Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 186 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..



perkara yang patut kita buat semasa bulan ramadhan

hadith palsu tentang fadilat puasa di bulan ramadhan

giveaway sitiatikah com bulan ramadhan

benarkah meninggal dunia di bulan ramadhan selamat dari..

benda yang hanya berlaku pada bulan ramadhan part4

benda yang hanya berlaku pada bulan ramadhan part1

benda yang hanya berlaku pada bulan ramadhan part3

projek menjahit zee di bulan ramadhan

benda yang hanya berlaku pada bulan ramadhan part 2

my ramadhan daily checklist

segmen kenalan ramadhan by cik ummi

salam ramadhan salam aidilfitri

program semanis ramadhan politeknik jeli kelantan blog ..

last day iftar 29 ramadhan 27 julai 2014

felixia yeap jangka padam semua gambar seksi sebelum ra..

mencari keberkatan ramadhan

hadiah ramadhan meriam mujahidin jundul aqsha menghanta..

pak john steamboat yong tao foo promosi buffet ramadhan..

cabaran berbelanja rm10 di bazaar ramadhan

salam ramadhan al mubarak

alhamdulillah ramadhan datang lagi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 550
Widget Aktif : 3,918
Banner Aktif : 6,453

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 806,940
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 lelaki pertaruhkan nyawa demi selamatkan ..
  • peserta af2014 perlu jual diri datuk ac miz..
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • shisha haram bagi umat islam
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • arkitek

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • emak abah opah dan atuk
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)