Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 192 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



gempar benarkah kes pelajar bakar sekolah berlaku di ku..

lagi atlet sukma 2014 perlis gagal ujian dopin

jentera pemuda umno perlis bantu kempen

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed s..

lagi atlet sukma 2014 perlis gagal ujian dopin

raja perlis pelawa pelabur lihat potensi pelaburan di n..

raja perlis pelawa pelabur lihat potensi pelaburan di n..

kuala perlis diberi pencahayaan baharu bernilai rm1j

kereta exco perlis disimbah cat merah

info perlis dijangka alami suhu di bawah 20 c pada 25 j..

lagu loghat negeri perlis

am apmm tahan dua keldai rokok di kuala perlis

menjejakkan kaki ke arau perlis setelah setahun berlalu

zakat fitrah 1435 hijrah ptss politeknik tuanku syed po..

kereta exco perlis disimbah cat merah

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed p..

unimap universiti malaysia perlis kampus uniciti alam

jelinie nafi ambil steroid pada sukma perlis

akibat rompak mufti perlis seorang penjual ikan dipenja..

pau halim popular di perlis

comment on perlis needs an airport by abe kie




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 6,651

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,744
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wake up call poem
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • dutch wife pemuas nafsu popular di jepun
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)