Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 190 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..



penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

info tarikh gaji penjawat awam bulan oktober 2014 diawa..

penjawat awam dapat bonus setengah bulan sahaja

bajet2015 penjawat awam termasuk yang suka curik tulang..

bonus setengah bulan atau minimum rm500 untuk penjawat ..

bajet 2015 penjawat awam dapat bonus setengah bulan gaj..

bayi 5 bulan maut ketika tidur

bonus setengah bulan atau minimum rm500 untuk penjawat ..

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

bayi 5 bulan maut ketika tidur

punca bayi perempuan 5 bulan maut ketika tidur

meizu mx4 bakal memasuki pasaran malaysia pada penghuju..

hampir 3 bulan menyepi

maklumat bonus kakitangan awam setengah bulan gaji janu..

bajet2015 penjawat awam termasuk yang suka curik tulang..

bonus setengah bulan gaji

tarikh gaji kakitangan awam bulan oktober 2014 diawalka..

tarikh gaji kakitangan awam bulan oktober 2014 diawalka..

farhan rancang bulan madu di maldives

bajet 2015 penjawat awam terima 3 bulan bonus

farhan rancang bulan madu di maldives




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 675
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,560

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,056
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • 25 gambar punca sebenar kemalangan di lebuh..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kahwin muda girls only
  • hati itu umpama gelas
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)