Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Wanita Ini Bersaiz Seperti Budak Sekolah Rendah 418 hits  

Wanita Ini Bersaiz Seperti Budak Sekolah Rendah

New Delhi Laxmi Yedev secara tragis bagaikan berdepan dengan hukuman penjara seumur hidup wanita yang selamanya terperangkap dalam tubuh kanak kanak Dia masih mampu mengukir senyuman ketika diwawancara walaupun jelas Laxmi kelihatan berusaha untuk mengeka

Teruskan Membaca..



lelaki gersang kacau budak perempuan balik sekolah kena..

cara melajukan peranti android seperti asal

wanita ini dikurung selama 6 tahun kerana cinta tidak d..

kontroversi agama pelajar di sabah dipindahkan ke sekol..

murid sekolah rendah singapura kurang cukup tidur malam

murid sekolah rendah singapura tak cukup tidur malam

ibu ini kaki adik derita budak 2 tahun ada kaki tapi ta..

punca sebenar murid sekolah rendah singapura tak cukup ..

terkini kes buli budak sekolah terbabit akan diserahkan..

pelik pakaian khas ini membuat lelaki merasa menjadi wa..

pelik pakaian khas ini membuat lelaki merasa menjadi wa..

budak 10 tahun ini berjaya menjadi ceo syarikat atas us..

saya bukan budak sekolah nak paksa paksa kata hadi

tiada orang hadir ke majlis hari jadi budak autistik in..

di tinggal ibu ayah dari kecil budak ini berjalan seper..

astro bella rai hari wanita sedunia 8 mac ini

jika anda wanita wajib tahu penyakit paling ditakuti sa..

pelik kereta ini kelihatan seperti terbalik tetapi bole..

penyakit misteri buatkan wanita ini kelihatan pelik

usia sudah 19 tahun tapi badan seperti budak 7 tahun

wanita gemuk ini diangkat menjadi simbol seks negaranya..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 410
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 7,018

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,374
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)