Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 337 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



zain saidin muatnaik gambar apabila che ta buat love bi..

che ta alami pendarahan ketika hamil zain jadi tidak ke..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

che ta teruja raya rumah mertua

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

che ta zain bakal timang anak perempuan

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

aksi cium mulut che ta dan zain jadi isu di instagram

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

punca che ta alami pendarahan kecil

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

che ta zain bakal timang anak perempuan

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

mencetak e mel facebook 0 setahun tempoh pantang bersal..

2 gambar wajah anak che ta zain yang bakal lahir

peminat buat lakaran wajah anak che ta dan zain

che ta mahu tempah baju bersalin dari pereka

comel lakaran wajah comel bayi che ta yang bakal lahir




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 519
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,350

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,472
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • cinta terlarang
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)