Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah 181 hits  

Mentarang Bakar Kuala Perlis Murah

Inilah dia rupa mentarang iaitu sejenis makanan laut yang boleh dijumpai dalam lumur muara laut seperti di Kuala Perlis dan Kuala Selangor yang aku tahu la kan kat Kuala lain aku tak tau la ada ke tak mentarang ni. Bila tengok mentarang ni sebelum basuh m

Teruskan Membaca..



anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

am apmm tahan dua keldai rokok di kuala perlis

kuala perlis diberi pencahayaan baharu bernilai rm1j

upp patahkan cubaan seludup petrol bersubsidi di kuala ..

raja perlis nasihati jemaah haji sentiasa bersabar

beli belah padang besar perlis

masjid al hussain di kuala perlis

kompleks dewan undangan negeri perlis

raja of perlis advises haj pilgrims to be patient

taman ular dan reptilia negeri perlis

huruf apa yang orang perlis selalu dok sebut

lokasi pertandingan sukma xvii 2014 di perlis

inapan desa rumbia homestay di perlis

jawatan kosong sebagai guru ganti di sekolah sekolah ne..

ejen foreverliving kedah perlis perak dan pulau pinang

memo timbalan mufti perlis kepada setiausaha kerajaan n..

30 jam travel ke 4 destinasi wang kelian perlis part 2

memo larangan tafakur mh17 mufti perlis tersebar

raja muda perlis seru bakal siswa peka anasir negatif

7 program gamit pelancong ke perlis sehingga dis

raja muda perlis seru bakal siswa peka anasir negatif




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 381
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,440

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,057
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • penceroboh lompat pagar white house
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • 9 gambat kereta bersepai di timpa papan tan..
  • masih sempat korban
  • beg cari makan
  • running man best ke

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tupperware puasa
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)