Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA 139 hits  

KECELAKAAN PESAWAT DALAM MISI DIANGKASA TERBURUK DI DUNIA

Seiring berkembangnya zaman modern ini manusia pun semakin pintar dalam menciptakan penemuan penemuan baru termasuk misi ke luar angkasa. Sejak Neil Amstrong diklaim sebagai manusia yang pertamakali mendarat di bulan mulai bermunculan misi misi luar angka

Teruskan Membaca..



jom tengok ruang tersembunyi tempat tidur pramugari dal..

mas patut kekalkan arak dalam pesawat pkr

juruterbang meninggal dalam pesawat

penumpang pesawat dari israel bungkus diri dalam plasti..

anda rasa anda orang paling sunyi dalam dunia boleh cub..

kejohanan dunia chong wei tewas dalam final

jom tengok tempat tidur pramugari dalam pesawat

juruterbang pesawat meninggal dunia sebelum sempat mend..

pesawat mas mh17 terhempas di ukraine dipercayai ditemb..

anda rasa anda orang paling sunyi dalam dunia boleh cub..

lee chong wei hampiri misi kejohanan badminton dunia 20..

gempar 7 gambar saat cemas dalam pesawat singapura keti..

pesawat tentera perancis bantu misi pencarian ah5017

misi mencari duit online tetap diteruskan

misi ambil kotak hitam pesawat mh17 berisiko tinggi

misi sebelum raya

misi bantuan hari raya puspanita gemas

misi untuk kurus bermula pakej special raya

gambar nabila huda sertai misi kemanusiaan ke kemboja

misi pencarian bloglist tamat

misi cari mangsa lemas tamat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 667
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,343

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,717
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis malam merdeka mangsa nafsu diminta ta..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • warga indonesia solat di mrt
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • hiburan 4 gambar kereta mewah milik eina az..
  • testimoni alpha lipid bee venom

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kahwin muda girls only
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)