Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Penjawat awam dapat Bonus Raya 2013 setengah bulan gaji 2961 hits  

Penjawat awam dapat Bonus Raya 2013 setengah bulan gaji

Keratan Akhbar Berita Harian diatas menunjukkan pengumuman PM Datuk Seri Najib Razak bahawa kerajaan akan memberi bonus setengah bulan gaji dengan minimum RM500 kepada ke semua penjawat awam dan pesara kerajaan Bayaran tersebut dinyatakan akan dibuat pada

Teruskan Membaca..



bajet 2015 bonus dua bulan gaji penjawat awam cuepacs b..

bonus untuk penjawat awam

hari raya eidil adha 2013

tarikh anak bulan raya haji 2014

60 kakitangan awam yang gaji rm3 000 sebulan ke bawah t..

bonus 2 bulan untuk bakal penjawat awam

bajet 2015 bonus 2 bulan untuk penjawat awam

sudah 3 bulan tak bayar awal ashaari tuntut gaji

awal ashaari tuntut gaji dah 3 bulan tak dibayar

penjawat awam tidak bolehkah bersarapan sebelum masuk w..

luahan hati pelanggan berang dengan budaya penjawat awa..

gambar konvokesyen diploma pengurusan awam dpa kursus k..

sudah 3 bulan tak bayar awal ashaari tuntut gaji

baru dapat anak kembar kena penjara 20 bulan

baru dapat anak kembar kena penjara 20 bulan

bonus 2 bulan untuk bakal penjawat awam

bajet 2015 bonus 2 bulan untuk penjawat awam

aku pun pernah dapat kad raya lah

bonus akhir tahun 2014 dua bulan gaji cuepacs

promo bulan october 2013 collagen powder

perasaan tidak puas hati nora danish maki hotel legolan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 246
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,454

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,048
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • 121 ketua bahagian boikot pm najibrazak sat..
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • bakal kembali beraksi katanya
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • pelajar tawar sewakan teman wanita rm26 seh..
  • mesti lihat memang cukup mengejutkan apabil..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)