Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Lengkap Anggota EXCO Bergambar Kerajaan Negeri Selangor 2013 287 hits  

Senarai Lengkap Anggota EXCO Bergambar Kerajaan Negeri Selangor 2013

Seramai sepuluh orang anggota Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor mengangkat sumpah jawatan hari ini Upacara tersebut berlangsung di hadapan Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah di Balairung Seri Istana Alam Shah Klang Barisan anggota exco

Teruskan Membaca..



itu akan terus menjadi angan angan kosong umno exco ker..

itu akan terus menjadi angan angan kosong umno exco ker..

plat bmw1 keliru antara anggota pentadbiran kerajaan da..

jawatan kosong majlis sukan negeri selangor 17 november..

punca banjir di pulau pinang kerajaan negeri pakatan ra..

perghhh macam ni cara exco selangor meraikan oktober fe..

pas tuduh kerajaan negeri melaka sokong pesta arak

felda perlu contohi kerajaan negeri terengganu

msn jawatan kosong majlis sukan negeri selangor msn sel..

kerajaan kelantan akui peranan kerajaan pusat rancakkan..

kerajaan kelantan akui peranan kerajaan pusat rancakkan..

oktoberfest kerajaan pkr selangor ada kuasa halang

perjawatan kosong di majlis sukan negeri selangor msns ..

exco kerajaan negeri kedah bela biawak hidup silabukama..

panduan lengkap temuduga kerja kerajaan

azmin tidak mahu pkr campur tangan dengan pentadbiran k..

temuduga pinjaman pelajaran kerajaan negeri selangor

blogger pakatan pun kecewa exco selangor mabuk

kerajaan selangor tak pernah keluar permit octoberfest ..

jawatan kosong suruhanjaya perkhidmatan awam negeri sar..

jawatan kosong majlis sukan negeri selangor msn selango..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 549
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,594

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,793
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • cerita semalam hot spring kah
  • sketsa cinta awak dan saya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • jenis jenis jerawat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)