Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NURUL IZZAH BERCERAI 2102 hits  

NURUL IZZAH BERCERAI

ramai yang menyangka ini hanya khabar angin di internet bagaimanapun awal petang Khamis wartawan yang kerumun Mahkamah Rendah Syariah Jalan Duta menyesahkan ada kes permohonan fasakh bubar perkahwinan .Ahli Parlimen Lembah Pantai itu menuntut fasakh denga

Teruskan Membaca..



faekah hussin terus lepaskan bom ke atas kepala nurul i..

video nurul izzah s version of ice bucket challenge leb..

kes cerai nurul izzah 29 oktober nanti tarikh sebutan s..

nurul izzah wajar kosongkan kerusi lembah pantai

nurul izzah mengaku menfitnah dan memohon maaf

nurul izzah mengaku salah

nurul izzah sindir siapa dalam ucapan perasmian kongres..

kongres pkr 2014 nurul izzah dedahkan pengalaman wan az..

salah ke nurul izzah sokong ibu sendiri

nurul izzah persoal erti kemerdekaan negara

nfcorp kes saman nurul izzah didengar 5 jan

nurul izzah kata dia geli tengok muka pemimpin pas

penyokong anwar dedahkan haron din jumpa nurul izzah mi..

komen nurul izzah ni mengelirukan

haron din minta nurul izzah jangan batalkan projek buki..

kontroversi dunia politik kesultanan melaka tweet sulta..

nurul izzah pr tak boleh terus berantakan

kebebasan bersuara mana nurul izzah

lembaga pengarah mas wajib diaudit nurul izzah

bentang laporan kewangan mas di parlimen nurul izzah

mahkamah sesyen lucut hak jaminan ke atas pasangan blog..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 209
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,500

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,793
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • gempar anak patung bergerak dengan sendirin..
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • cara membuat subscribe form
  • minyak naik air naik

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • monolog rasa
  • jika memang engkau jodohku
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)