Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 314 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



mesti tengok zain dakwa bayinya bersama che ta ada abs ..

che ta sudah penat berlakon

gosip terbaru che ta dedah sudah penat lepas kahwin

che ta sudah tidak larat berlakon

rozita che wan sudah penat berlakon

saya dah tak larat nak berlakon che ta

rozita che wan sudah penat berlakon

ini memang biadap che ta melenting lagi di instagram

mesti tengok foto imbasan bayi zain saidin dan che ta y..

rupa rupanya ini punca sebenar che ta berhenti berlakon..

che ta rimas sekat 1 000 pengikut instagram

rupa rupanya ini punca sebenar che ta berhenti berlakon..

zain dakwa bayinya bersama che ta punya abs dalam foto ..

rupa rupanya ini punca sebenar che ta berhenti berlakon..

kesabaran che ta tergugat

selfie panas che ta

che ta dan zain borong barang bayi di kota london

che ta mengamuk lagi

che ta sekat 1 000 pengikut instagram

rozita che wan sudah penat berlakon

che ta memborong kelengkapan baby di london




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,168

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,816
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar terkini mazidul stroke separuh tempu..
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..
  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • japan inc now exporting weapons
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • bahana gelora noda bekas isteri
  • tragis gambar punca gadis maut kepala terse..
  • adakah ini sebab mh17 ditembak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • rahsia label pada buah buahan
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)