Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON AMMAR ALFIAN DAKWA NODAI BEKAS KEKASIH 817 hits  

PELAKON AMMAR ALFIAN DAKWA NODAI BEKAS KEKASIH

MACAM SIAL JER!!! Pelakon Ammar Alfian telah memuatnaik komen komen yang agak kurang ajar dan berlagak di Twitter mengenai bekas kekasihnya Puteri Sarah Liyana yang kini sedang berkasih dengan Syamsul Yusof.Ammar mendakwa sudah MERAGUT DARA Puteri Sarah L

Teruskan Membaca..



gila gadis sanggup siat kulit sendiri buang tatu nama b..

3 perkara aku ingin katakan kepada bekas kekasih hari 5..

hari 5 3 perkara yang ruby my ingin katakan kepada beka..

panas emma maembong dan bekas kekasih

ammar alfian popular kerana kontroversi

ammar alfian rakam aksi lucah di instagram

ammar alfian kongsi video lucah di instagram

cabaran 30 hari 5 3 perkara yang anda ingin katakan kep..

cabaran 30 hari hari 5 3 perkara yang saya ingin kataka..

bekas pelakon kanak kanak bollywood jadi pelacur

bekas pelakon kini jadi pelacur di hyderabab

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular u..

pelakon lydiawati dakwa disantau rakan baik

pelakon lydiawati dakwa disantau rakan baik

pelakon lydiawati dakwa disantau rakan baik

ammar alfian kongsi gambar l ucah dirinya di instagram

ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan di instagra..

bekas kekasih ashraf muslim dedah gambar kekasih

cabaran 30 hari hari 5 3 perkara yang ingin anda kataka..

cabaran 30 hari hari 5 3 perkara yang ingin katakan kep..

cabaran 30 hari 3 perkara yang ingin anda katakan kepad..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 433
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,447

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,684
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • anak menteri kini bergelar duta
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • throwback biological clock is ticking
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • hobi yang paling gila
  • panas mb baru angkat sumpah selasa
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • mr steven tan international stamps coin sdn..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)