Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA 179 hits  

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA

Seiring berkembangnya zaman modern ini manusia pun semakin pintar dalam menciptakan penemuan penemuan baru termasuk misi ke luar angkasa. Sejak Neil Amstrong diklaim sebagai manusia yang pertamakali mendarat di bulan mulai bermunculan misi misi luar angka

Teruskan Membaca..



tahniah cikgu yasmin noorul amin dari malaysia tersenar..

cikgu yasmin noorul amin dari malaysia tersenarai dalam..

rahsia yang mungkin anda tidak tahu ketika dalam pesawa..

wanita ini bawa sesuatu yang mengejutkan ke dalam pesaw..

makjemah cikgu yasmin noorul amin dari malaysia tersena..

asal usul simbol lelaki dan wanita dalam dunia sains

cikgu yasmin noorul tersenarai dalam 50 guru terbaik di..

mh370 kapal keempat akan sertai misi mengesan pesawat

pasha ungu bakal terlibat dalam dunia politik

mh370 kapal keempat akan sertai misi mengesan pesawat

gua krubera gua yang diketahui paling dalam di dunia

trofi liga misi utama jdt

qz8501 penyelam sambung misi mencari serpihan pesawat

cikgu malaysia antara 50 guru terbaik di dunia cuma dia..

qz8501 misi sar tumpu cari kotak hitam data rakaman pen..

qz8501 misi sar tumpu cari kotak hitam data rakaman pen..

qz8501 misi sar tumpu cari kotak hitam data rakaman pen..

al fatihah sukarelawan maut dilanggar kenderaan yang ju..

proton laksana misi bantuan mangsa pasca banjir di pant..

qz8501 lapan ustaz bantu misi pencarian bangkai pesawat

qz8501 lapan ustaz bantu misi pencarian bangkai pesawat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 482
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,965

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,367
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • 6 gambar wajah sebenar anak dara saida taru..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • perhhh whatssap zizan kepada ayah emma maem..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • puisi terakhir imam syafie
  • never date a person who
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)