Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SUKIPT 2012 game petanque 169 hits  

SUKIPT 2012 game petanque

Assalamaualikum w b t rasa masih lagi terkesan dengan game petanque masa SUKIPT 2012 walaupun acara petanque hanya sukan jemputan sahaja insyaAllah tahun depanakan jadi acara wajib dekat MASUM and SUKIPT insyaAllah semoga dipermudahkan untuk akan datang m

Teruskan Membaca..



world best fighting game tekken tag tournament 2 is out

ketagih online game ingatkan tidur rupanya dah mati

main game 4 hari tanpa henti lelaki mati depan pc

akibat bermain permainan video game seorang lelaki 32 t..

mati selepas bermain game komputer 3 hari berturut turu..

game mana pilihan anda

ini dia wanita cantik pengisi suara di game line let s ..

5 konsol game paling mahal di dunia

effect video game for you kids

download game naruto shippuden ultimate ninja storm rev..

video game yang menghina islam wajib baca

game show running man versi malaysia di tv9 march ini

wanita ini menangis penggantin lelaki tidak datang kera..

modern family star might have to miss oregon game if wo..

game versi islamik

lakers julius randle my broken leg didn t stop my horiz..

wanita ini menangis penggantin lelaki tidak datang kera..

special announcement secret post game to win 115

syarikat msi malaysia lancar laptop game msi ge62

syarikat msi malaysia lancar laptop game msi ge62

wordless wednesday bila akif layan game




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,998

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,491
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • suami belasah isteri curang video
  • the lamborghini lm002

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bahaya ajinomoto
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)