Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NURUL IZZAH BERCERAI 2197 hits  

NURUL IZZAH BERCERAI

ramai yang menyangka ini hanya khabar angin di internet bagaimanapun awal petang Khamis wartawan yang kerumun Mahkamah Rendah Syariah Jalan Duta menyesahkan ada kes permohonan fasakh bubar perkahwinan .Ahli Parlimen Lembah Pantai itu menuntut fasakh denga

Teruskan Membaca..



nurul izzah sah bercerai talak satu

nurul izzah suami sah bercerai talak satu

nurul izzah sah bercerai talak satu

nurul izzah sah bercerai bakal jadi janda paling hot

nurul izzah sah bercerai

anwar mangsa penganiayaan politik kata nurul izzah

najib pernah tawarkan kerusi tpm kepada anwar nurul izz..

najib pernah tawarkan anwar jawatan timbalan pm nurul i..

nurul izzah terdiam dari menjawab soalan ni

nurul izzah bagi ceramah ghaib

nurul izzah akhirnya bercerai

jom kita tengok adakah rafizi ramli tian chua nurul izz..

video nurul izzah kantoi dimalukan papa sendiri

nurul izzah bercerai

apakhabar nurul izzah lepas jadi janda

kejutan ceramah nurul izzah di cheras 10 ribu hadir sam..

pembohongan sakit bhg 2 versi 2015 sudah pun bermula da..

nurul izzah sokong gesaan kj ke atas tnb

nurul izzah sebagai ketua pembangkang baru selepas kes ..

air mata nurul izzah mengalir deras

nurul izzah sound hakim tentang neraka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 495
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 7,075

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,582
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • ratu brazil masuk hospital lagi punggung be..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • pasar ngeri di afrika ini boleh buatkan and..
  • misteri hajarul aswad
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • di tubir bibir mataku
  • cerita semalam hot spring kah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)