Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 173 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..



umat islam di norway berpuasa selama 21 jam sehari di b..

hiburan gambar yana samsudian dating dengan kekasih di ..

tipu anak yatim piatu di bulan ramadhan

punca marshanda tanggal tudung di bulan ramadhan

gambar yana samsudian dating dengan kekasih di bulan ra..

punca marshanda tanggal tudung di bulan ramadhan

gambar yana samsudian dating dengan kekasih di bulan ra..

penduduk islam di norway berpuasa paling lama di bulan ..

cabaran pada bulan ramadhan

gambar yana samsudian dating dengan kekasih di bulan ra..

punca sebenar marshanda buka tudung di bulan ramadhan t..

gambar yana samsudian dating dengan kekasih di bulan ra..

majlis khatam al quran bulan ramadhan tahun 2014

4 gambar pelajar sekolah tak senonoh berciuman di bulan..

amalan wanita uzur di bulan ramadhan

4 gambar pelajar sekolah tak senonoh berciuman di bulan..

gambar remaja selfie bercumbuan di bulan ramadhan terse..

sharing tidur lepas subuh bulan ramadhan

selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadhan 1434h

tempahan rainbow cake sepanjang bulan ramadhan

kesilapan kerap dalam bulan ramadhan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 226
Widget Aktif : 3,862
Banner Aktif : 6,250

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • perkahwinan park ji sung
  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • laman google docs sheets dan slides dikemas..
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • monopod
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • cara jadi pengedar shape up
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • zuhdi marzuki jadi kambing hitam pas

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)