Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 277 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



cattleya homestay kuala perlis

homestay kuala perlis homestay harumanis

comment on cara paling murah untuk bakar lemak dengan p..

cuti sekolah kuala perlis

kuala sungai baru perlis perlu dibangun terancang

homestay kuala perlis cattleya homestay

berita palsu tsunami bakal landa penang langkawi dan pe..

program ehya masjid negeri perlis 2015

pembangunan perlis bawah mb azlan man

3 gambar ciri ilmuan islam sejati ustaz kazim sanggup m..

terkini ustaz kazim elias dan mufti perlis dr asri dah ..

tindakan mufti perlis tak adil malukan saya ustaz kazim

perlis anjur 2 acara besar tarik kunjungan pelancong

raja muda perlis ajak rakyat pelbagai kaum hargai erti ..

uitm perlis azam pertahan kejuaraan liga ipt

mufti perlis tuduh ustaz kazim berdasarkan twitter pals..

berita palsu tsunami bakal landa penang langkawi dan pe..

ustaz kazim dan mufti perlis berdamai

jawatan kosong universiti malaysia perlis unimap terbuk..

perlis nov 2014 suasana hijau




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,152

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,437
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • dialog sindiran pedas zizan razak buat emma..
  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)