Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Keadaan Di Rumah Orang Sakit Jiwa 444 hits  

Gambar Keadaan Di Rumah Orang Sakit Jiwa

Foto foto berikut diambil oleh George Georgiou yang bekerja di Kosovo dan Serbia pada tahun 1999 2002 Foto ini menggambarkan keadaan rumah sakit jiwa di kedua negara tersebut

Teruskan Membaca..



gambar siti saleha berlegging mengancam jiwa jejaka

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

ubatilah orang sakit diantara kamu dengan sedekah

20 gambar rumah banglo linda onn

8 gambar rumah kontena yang sangat cantik dan selesa

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

hukum gantung gambar di dalam rumah mengikut islam

lensa niring walkbout nohomar melawat orang sakit di pd..

14 gambar terkini anak aeril zafrel dan wawa zainal yan..

ini soal nyawa orang dalam pun akan di ambil tindakan z..

melayu jahil pelaburan kan dah melopong lepas ini janga..

ds najib tolong lah jangan mengaku sebagai orang bugis ..

kabinet baru najib razak hanya disebar melalui whatsapp..

makjemah billionaire china ini membawa 6400 orang peker..

5 tanda orang itu kena sihir santau

5 tanda orang itu kena sihir santau

baik punya jimak kantoi dengan orang kampung

lembaga ni sedang menghantui orang awam

wajib dibaca oleh orang umno

lelaki bersolat di tepi lebuhraya kejutkan orang ramai

pm najib berhujan bersama orang muda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 239
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tips nak jadi hotstufff
  • cinta vs materialistik
  • apa petanda jika mimpi ular
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jenis jenis jerawat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)