Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Lengkap Anggota EXCO Bergambar Kerajaan Negeri Selangor 2013 285 hits  

Senarai Lengkap Anggota EXCO Bergambar Kerajaan Negeri Selangor 2013

Seramai sepuluh orang anggota Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor mengangkat sumpah jawatan hari ini Upacara tersebut berlangsung di hadapan Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah di Balairung Seri Istana Alam Shah Klang Barisan anggota exco

Teruskan Membaca..



itu akan terus menjadi angan angan kosong umno exco ker..

itu akan terus menjadi angan angan kosong umno exco ker..

kekosongan kerja di majlis sukan negeri selangor

perjawatan kosong di majlis sukan negeri selangor msns ..

jawatan kosong majlis sukan negeri selangor 17 november..

royalti jawatankuasa khas jerat kerajaan negeri

am dewan jawatan kuasa kerajaan negeri dan kerajaan per..

plat bmw1 keliru antara anggota pentadbiran kerajaan da..

bajet 2015 bukti komitmen kerajaan kepada anggota kesel..

kerajaan negeri akan bantu keluarga bujang taha

punca banjir di pulau pinang kerajaan negeri pakatan ra..

bajet 2015 bukti komitmen kerajaan kepada anggota kesel..

kerajaan kelantan akui peranan kerajaan pusat rancakkan..

am dewan jawatan kuasa kerajaan negeri dan kerajaan per..

idzhamhashim bintang baru parlimen belia negeri selango..

festival arak tidak pernah diluluskan exco selangor

temuduga pinjaman pelajaran kerajaan negeri selangor

kerajaan selangor tak pernah keluar permit octoberfest ..

blogger pakatan pun kecewa exco selangor mabuk

perghhh macam ni cara exco selangor meraikan oktober fe..

oktoberfest kerajaan pkr selangor ada kuasa halang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 891
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,569

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,357
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • julia perez cetus kontroversi lagi buat tat..
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • gambar yang didakwa penceramah tersohor ust..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • 16 days photo challenge day 7 lunch

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • ciri ciri wanita solehah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • islam itu indah
  • bahaya ajinomoto
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • hati itu umpama gelas
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)