Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 164 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



fenomena air pasang besar sekitar kuala perlis

hotel murah di kuala lumpur

wordless wednesday masjid al hussain kuala perlis

venue sukan akuatik sukma perlis tidak bermasalah

piala dunia jurulatih nigeria bekas pemain perlis 1997 ..

mubarak perlis sokong akta hasutan 1948 dikekalkan

jurulatih nigeria bekas pemain perlis 1997 98

piala dunia jurulatih nigeria bekas pemain perlis 1997 ..

majlis mb perlis bersama pemohon skim bazaar ramadhan 2..

senarai pemain sabah vs perlis

pelajar menengah di perlis penagih air ketum

kedai steamboat di perlis aura steamboat grill

dalam kenangan kolej matrikulasi perlis

ejen flp di kedah perlis

isu coklat cadbury bekas mufti perlis pertahankan jakim

senarai pemain sabah vs perlis

karnival pekerjaan azam kerja 1 malaysia perlis

pelajar menengah di perlis penagih air ketum

trip sambil bekerja ke perlis

ramai pelajar sekolah menengah di perlis penagih air ke..

ugutan bunuh dari pemimpin kanan ketua pemuda umno perl..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 844
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,111

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,456
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • bongkar inilah punca sebenar marshanda buka..
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • gambar mazidul akmal sidek wartawan tv3 ken..
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • japan inc now exporting weapons
  • marshanda buka tudung selepas bercerai
  • isu mh17 berikut pendedahan mengejutkan ker..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • untungnya insan bergelar wanita
  • spisis kawan yang femes
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)