Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Punca Nurul Izzah fail penceraian terhadap suami 6784 hits  

Punca Nurul Izzah fail penceraian terhadap suami

Punca Nurul Izzah fail penceraian terhadap suami Gosip penceraian Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat PKR Nurul Izzah Anwar dan suaminya Raja Ahmad Shahrir Iskandar Raja Salim pada akhir Disember tahun lalu mengejutkan ramai pihak.Berita ini disahkan

Teruskan Membaca..



nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

nurul izzah ucap tahniah penganjur acara sentuh anjing

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

tweet nurul izzah fathul bari tentang kempen i want to ..

anjing betul lah kempen melayu islam sentuh anjing nuru..

haron din minta nurul izzah jangan batalkan projek buki..

nurul izzah berbicara tentang inovasi politik

nurul izzah meroyan kerana gst n izzah knowgst najibraz..

kalau papanya buta kote nurul izzah pula buta perut pen..

nurul izzah kantoi berbalas kasih di laman twitter

nurul izzah ucap tahniah kepada penganjur acara sentuh ..

kenyataan rasmi dewan ulamak pas pusat minta nurul izza..

nurul izzah ucap tahniah pada kejayaan agenda halus lib..

nurul izzah tahniah penganjur acara sentuh anjing

rahsia akaun nurul izzah pulak tersebar

nurul izzah ucap tahniah pada kejayaan agenda halus lib..

ostazah nurul izzah ditazkirahkan ustaz tazkirah

nurul izzah anwar mengucapkan tahniah kepada penganjur ..

mais nafi keluar surat sokong acara sentuh anjing siapa..

yb nurul izzah ucap tahniah kepada penganjur acara sent..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 439
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,582

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,367
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)