Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 183 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..



sketsa bulan ramadhan

sketsa bulan ramadhan 2

senarai peserta contest buffet ramadhan casa ombak by a..

htc butterfly 2 akan tiba di malaysia bulan hadapan

perlacaran bulan kemerdekaan di parlimen bagan serai

tmj digantung 6 bulan

pelawat di bulan perayaan hantu

5 cara jimatkan petrol setiap bulan

sejarah bulan kemerdekaan berulang setiap tahun

foto menarik di beberapa negara ketika fenomena bulan m..

golongan muda wajib mula menyimpan wang setiap bulan

neelofa akan berkongsi cerita pada bulan september

pecah amanah isteri dipenjara 16 tahun suami 16 bulan

angkasa nafi dakwaan fenomena bulan berkembar

teringin nak makan kuih bulan halal

angkasa nafi kejadian planet marikh membesar seperti bu..

bulan tidak akan menjadi kembar pada 27 ogos 2014

rumah terbuka bulan syawal

kahwin bulan depan tapi alyph sleeq dibidas peminat

divonis dokter sisa 3 bulan muhlianoor sehat berkat jad..

8 bulan sudah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 447
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,373

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,198
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengaruh media sosial di kalangan remaja ma..
  • gambar artis hina kalimah allah dengan dara..
  • 8 gambar anak gadis komposer fauzi marzuki ..
  • jom tengok tempat tidur pramugari dalam pes..
  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • aida hamil bade kian teruja
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • media sosial yang sial
  • radiance signature whitening glowing series..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • minggu terakhir ogos
  • cpuv campaign ke 112 dari nuffnang jacob s ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)