Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan 203 hits  

Ganjaran Berpuasa di Bulan Ramadhan

Bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak ni jom kita tengok ganjaran puasa dari hari pertama sampai dengan hari terakhir Semoga memberi lebih semangat untuk kita semua berpuasa dengan penuh keikhlasan Malam ke 1 Orang mukmin keluar dari dosanya seperti saat d

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 436
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,751

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 920,565
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wajah sebenar encik mimpi tanpa t0peng
  • 3 gambar kemalangan ngeri wanita putus kepa..
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • gadis trauma foto bertudung tapi terserlah ..
  • ini adalah penemuan yang paling berharga da..
  • jaguar land rover saman syarikat china kera..
  • cara menegur bapa mertua yang tidak solat
  • selfie budak kecik yang memeranjatkan dunia..
  • upin ipin dilantik duta japan halal expo 20..
  • hot gambar artis lelaki syok bercium terseb..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah nabi ismail a s
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • never date a person who
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)