Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON AMMAR ALFIAN DAKWA NODAI BEKAS KEKASIH 835 hits  

PELAKON AMMAR ALFIAN DAKWA NODAI BEKAS KEKASIH

MACAM SIAL JER!!! Pelakon Ammar Alfian telah memuatnaik komen komen yang agak kurang ajar dan berlagak di Twitter mengenai bekas kekasihnya Puteri Sarah Liyana yang kini sedang berkasih dengan Syamsul Yusof.Ammar mendakwa sudah MERAGUT DARA Puteri Sarah L

Teruskan Membaca..



gadis ini kekasih anak rozita che wan ammar effendy

kisah benar bekas kekasih peluk menangis di majlis pers..

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan

7 gambar kekasih anak sulung rozita che wan ammar effen..

gambar wajah kekasih ammar effendy anak sulung rozita c..

tak terucap bekas kekasih datang peluk di majlis persan..

3 gambar wajah kekasih ammar effendy anak sulung rozita..

gambar kekasih anak sulung rozita che wan ammar effendy

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan

gambar bekas kekasih datang peluk di majlis persandinga..

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan

gempar bila bekas kekasih datang peluk di majlis persan..

eina azman salahkan bekas kekasih selepas berkahwin

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan

gambar bekas kekasih datang peluk di majlis persandinga..

gempar bila bekas kekasih datang peluk di majlis persan..

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan

bekas kekasih datang dan peluk pengantin lelaki di majl..

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan

sedih bekas kekasih datang peluk di majlis persadingan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 558
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,841
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • robotic hand uses the power of static elect..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • janda sangap batang
  • romantik itu sunnah nabi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • emak abah opah dan atuk
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)