Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 401 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



saya sudah terlalu tua untuk lahirkan anak lagi che ta

saya sudah terlalu tua untuk lahirkan anak lagi che ta

saya sudah terlalu tua untuk lahirkan anak lagi che ta

rozita che wan akui sudah terlalu tua untuk lahirkan an..

rozita che wan akui sudah terlalu tua untuk lahirkan an..

gempar che ta terlibat dalam kemalangan di switzerland ..

gempar che ta terlibat dalam kemalangan di switzerland ..

kerana tengok che ta pemandu kereta kemalangan

kerana tengok che ta pemandu kereta kemalangan

che ta zain saidin bercuti di switzerland

che ta zain saidin bercuti di switzerland

terpana lihat kejelitaan che ta sampai kereta berlangga..

che ta dah malas nak berlakon fokus menjual minyak wang..

che ta dah malas nak berlakon fokus menjual minyak wang..

remaja hamil 5 bulan dicekup khalwat

inilah sebab kenapa rozita che wan serik untuk mengandu..

che ta zain saidin bercuti di switzerland

pemandu di london kemalangan gara gara che ta

pemandu di london kemalangan gara gara che ta

pemandu di london kemalangan gara gara che ta

saya sudah bersedia menjadi ibu segera dua beradik itu ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 264
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • diari sedih seekor kucing
  • hati itu umpama gelas
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)