Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa itu Selfie 145 hits  

Apa itu Selfie

Mengaku saja jika anda pernah selfie sepanjang tahun ini. Selfie merujuk kepada gambar yang diambil sendiri dengan menggunakan telefon atau webcam dan dimuat naik di media sosial. Tahukah anda bahawa selfie bermula dengan potret raja dan permaisuri teruta

Teruskan Membaca..



selfie itu sakit mental troll itu sakit jiwa

jangan membuang masa dengan memikirkan apa akan berlaku..

apa dah jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

apa itu flashmob

bersederhanalah dalam apa juga yang kita lakukan kesede..

hasan malik dedah pembohongan rafizi apa itu non perfor..

apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

apa itu songkok

apa itu unit trust

sedekah itu amalan mulia berikanlah apa yang termampu u..

seorang yahudi bangun mempertahankan palestin apa yang ..

budak sekolah bangga selfie bercumbu

artis wanita ini gemar selfie alat sulitnya sendiri

budak sekolah selfie sambil bercumbu

wanita selfie alat svlitya terima padah

foto remaja selfie bercumbuan di bulan ramadan tersebar

budak sekolah selfie sambil bercumbu

budak sekolah bangga selfie bercumbu

panas remaja selfie sambil bercumbuan

gambar hot syasya mahmud ratu selfie instagram hantar m..

keadilan itu syurga orang yang terkena zalim dan neraka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,005
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,131

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,219
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • japan inc now exporting weapons
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • bongkar inilah punca sebenar marshanda buka..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • cinta vs materialistik
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)