Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

5 GAMBAR MENGGODA FEEYA ISKANDAR SAYA HAIRAN PUNGGUNG SAYA BOLEH JADI ISU 2846 hits  

5 GAMBAR MENGGODA FEEYA ISKANDAR SAYA HAIRAN PUNGGUNG SAYA BOLEH JADI ISU

Kuala Lumpur Saya tak faham kenapa orang perlu pertikai sampai macam itu sekali. Saya tak rasa diri saya seksi kata penyampai radio Sinar FM Feeya Iskandar menjawab cemuhan mengenai penampilan dirinya yang seksi.Feeya atau nama sebenar Nor Shafiza Iskanda

Teruskan Membaca..



punggung seksi feeya iskandar dikritik peminat di mlm 1..

punggung seksi feeya iskandar dikritik peminat di mlm 1..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

nina iskandar saya masih bertudung

bagaimana saya mengesan pemandu yang langgar lari keret..

5 sebab kenapa saya dan anda semua kena pilih soya esp

punggung seksi feeya iskandar dikritik peminat di mlm 1..

bukan saya tak boleh ditegur atau dikritik cuma neelofa

bukan saya tak boleh ditegur atau dikritik cuma neelofa

bukan saya tidak boleh terima kritikan tetapi kritikan ..

hobi terbaru isteri saya cantik tak bahagian 52

cerita lawak yang buat saya berfikir

saya tanya je bukan bayar pun

saya dibelasah anak anak 30 kali sehari

tiada kepentingan bagi saya untuk menjaga kebajikan ora..

kereta apa impian anda saya tunjuk jalan

rayuan saya dengar penumpang jerit minta tolong

tolong biarkan saya pergi

saya dibelasah anak anak 30 kali sehari

saya bertudung kerana mahu gembirakan ibu bapa saya han..

suami saya bukan playboy




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 496
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 7,099

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,416
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gadis melayu dan keluarga ditetak 5 lelaki ..
  • benjy ditahan kali ke tiga disyaki miliki d..
  • adoi gadis bertudung lakukan aksi pelik dia..
  • skandal bekas suami kenapa nurul izzah diam..
  • gempar kisah sebenar ibu muda mati bersama ..
  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • makanan ini meningkatkan kesuburan suami is..
  • kisah sebenar ibu muda mati bersama bayi se..
  • akhirnya tabiat pelik seorang gadis 18 tahu..
  • blog video mobile turun 300kg selepas hampi..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • best quote 10 bersederhanalah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • jenis jenis jerawat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)