Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 341 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



zain saidin muatnaik gambar apabila che ta buat love bi..

che ta alami pendarahan ketika hamil zain jadi tidak ke..

gambar che ta dan man kajang berselfie curi tumpuan

gambar che ta dan man kajang berselfie curi tumpuan

che ta mahu berpantang setahun agar kekal cantik

che ta mahu tempah baju bersalin dari pereka

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

setahun tempoh pantang bersalin che ta agar kekal canti..

che ta akan berpantang setahun agar kekal cantik

comel lakaran wajah comel bayi che ta yang bakal lahir

kemungkinan wajah anak che ta zain yang bakal lahir

2 gambar wajah anak che ta zain yang bakal lahir

che ta tak mahu keluar rumah 45 hari

che ta tak mahu keluar rumah 45 hari

kemungkinan wajah anak che ta zain yang bakal lahir

peminat buat lakaran wajah anak che ta dan zain

mencetak e mel facebook 0 setahun tempoh pantang bersal..

peminat buat lakaran wajah anak che ta dan zain




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 6,450

Domain Dibenarkan: 10,379
Jumlah Artikel : 808,687
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita malam merdeka diminta tampil
  • jom lihat muzium kapal terbang di russia
  • ibu beranak bersendirian maut dalam keadaan..
  • cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana say..
  • panduan membuat e book 2 e book percuma lag..
  • bewokk hidup dok akan bertukor menjadi boye..
  • important tips for a great overseas vacatio..
  • wakil rakyat kecam lagu negaraku di pawagam..
  • info grafik pasukan liga juara juara uefa 2..
  • selamat tinggal instagram
  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • resepi campak campak ikan siakap stim peman..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • wang bukanlah segalanya
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2809)   wanita (1828)   diari (1601)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (793)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   hiburan (285)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (169)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (148)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)