Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

JENIS WALI WALI ALLAH 111 hits  

JENIS WALI WALI ALLAH

PEMBAHAGIAN WALI WALI ALLAH1 Al AqtabAl Aqtab berasal dari kata tunggal Al Qutub yang mempunyai erti penghulu Dari sini dapat kita simpulkan bahwa Al Aqtab adalah darjat kewalian yang tertinggi Jumlah wali yang mempunyai darjat tersebut hanya terbatas seo

Teruskan Membaca..



kisah seorang wali allah bernama ibrahim ibnu ali yg be..

kisah wali allah khalid an naqsyabandi

6 jenis mata yang allah swt cintai

gadis ini mencari bapa kandungnya untuk jadi wali perni..

al wali

wali kota risma siap gugat ke pengadilan jika asuransi ..

pusamania borneo fc gantikan sawarak fa piala wali kota..

air terjun indah semula jadi ya allah s w t indahnya ci..

hubungan dengan allah

air terjun indah semula jadi ya allah s w t indahnya ci..

buktikan kesyukuran kepada allah swt

kenapa orang yang keras kepala boleh melawan hukum alla..

org tua pesan jgn trlampau gembira nanti ko mnangis tha..

mahkamah persekutuan kekalkan larangan guna kalimah all..

gst bila ostad tak cukup ngaji buat fatwa gst haram mas..

saya nak peluk ke cium ke itu dosa saya dengan allah ga..

timun laut ciptaan allah yang menakjubkan

ustaz robby kerana kalimah allah aku peluk islam

larangan istihza mengolok olokkan allah swt

dari allah kita datang kepada allah kita kembali

isu eric paulsen kalimah allah lim guan eng dap tengok ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 415
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,966

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,899
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penghibur jalanan terkejut tun m datang
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..
  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • remaja bunuh diri bila cinta di tolak
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • trend baru menyusukan teman lelaki di pulau..
  • panasnya awek ni selfie yang non stop pada ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bahaya ajinomoto
  • emak abah opah dan atuk
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)