Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NURUL IZZAH BERCERAI 2046 hits  

NURUL IZZAH BERCERAI

ramai yang menyangka ini hanya khabar angin di internet bagaimanapun awal petang Khamis wartawan yang kerumun Mahkamah Rendah Syariah Jalan Duta menyesahkan ada kes permohonan fasakh bubar perkahwinan .Ahli Parlimen Lembah Pantai itu menuntut fasakh denga

Teruskan Membaca..



apa hal nurul izzah jumpa bomoh zin

suruh je si nurul izzah ni cari mh370 tu

nurul izzah mahu radar mh370 disiasat

tiong lai perlu selesaikan isu mh370 nurul izzah

gosip portal umno bakal pengganti suami nurul izzah

konflik nurul izzah resah isu peribadi ganggu karier po..

nurul izzah dan suami disaran jumpa bomoh 1malaysia ela..

kes saman fitnah nurul izzah diteruskan

kes saman nurul izzah terhadap utusan diteruskan dengan..

saman nurul izzah diteruskan beruk council mana

nurul izzah mohon tarik balik hukuman kepada peminta se..

nurul izzah ajak ku nan sertai soup kitchen berkaitan h..

kes saman nurul izzah terhadap utusan diteruskan dengan..

nurul izzah ajak ku nan sertai soup kitchen

kes saman nurul izzah diteruskan

kes cerai nurul izzah belum temui jalan penyelesaian

nurul izzah sudah tidak boleh bersabar mahu berpisah de..

rayuan yang buat nurul izzah terkedu

keputusan kes cerai nurul izzah ditangguh

anak bekas suami tak setuju tuntutan nurul izzah

dyana sofea kecewa dengan komen negetif nurul izzah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 181
Widget Aktif : 3,857
Banner Aktif : 6,255

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,696
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • selamat hari raya
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • tanda tanda kanser payudara
  • tips balik kampung dengan selamat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)