Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 383 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



che ta ingin hamil lagi tahun hadapan

che ta bertudung di sambutan hari lahir zain

wow zain dapat hadiah paling berharga dari che ta

gambar che ta manis bertudung dihari lahir zain saidin

che ta kini bertudung sebab nak tunaikan umrah

fuhh 8 gambar che ta manis bertudung dihari lahir zain ..

che ta berhijrah hadiahkan pakej umrah sempena birthday..

rozita che wan sudah bertudung

wah hadiah istimewa che ta untuk zain

wow zain dapat hadiah paling berharga dari che ta

woww foto che ta buat love bite dekat zain saidin di di..

hadiah istimewa che ta untuk zain

che ta hadiahkan pakej umrah sempena hari jadi zain sai..

21 gambar che ta manis bertudung dihari lahir zain said..

21 gambar che ta manis bertudung dihari lahir zain said..

fuhh 8 gambar che ta manis bertudung dihari lahir zain ..

gambar zain saidin dan che ta di tanah suci

che ta dan zain kongsi 3 gambar instagram mula tunai ib..

che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah

che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah

4 gambar zain saidin che ta di tanah suci tunaikan umra..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 7,099

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,790
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video leader mlm terjerit jerit pujuk pelab..
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • uji anda otak kanan atau kiri dress ini war..
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • jemaah bunuh diri
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • 6 gambar foto foto tunang hafiz yang cun
  • cara buat aiskrim pasu
  • kisah seorang jutawan dan wasiat peliknya
  • kegagalan genius malaysia
  • rakaman video roh keluar dari jasad dan men..
  • korn ex drummer sues band

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • jangan ditangisi haid itu
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)