Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai penuh perpindahan pemain liga Malaysia 2014 46087 hits  

Senarai penuh perpindahan pemain liga Malaysia 2014

Badhri Radzi Piya JOHOR DARUL TAKZIM Ronaldinho Brazil Pablo Aimar Argentina Terasil Dangda Thailand Badhri Radzi Kelantan SELANGOR Shahril Ishak Singapura Hamka Hamzah Indonesia Nazmi Faiz Mansor PKNS KELANTAN Irfan Bachdim Indonesia Nurul Azwan Roya JDT

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 152
Widget Aktif : 3,848
Banner Aktif : 6,902

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,604
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • bapa terpotong kaki anak permpuannya ketika..
  • lirik where have all the boot boys gone ziz..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • baik buka ja tudung tu jangan nak buat malu..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • kerja baru lagi
  • piala aff suzuki dollah janji kejutan di bu..
  • mencari bahagia
  • day 2813

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • wang bukanlah segalanya
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • puisi terakhir imam syafie
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)