuala lumpur suatu ketika dulu yang anda..

ibu exco perlis meninggal dunia

maut di kuala krau episod 1

duke mufti perlis tidak setuju duke beri ceramah kerana..

dr asri tolak ustaz kazim ahli danel forum perdana di p..

tindakan mufti perlis memalukan

tindakan mufti perlis tak adil malukan saya ustaz kazim

jawapan ustaz kazim malukan mufti perlis yang sombong

dr maza mufti perlis larang datok ustaz kazim elias ber..

maut di kuala krau episod 2

tiga pekerja warga asing maut terhidu gas beracun di ku..

tiga pekerja warga asing maut terhidu gas beracun di ku..

uber meningkatkan harga untuk uberblack di kuala lumpur

ferrari terbakar di kuala lumpur 8 gambar

uber meningkatkan harga untuk uberblack di kuala lumpur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 579
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 7,086

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,501
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gadis melayu dan keluarga ditetak 5 lelaki ..
  • benjy ditahan kali ke tiga disyaki miliki d..
  • gempar kisah sebenar ibu muda mati bersama ..
  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • makanan ini meningkatkan kesuburan suami is..
  • akhirnya tabiat pelik seorang gadis 18 tahu..
  • kisah sebenar ibu muda mati bersama bayi se..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • michelle yeoh akhirnya bakal tamat zaman bu..
  • jawatan kosong kerani terkini

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • untungnya insan bergelar wanita
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • diari sedih seekor kucing
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)