Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 188 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



gempar benarkah kes pelajar bakar sekolah berlaku di ku..

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed p..

zakat fitrah 1435 hijrah ptss politeknik tuanku syed po..

kereta exco perlis disimbah cat merah

kereta exco perlis disimbah cat merah

kuala perlis diberi pencahayaan baharu bernilai rm1j

menjejakkan kaki ke arau perlis setelah setahun berlalu

jentera pemuda umno perlis bantu kempen

info perlis dijangka alami suhu di bawah 20 c pada 25 j..

inapan desa rumbia homestay perlis

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed s..

petronas jenis penipu video cari payung dari sabah samp..

kemudahan di homestay inapan desa rumbia perlis

zakat fitrah 1435 hijrah ptss politeknik tuanku syed po..

lagu loghat negeri perlis

am apmm tahan dua keldai rokok di kuala perlis

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed s..

lagi atlet sukma 2014 perlis gagal ujian dopin

promosi pesta konvo psp ke 14 politeknik tuanku syed po..

jadual waktu peperiksaan akhir selaras politeknik kpm s..

imigresen perlis berkas 86 pati membabitkan 5 negara




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 564
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,600

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,395
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • kebaikan habbatussauda
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • 7 things you need to know about depression
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • 26 fascinating films about food
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)