Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 393 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



saya sudah terlalu tua untuk lahirkan anak lagi che ta

saya sudah terlalu tua untuk lahirkan anak lagi che ta

saya sudah terlalu tua untuk lahirkan anak lagi che ta

che ta akui terlalu berusia untuk beranak lagi

che ta akui terlalu berusia untuk beranak lagi

che ta akui terlalu berusia untuk beranak lagi

che ta tidak tolak rezeki tuhan jika diizinkan mengandu..

che ta serik mengandung lagi

rozita che wan akui sudah terlalu tua untuk lahirkan an..

rozita che wan akui sudah terlalu tua untuk lahirkan an..

che ta akui terlalu berusia untuk beranak lagi

sudah terang lagi bersuluh ahli kelab myvi pertahan rak..

pemandu di london kemalangan gara gara che ta

pemandu di london kemalangan gara gara che ta

che ta dah malas nak berlakon fokus menjual minyak wang..

inilah sebab kenapa rozita che wan serik untuk mengandu..

pemandu di london kemalangan gara gara che ta

3 gambar aaisyah dhia rana che ta jadi pelarian semalam..

zain che ta turut senang dan selesa bersama lol enterta..

gempar che ta terlibat dalam kemalangan di switzerland ..

terpana lihat kejelitaan che ta sampai kereta berlangga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kembali menjadi burung pipit
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • never date a person who
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)