Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 169 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..



umat islam di norway berpuasa selama 21 jam sehari di b..

4 gambar pelajar sekolah tak senonoh berciuman di bulan..

pengalaman hamil dengan set ibu hamil di bulan ramadhan

subhanallah dipanggil ilahi di bulan yang mulia ramadha..

gambar remaja selfie bercumbuan di bulan ramadhan terse..

penduduk islam di norway berpuasa paling lama di bulan ..

mengapa perlu berdoa dan istighfar di bulan ramadhan

penjawat awam janda dan mualaf antara yang kemaruk seks..

peogeut cdm25 bukan persoalan bulan ramadhan islam mela..

kegiatan mak nyah makin hangat di bulan ramadhan

selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadhan 1434h

amalan wanita uzur di bulan ramadhan

e book percuma gagal turunkan berat di bulan ramadhan

4 gambar pelajar sekolah tak senonoh berciuman di bulan..

janda ditangkap khalwat di bulan ramadhan

7 amalan yang digalakkan dalam bulan ramadhan

nilai shaklee dalam bulan ramadhan

berpuasa ramadhan di tengah laut

mh17 tragedi di bulan ramadhan

carian terhangat di bulan ramadhan

geng plastik hitam berleluasa di bulan ramadhan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 887
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,128

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,373
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • video sniper al qassam tembak mati tentera ..
  • handmade soap ameryllis door gift
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • 1 kohesi mates saya ke sungai
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • testimonial set kesuburan shaklee
  • tempat yang sama
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kurang ajaran tak sesat
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mykhalish.net
  • thinkizz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)