Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PELAKON AMMAR ALFIAN DAKWA NODAI BEKAS KEKASIH 806 hits  

PELAKON AMMAR ALFIAN DAKWA NODAI BEKAS KEKASIH

MACAM SIAL JER!!! Pelakon Ammar Alfian telah memuatnaik komen komen yang agak kurang ajar dan berlagak di Twitter mengenai bekas kekasihnya Puteri Sarah Liyana yang kini sedang berkasih dengan Syamsul Yusof.Ammar mendakwa sudah MERAGUT DARA Puteri Sarah L

Teruskan Membaca..



ammar alfian kongsi video lucah di instagram

ammar alfian rakam aksi lucah di instagram

ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan di instagra..

ammar alfian popular kerana kontroversi

ammar alfian rakam aksi lucah di instagram

pelakon lydiawati dakwa disantau rakan baik

pelakon lydiawati dakwa disantau rakan baik

ammar alfian rakam aksi lucah di instagram

ammar alfian kongsi video lucah dirinya di instagram

mati bunuh diri dilanggar kereta api dipandu bekas keka..

bekas kekasih cristiano ronaldo dibunuh secara kejam

foto tanpa seurat benang bidan klinik disebar bekas kek..

bongkar akhirnya bekas kekasih neelofa hans isaac buka ..

ammar alfian rakam aksi lucah di instagram

ammar alfian kongsi video lucah dirinya di instagram

video rakaman aksi panas ammar alfian viral di laman so..

pelakon lydiawati dakwa disantau rakan baik

ammar alfian kongsi gambar l ucah dirinya di instagram

foto rupanya bekas pelakon spanar jaya turut terkorban ..

anak bekas vokalis wings antara 12 peserta af2014

anak bekas vokalis wings antara 12 peserta af2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 448
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,393

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)