Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA 169 hits  

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA

Seiring berkembangnya zaman modern ini manusia pun semakin pintar dalam menciptakan penemuan penemuan baru termasuk misi ke luar angkasa. Sejak Neil Amstrong diklaim sebagai manusia yang pertamakali mendarat di bulan mulai bermunculan misi misi luar angka

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 432
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,754

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 920,463
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wajah sebenar encik mimpi tanpa t0peng
  • 3 gambar kemalangan ngeri wanita putus kepa..
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • jaguar land rover saman syarikat china kera..
  • ini adalah penemuan yang paling berharga da..
  • cara menegur bapa mertua yang tidak solat
  • gadis trauma foto bertudung tapi terserlah ..
  • upin ipin dilantik duta japan halal expo 20..
  • selfie budak kecik yang memeranjatkan dunia..
  • home progress part 4 prosedur membeli rumah..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kisah nabi ismail a s
  • bahaya ajinomoto
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)