Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA 112 hits  

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA

Seiring berkembangnya zaman modern ini manusia pun semakin pintar dalam menciptakan penemuan penemuan baru termasuk misi ke luar angkasa. Sejak Neil Amstrong diklaim sebagai manusia yang pertamakali mendarat di bulan mulai bermunculan misi misi luar angka

Teruskan Membaca..



3 pesawat terhempas dalam masa seminggu

juruterbang muda cuba kelilingi dunia maut pesawat terh..

misteri kehilangan mh370 terkini pesawat mh370 adalah k..

pesawat tentera perancis bantu misi pencarian ah5017

senarai 110 penumpang dalam pesawat air algerie yang te..

juruterbang muda cuba kelilingi dunia maut pesawat terh..

separuh daripada penumpang dalam pesawat air algeria ya..

misteri kehilangan mh370 terkini pesawat mh370 adalah k..

tiada rakyat malaysia terbabit dalam nahas pesawat air ..

misi velvet band

misi sepanyol pertahan kejuaraan dunia gagal

misi berbeza 2 kapten

england uruguay berdepan misi hidup mati

misi 1001 hari 16 tiket wayang percuma

misi 1001 hari 17 steamboat

misi siapkan 40kg popia simpulan kasih sebelum rabu

jualan amal misi syawal memberi snek raya

misi mencari handphone murah dan tahan lama

misi mencari mh370 negara manakah tanggung kos paling t..

15 agensi satelit sertai misi mencari mh370

misi berbeza skuad penyu t team titans




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 498
Widget Aktif : 3,907
Banner Aktif : 6,195

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,287
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • poems of the heart
  • malaysia ranking on day 2
  • ingatkan blog senyap
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • menang peraduan dari pixy malaysia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • spisis kawan yang femes
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)