Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lelaki Ini Bunuh Diri Secara Terhormat Video 166 hits  

Lelaki Ini Bunuh Diri Secara Terhormat Video

Seorang rakyat Switzerland membunuh diri dibantu dengan teknologi perubatan atau euthanasia. Disaksikan sendiri keluarganya ia minum ubat untuk membunuh diri di sebuah klinik di Switzerland. Proses kematian itu disiarkan televisyen BBC menjadi kontroversi

Teruskan Membaca..



foto gadis cantik dari rusia ini dirogol di bunuh dan d..

video perghhh hebat awek ini semua lelaki akan tercabar..

subhanallah lelaki bisu ini disembuhkan dengan ayat al ..

lelaki tersangkut cuba bunuh diri kemudian dia minta to..

video pelajar ilp jitra bunuh diri

video pelajar ilp jitra bunuh diri

video lelaki mengamuk di sebuah restoran makanan segera..

kalau pilot mh370 nak bunuh diri mahathir

lelaki bunuh diri di aeon bukit tinggi klang

bunuh diri di pusat membeli belah

pelajar cuba bunuh diri kerana agama

akibat tekanan perasaan terlampau seorang pelajar bunuh..

video tindakan lelaki curi beg tangan mangsa kemalangan..

pelik wanita ini menyamar jadi lelaki selama 43 tahun

gambar wanita seksi ini sebenarnya seorang lelaki jom t..

episod akhir teman lelaki upahan hari ini

nasihat untuk kesihatan diri dari lelaki berusia 90 tah..

kasihan lelaki ini masak nasi di lapangan terbang gara ..

aneh tikus ini mempunyai hidung seperti belalai gajah v..

suami diperintah bela diri atas tuduhan bunuh eksekutif..

video aksi gila lelaki afrika menyelinap keluar pintu s..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 7,165

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • fariz musa muka tak malu
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)