Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 290 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



mentarang bakar kuala perlis murah

comment on cara paling murah untuk bakar lemak dengan p..

comment on cara paling murah untuk bakar lemak dengan p..

kambing bakar ayam penyet sahara jalan kasim meru klang..

jalan jalan ke kuala perlis

hotel murah di tengah bandaraya kuala lumpur

comment on cara paling murah untuk bakar lemak dengan p..

bawal cotton satin murah

jalan jalan ke kuala perlis

smok xpro m80 vw vt mod murah giler

tablet teclast tablet murah dengan 2 operating system

kangertech subtank mini murah giler

prida alofica collagen murah giler

prida aloberries fibrecell murah giler

advertorial murah oleh b a m e

tupperware murah

tempah button badge dan fridge magnet murah

sistem perakaunan dks mudah dan murah

aurora kapsul mutiara murah dan original

jutawan murah hati bawa kakitangan syarikat milik belia..

prida pure argan oil murah giler




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 339
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • kisah nabi ismail a s
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • super duper cute
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tanda tanda kanser payudara
  • islam itu indah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)