Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 321 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



mesti tengok zain dakwa bayinya bersama che ta ada abs ..

3 gambar terkini baby bump che ta kini masuk 6 bulan

che ta mengamuk lagi

che ta mengamuk gambar disalahguna

che ta mahu bersara dari dunia lakonan

4 gambar baby bump che ta dah 6 bulan

apabila cacian dan makian sudah sebati dalam kehidupan ..

4 gambar baby bump che ta dah 6 bulan

che ta sekat 1 000 pengikut instagram

sensasi gambar che ta posing bagai rosalinda kata pemin..

sensasi gambar che ta posing bagai rosalinda kata pemin..

rupa rupanya ini punca sebenar che ta berhenti berlakon..

che ta sudah penat berlakon

saya dah tak larat nak berlakon che ta

gosip terbaru che ta dedah sudah penat lepas kahwin

che ta rimas sekat 1 000 pengikut instagram

panas che ta block 1 000 orang di instagram

che ta tak kisah buang 1000 peminat

rupa rupanya ini punca sebenar che ta berhenti berlakon..

sensasi gambar che ta posing bagai rosalinda kata pemin..

rupa rupanya ini punca sebenar che ta berhenti berlakon..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,859
Banner Aktif : 6,253

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • pesawat berpatah balik akibat ancaman penum..
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • alihamsa55 najibrazak kerajaan perlu letak ..
  • selamat hari raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia label pada buah buahan
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)