Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

JENIS WALI WALI ALLAH 73 hits  

JENIS WALI WALI ALLAH

PEMBAHAGIAN WALI WALI ALLAH1 Al AqtabAl Aqtab berasal dari kata tunggal Al Qutub yang mempunyai erti penghulu Dari sini dapat kita simpulkan bahwa Al Aqtab adalah darjat kewalian yang tertinggi Jumlah wali yang mempunyai darjat tersebut hanya terbatas seo

Teruskan Membaca..



1 doa dari 3 doa ketua wali dunia sepanjang zaman

wali selindung

wali band cari jodoh chords lyrics

belian online aku ada wali

diusulkan jadi menpan rb risma saya komitmen jadi wali ..

tangisan seorang pendosa lebih allah cintai daripada ta..

wali songo sunan bonang raden makhdum ibrahim

siapakah dia wali tuhan imam ghazali hujjatul islam

wali kota terbaik dunia serukan warganya aksi solidarit..

ustazah jenis apa macam ni

ukraina memanas serangan tewaskan seorang wali kota ukr..

wanita dibakar allah hidup hidup akibat bantah hukum be..

warga gaza demi allah orang indonesia sangat mulia

qada dan qadar yakin pada allah

bab agama islam pun mca nak masuk campur umno perkasa d..

allah knows better

nama 313 para rasul allah

allah maha besar

the malaysian insider pas khianat amanah allah jeg hui

allah permudah segala urusan thank u allah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 288
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,344

Domain Dibenarkan: 10,303
Jumlah Artikel : 790,418
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • seram video penampakan hantu di tandas cath..
  • video panas lge cabar igp kbab51 dan pdrmsi..
  • pasangan baharu bertunang mengaku cuba berz..
  • video budak dibuli beramai ramai dalam lada..
  • pengakuan isteri teransang dan tidak tahan ..
  • makanan halal di jepun
  • masih hidup walau tertusuk batang besi
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • anwar ibrahim batal saman rm 100 juta
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • jangan sesekali guna cincin untuk kekalkan ..
  • jawatan kosng cms sales asistant

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • tanda tanda kanser payudara
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2791)   wanita (1816)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)