Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

kenapa SHAKLEE 91 hits  

kenapa SHAKLEE

Kenapa Saya Pilih ShakleeFirstly nak ucapkan syukur ke hadrat Ilahi.. Sebab lepas join shaklee ni memacam benefit koi dapat. Yang paling best amalan rohani pun makin baik.. Alhamdulillah.. Ini kerana support team yg banyak membantu.Berbalik pada tajuk ent

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 444
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,626

Domain Dibenarkan: 10,629
Jumlah Artikel : 874,850
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • 3 gambar pasangan kekasih bawah umur kantoi..
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • lagi 3 foto artis artis malaysia sambut par..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • pelajar diperkosa dan dipaksa telan air man..
  • 18 keputusan yang anda akan kesali di masa ..
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • jawatan kosong kwsp

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • 26 fascinating films about food
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2849)   wanita (1860)   diari (1614)   produk (1329)   rojak (1233)   lelaki (1160)   berita (859)   ilmiah (812)   informasi (811)   bisnes (556)   santai (503)   agama (365)   pelik (346)   politik (320)   hiburan (301)   review (300)   original (288)   lawak (242)   kesihatan (236)   gosip (201)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (168)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (118)   jawatan (103)   indonesia (100)   gadget (99)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)