Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 210 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..



masuk islam selepas berpuasa penuh di bulan ramadan

hafis suip af bakal bertunang bulan depan

makjemah warga uganda dipenjara enam bulan tawar khidma..

2 bulan 2 minggu 5 hari

bulan ke 2 pregnant mual loya

janda muda 13 tahun pernah dirogol tiga lelaki 4 bulan ..

harga barang keperluan dijangka kembali stabil bulan de..

hukuman denda penjara 6 bulan

segmen blogslist 4 bulan by aina rahim

gadis peluk artis k pop di penjara 6 bulan

lebih 1000 jawatan kosong kerajaan swasta dikemaskini p..

terdapat lebih 2000 kekosongan jawatan kosong kerajaan ..

pp jangka muktamad senarai kesebelasan utama hujung bul..

pp jangka muktamad senarai kesebelasan utama hujung bul..

stadium nasional ditutup 6 bulan

baby bump 8 bulan almy nadia 4 gambar

tawar khidmat seks kepada anggota polis warga uganda di..

bulan promo omega guard

warga uganda dipenjara enam bulan tawar khidmat seks ke..

warga uganda dipenjara enam bulan tawar khidmat seks ke..

gadis bertudung peluk artis k pop didenda rm1 000 atau ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,984

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,279
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • siapa seleweng duit persatuan
  • ramalan ku benar belaka
  • awek kantoi melancap dengan family
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • aku tembak kau dengan subramanian

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kurang ajaran tak sesat
  • ciri ciri wanita solehah
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)