Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 168 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



fenomena air pasang besar sekitar kuala perlis

venue sukan akuatik sukma perlis tidak bermasalah

hotel murah di kuala lumpur

dytm raja muda perlis dan rombongan mengayuh basikal me..

raja muda perlis hanya kayuh basikal cari orang miskin

bekas mufti perlis suka lihat gambar ini

waktu berbuka puasa dan imsak perlis 2014

kadar zakat fitrah di perlis rm6 50 maips

jadual waktu berbuka puasa dan imsak perlis 2014

20 pelajar tingkatan 1 6 di perlis ketagih ketum

pelajar menengah di perlis penagih air ketum

majlis mb perlis bersama pemohon skim bazaar ramadhan 2..

piala dunia jurulatih nigeria bekas pemain perlis 1997 ..

pelajar menengah di perlis penagih air ketum

pelajar menengah di perlis penagih air ketum

perlis darul ketum

20 pelajar tingkatan 1 6 di perlis ketagih ketum

ramai pelajar sekolah menengah di perlis penagih air ke..

jadual waktu berbuka puasa dan imsak 2014 bagi negeri p..

ugutan bunuh dari pemimpin kanan ketua pemuda umno perl..

mb perlis beri amaran pada penjawat awam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 327
Widget Aktif : 3,844
Banner Aktif : 6,268

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • israel negara pengganas sebenar
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • 5 tips hilangkan stretch mark dengan cepat ..
  • raya pertama di sungai petani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • supermummy - miza harun
  • aku penganggur
  • cinta vs materialistik
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)