Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bayi Ditikam 90 Kali Sebab Gigit Puting Ibu 242 hits  

Bayi Ditikam 90 Kali Sebab Gigit Puting Ibu

Gara gara menggigit puting ibu seorang bayi berusia 8 bulan ditikam ibunya sebanyak 90 kali dan menerima 100 jahitan di mukanya yang

Teruskan Membaca..



kesian 2 gambar bayi ditikam kerana gigit puting susu i..

2 gambar bayi ditikam kerana gigit ibu semasa menyusu

ibu pangku bayi semasa memandu dikritik orang ramai

ibu diserang strok kali keempat johan asari mohon doa p..

ibu sumbat bayi dalam tin biskut

ibu pangku bayi semasa memandu dikritik

punca ibu pangku bayi semasa memandu dimaki netizen ter..

makjemah sebab iphone remaja tergamak cuba bunuh ibu se..

berang ibu rampas iphone anak racun ibu 2 kali

makjemah ibu tinggalkan bayi dan sekeping nota gambar m..

kisah sebenar ibu muda mati bersama bayi sebulan

panduan dan bantuan ibu bapa kepada bayi sumbing cleft ..

antara risiko kpd bayi jika ibu mengandung stress

ibu tinggalkan bayi dan sekeping nota gambar

isi surat ibu tinggalkan bayi amat menyentuh hati

ibu pangku bayi semasa memandu dikritik orang ramai

antara sebab bayi lahir tanpa tempurung kepala

remaja bunuh ibu lahir bayi dalam penjara

jual bayi sendiri sebab nak pergi honeymoon punggahhh

2 gambar ibu kongsikan bayi derita di gigit semut charl..

kejam bayi ditikam kerana gigit ibu semasa menyusu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 540
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 7,162

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)