Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 353 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



3 gambar kekasih anak che ta cukup cantik orangnya

lagi 8 gambar menarik kekasih anak che ta

2 minggu lagi nak bersalin che ta dapat tajaan hospital

che ta tak kisah ramai lagi nak taja che ta

anak che ta ammar effendi sudah punya teman wanita

8 gambar menarik kekasih anak che ta

anak che ta ammar effendy sudah ada kekasih

anak che ta ammar effendy sudah ada kekasih

anak che ta ammar effendi sudah punya teman wanita

saya boleh minta apa sahaja che ta

gambar kekasih anak che ta wow

gambar kekasih anak che ta wow

berita heboh seluruh dunia che ta ditaja kpj obama pun ..

che ta saya boleh minta apa sahaja

che ta saya boleh minta apa sahaja

che ta saya boleh minta apa sahaja ada masalah ke

che ta saya boleh minta apa sahaja

luahan hati che ta tajaan bersalin dipertikai

foto gambar kekasih anak che ta wow

keputusan che ta isu tawaran hospital ampang puteri

che ta dedah mahu doktor wanita selepas ditaja




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,641

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,988
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wake up call poem
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • tupperware puasa
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • wang bukanlah segalanya
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)