Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 380 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



che ta zain saidin bakal buat umrah tunai nazar dapat h..

che ta zain saidin bakal buat umrah tunai nazar dapat h..

che ta bakal buat umrah tunai nazar hamil

peminat kutuk che ta macam ikan buntal

sekitar kemeriahan majlis akikah anak che ta zain 15 fo..

puteri che ta zain saidin dirai meriah

sebab mengapa che ta zain saidin tunai umrah

hijab padusi couture dari che ta

di kata gemuk macam ikan buntal akan meroyankah nanti c..

sekitar majlis akikah anak che ta zain 15 gambar

aisyah kene tinggal che ta bayar nazar

ehhh che ta

che ta jelaskan percutian anak ke maldives tak halang k..

gempar fesyen sudah terang lagi bersuluh namanya

bayar nazar che ta dan zain saidin bakal tunai umrah

che ta zain saidin bakal buat umrah tunai nazar

gambar sekitar majlis aqiqah anak che ta dan zain saidi..

majlis aqiqah dan kesyukuran aaisyah dhia rana putri ch..

4 gambar che ta hilang 17 kg lepas 2 bulan bersalin

puteri che ta zain saidin dirai meriah

aaisyah dhia rana dilantik duta mothercare che ta ingin..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 337
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 7,031

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,250
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apakah batasan aurat untuk bakal suami
  • mahasiswi cantik ini rekam adegan porno di ..
  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • luahan sayu diana rafar di laman sosial sel..
  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • komen adflin shauki datuk kepada jackie cha..
  • tahniah yana samsudin bakal tamatkan zaman ..
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • mia sara hipokrit
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • kemurkaan diraja penyokong jdt biadap banne..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • skandal pejabat
  • bahaya ajinomoto
  • kangkung dan risikonya
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)