Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NURUL IZZAH BERCERAI 2115 hits  

NURUL IZZAH BERCERAI

ramai yang menyangka ini hanya khabar angin di internet bagaimanapun awal petang Khamis wartawan yang kerumun Mahkamah Rendah Syariah Jalan Duta menyesahkan ada kes permohonan fasakh bubar perkahwinan .Ahli Parlimen Lembah Pantai itu menuntut fasakh denga

Teruskan Membaca..



kebebasan bersuara mana nurul izzah

lembaga pengarah mas wajib diaudit nurul izzah

nfcorp kes saman nurul izzah didengar 5 jan

nurul izzah persoal erti kemerdekaan negara

kes cerai nurul izzah 29 oktober nanti tarikh sebutan s..

mais nafi keluar surat sokong acara sentuh anjing siapa..

bentang laporan kewangan mas di parlimen nurul izzah

nurul izzah pr tak boleh terus berantakan

komen nurul izzah ni mengelirukan

haron din minta nurul izzah jangan batalkan projek buki..

penyokong anwar dedahkan haron din jumpa nurul izzah mi..

nurul izzah kata dia geli tengok muka pemimpin pas

kontroversi dunia politik kesultanan melaka tweet sulta..

video nurul izzah s version of ice bucket challenge leb..

faekah hussin terus lepaskan bom ke atas kepala nurul i..

nurul izzah mengaku fitnah raja non chik

isu mb nurul izzah puji emaknya melambung tinggi

nurul izzah pertahan kepimpinan wanita

kantoi fitnah nurul izzah didesak letak jawatan

pamela aderson tak jadi bercerai selepas jalin hubungan..

zuraidah ketua wanita pkr dakwa ramai sesat di stadium ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 641
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,576

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • jauh

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • hati itu umpama gelas
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)