Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Memperbaiki Kualiti Udara 1612 hits  

Cara Memperbaiki Kualiti Udara

Bagi memastikan kita sentiasa menggunakan udara yang sihat kita perlu mengambil langkah bagi memperbaiki kualiti udara yang sedia ada Antara langkah yang kita boleh ambil untuk memperbaiki kualiti udara adalah dengan 1 Mewajibkan semua kilang menggunakan

Teruskan Membaca..



cara membuat telur berbentuk love yang sangat simple da..

cara kreatif menyatakan cinta dengan notepad

cara mudah mendownload menggunakan autogeneratelink com

baca 4 cara menyambut kelahiran bayi menurut islam

viral cara mengenal pasti wanita masih dara atau tidak

cara kekalkan kesegaran wajah

nak cuti tapi bos tak bagi nah cuba cara kreatif ni

sembelit ketahui punca dan cara mengatasinya

cara menghilangkan eye bag dengan berkesan

cara terbaik pulihkan dara wanita

terkini penyebab keputihan pada wanita dan cara mengata..

cara kuruskan badan tanpa bersenam

cara ubat tumit pecah

cara atasi alahan morning sickness ketika hamil

comment on cara paling murah untuk bakar lemak dengan p..

cara masa dan doa sesuai solat dhuha

cara papar simpan blogger widgets pada halaman tertentu

8 tips cepat hamil tanpa produk ini cara mudah

cara kurus dengan cepat macam kilat

cara root asus zenfone 4s a450cg dengan mudah dan simpl..

terkini 5 cara menghilangkan bintik hitam di muka hidun..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 425
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 7,007

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,204
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • menarik foto lawak giler 813
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • hati hati jenayah langgar belakang kereta
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)