Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lelaki Ini Bunuh Diri Secara Terhormat Video 106 hits  

Lelaki Ini Bunuh Diri Secara Terhormat Video

Seorang rakyat Switzerland membunuh diri dibantu dengan teknologi perubatan atau euthanasia. Disaksikan sendiri keluarganya ia minum ubat untuk membunuh diri di sebuah klinik di Switzerland. Proses kematian itu disiarkan televisyen BBC menjadi kontroversi

Teruskan Membaca..



video lelaki ini mengukir menara eiffel di hujung pensi..

video budak melayu di belasah jadi viral bantu polis ke..

video budak melayu di belasah jadi viral bantu polis ke..

video gigi lelaki di tumbuhi pokok jambu

video lelaki jepun ini memiliki skil terpantas membuat ..

bergaduh dengan ibu hingga bunuh diri di bangsar shoppi..

mesti tengok pm najib razak di ugut bunuh oleh lelaki i..

bergaduh dengan ibu hingga bunuh diri di bangsar shoppi..

pengguna internet gempar lelaki bunuh diri di pusat mem..

tiga tindakan bunuh diri paling berani para tentara rus..

lucu laporan lelaki bunuh diri di facebook the malaysia..

gempar lelaki bunuh diri di bangsar shopping centre

bunuh diri di bangsar shopping centre

gila lelaki ini cipta patung untuk puaskan nafsu sendir..

anak lelaki ini adalah oku selalu didera oleh ibunya se..

ugut bunuh mb kedah padi jantn hilangkan diri

pelik lelaki ini memperagakan rambut petak semata mata ..

punca ribuan tentera israel bunuh diri selepas perang

punca sebenar tentera israel bunuh diri lepas perang

remaja nepal bunuh diri setelah brazil kalah kepada jer..

mesti tengok gempar hari ini kes lelaki cina pijak dan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 842
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,135

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,985
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tragis gambar punca gadis maut kepala terse..
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • bahana gelora noda bekas isteri
  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • puisi terakhir imam syafie
  • taman di dalam shoping mall
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)