Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 214 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..



ramadhan datang lagi tips menggalakkan anak berpuasa

satu kisah pada bulan ramadhan

projek menjahit zee di bulan ramadhan

program saving emas 1 gram 1 bulan 1 family powergold

video bapa ikat bayi berusia 1 bulan pada stereng keret..

kebimbangan penduduk kampung sejak beberapa bulan lalu ..

vince mcmahon gagah dalam majalah muscle fitness isu bu..

bayi 20 bulan maut dihempap kereta dalam kemalangan

mengyayat hati bayi lelaki berusia 20 bulan maut dihemp..

aktiviti perkilangan jepun perlahan tempoh 7 bulan

gara gara lupa nama isterinya lelaki ini dipenjara 20 b..

aktiviti perkilangan jepun perlahan tempoh 7 bulan

yana samsudin sibuk belum tetapkan lokasi bulan madu

yana samsuddin sibuk belum tetapkan lokasi bulan madu

am bulan kesiapsiagaan bencana nasional pada oktober

tahniah elly mazlein sahkan hamil satu bulan dua minggu

bulan kesiapsiagaan bencana nasional pada oktober

tahniah elly mazlein sahkan hamil satu bulan dua minggu

am bulan kesiapsiagaan bencana nasional pada oktober

laluan pendakian yang selama ini digunakan oleh para pe..

menyayat hati bayi lelaki berusia 20 bulan maut dihempa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 231
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 7,115

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,840
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • bila sigadis melancap dalam kelas gambar sa..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • panas ustazah cantik kehausan belaian pelaj..
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • 4 tahun buku asb hilang setelah dikemaskini..
  • panasss rahsia sebenar kenapa nurul izzah b..
  • disiplin tinggi punca kejayaan
  • video popular dari filem l c h
  • mwc 2015 microsoft lumia 640 xl phablet ber..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • rahsia label pada buah buahan
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • allah sedang mengajar kita sesuatu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)