Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa itu Selfie 157 hits  

Apa itu Selfie

Mengaku saja jika anda pernah selfie sepanjang tahun ini. Selfie merujuk kepada gambar yang diambil sendiri dengan menggunakan telefon atau webcam dan dimuat naik di media sosial. Tahukah anda bahawa selfie bermula dengan potret raja dan permaisuri teruta

Teruskan Membaca..



apa itu blogwalking dan manfaatnya

apa itu seo redirection

apa itu fungsi ctrl f untuk blog

apa saja perkara yang allah tidak suka itu perbuatan ma..

apa itu blogwalking dan manfaatnya

apa itu flashmob

selfie itu sakit mental troll itu sakit jiwa

sedekah itu amalan mulia berikanlah apa yang termampu u..

apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

apa dah jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

apa itu periuk api dan kegunaannya

apa itu songkok

selfie

seram gambar viral tangan hantu muncul di celah dua gad..

seram gambar viral tangan hantu muncul di celah dua gad..

gambar selfie farish aziz di kubur dikecam teruk pemina..

seram gambar viral tangan hantu muncul di celah dua gad..

mufti perak haram selfie di kubur

seram gambar viral tangan hantu muncul di celah dua gad..

penjelasan farish aziz berhubung selfie di kubur

farish aziz mohon maaf padam gambar selfie di kubur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 231
Widget Aktif : 3,860
Banner Aktif : 6,252

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • perkahwinan park ji sung
  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • laman google docs sheets dan slides dikemas..
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • monopod
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • cara jadi pengedar shape up
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • zuhdi marzuki jadi kambing hitam pas

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)