Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NURUL IZZAH BERCERAI 2078 hits  

NURUL IZZAH BERCERAI

ramai yang menyangka ini hanya khabar angin di internet bagaimanapun awal petang Khamis wartawan yang kerumun Mahkamah Rendah Syariah Jalan Duta menyesahkan ada kes permohonan fasakh bubar perkahwinan .Ahli Parlimen Lembah Pantai itu menuntut fasakh denga

Teruskan Membaca..



nurul izzah mahu pemimpin umno belajar dari united king..

re ramadan 1434h ustazah nurul izzah importance of al q..

kes nurul izzah saman utusan diteruskan

mana nurul izzah dia tak kelihatan beri sokongan pada i..

sebelum ni haram tak pernah nampak muka tapi sekarang t..

isu gelandangan ku nan tampar mulut capoi nurul izzah l..

nurul izzah mohon tarik balik hukuman kepada peminta se..

saman nurul izzah diteruskan beruk council mana

nurul izzah mengaku beliau fitnah raja nong chik hasil ..

nurul izzah minta maaf akui silap fitnah raja nong chik

nurul izzah mengaku memfitnah mantan menteri wilayah pe..

kes saman nurul izzah terhadap utusan berhubung kebebas..

nurul izzah ajak ku nan sertai soup kitchen berkaitan h..

kes saman nurul izzah selesai luar mahkamah

nurul izzah teresa kok bersama soup kitchen edarkan mak..

nurul izzah 039 s defamation suit against utusan to go ..

selesaikan kes saman nurul izzah utusan di luar mahkama..

3 september pendengaran kes cerai nurul izzah

kalau nak juga jawatan menteri besar selangor khalid ib..

as rakan subahat israel nurul izzah

usah la nurul izzah nak tunjuk pandai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 6,388

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,396
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • solat sunat tahajjud
  • ice bucket challenge kebodohan apakah ini
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • taman di dalam shoping mall
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)