Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NURUL IZZAH BERCERAI 2120 hits  

NURUL IZZAH BERCERAI

ramai yang menyangka ini hanya khabar angin di internet bagaimanapun awal petang Khamis wartawan yang kerumun Mahkamah Rendah Syariah Jalan Duta menyesahkan ada kes permohonan fasakh bubar perkahwinan .Ahli Parlimen Lembah Pantai itu menuntut fasakh denga

Teruskan Membaca..



nurul izzah ucap tahniah kepada penganjur acara sentuh ..

nurul izzah anwar mengucapkan tahniah kepada penganjur ..

nurul izzah kantoi berbalas kasih di laman twitter

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

mais nafi keluar surat sokong acara sentuh anjing siapa..

yb nurul izzah ucap tahniah kepada penganjur acara sent..

kenyataan rasmi dewan ulamak pas pusat minta nurul izza..

nurul izzah ucap tahniah pada kejayaan agenda halus lib..

ostazah nurul izzah ditazkirahkan ustaz tazkirah

nurul izzah ucap tahniah kepada penganjur acara sentuh ..

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

perang twitter antara fathul bari dan nurul izzah anwar..

komen nurul izzah ni mengelirukan

haron din minta nurul izzah jangan batalkan projek buki..

nurul izzah persoal erti kemerdekaan negara

nurul izzah berbicara tentang inovasi politik

penyokong anwar dedahkan haron din jumpa nurul izzah mi..

nurul izzah kata dia geli tengok muka pemimpin pas

tweet nurul izzah fathul bari tentang kempen i want to ..

anjing betul lah kempen melayu islam sentuh anjing nuru..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 425
Widget Aktif : 3,940
Banner Aktif : 6,654

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,525
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • wake up call poem
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • skandal pejabat
  • hati itu umpama gelas
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)