Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

JENIS WALI WALI ALLAH 76 hits  

JENIS WALI WALI ALLAH

PEMBAHAGIAN WALI WALI ALLAH1 Al AqtabAl Aqtab berasal dari kata tunggal Al Qutub yang mempunyai erti penghulu Dari sini dapat kita simpulkan bahwa Al Aqtab adalah darjat kewalian yang tertinggi Jumlah wali yang mempunyai darjat tersebut hanya terbatas seo

Teruskan Membaca..



1 doa dari 3 doa ketua wali dunia sepanjang zaman

wali selindung

belian online aku ada wali

ukraina memanas serangan tewaskan seorang wali kota ukr..

wali band cari jodoh chords lyrics

diusulkan jadi menpan rb risma saya komitmen jadi wali ..

siapakah dia wali tuhan imam ghazali hujjatul islam

wali kota terbaik dunia serukan warganya aksi solidarit..

tangisan seorang pendosa lebih allah cintai daripada ta..

ustazah jenis apa macam ni

jadi wali adik nanti

premis urut letak jam dengan tulisan allah bersama toko..

insyallah atau in shaa allah

jawapan apa kita nak bagi kepada allah ustaz rambo

premis urut letak jam dengan tulisan allah bersama toko..

warga kristian sarawak tuntut cd mengandungi kalimah al..

dosaku dan rahmat allah swt

wordless wednesday if uu don t thank allah

6 dosa yang tidak diampun allah swt walaupun dengan tau..

beramal amal soleh hingga akhir hayat in sya allah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 447
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,373

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,198
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengaruh media sosial di kalangan remaja ma..
  • gambar artis hina kalimah allah dengan dara..
  • 8 gambar anak gadis komposer fauzi marzuki ..
  • jom tengok tempat tidur pramugari dalam pes..
  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • aida hamil bade kian teruja
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • media sosial yang sial
  • radiance signature whitening glowing series..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • minggu terakhir ogos
  • cpuv campaign ke 112 dari nuffnang jacob s ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)