Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi 348 hits  

MENARIK Che Ta sudah bersedia untuk hamil lagi

Che Ta sudah melahirkan keinginan untuk hamil anak pertama Untuk Zain Saidin. Wow menarik bukan? Takpe la lagipun Che Ta baru berusia 40 tahun. Body pun pandai jaga mesti la sihat lagi tubuh badan kan? Semoga berjaya. insyaAllah

Teruskan Membaca..



lagi 8 gambar menarik kekasih anak che ta

2 minggu lagi nak bersalin che ta dapat tajaan hospital

anak che ta ammar effendy sudah ada kekasih

8 gambar menarik kekasih anak che ta

anak che ta ammar effendy sudah ada kekasih

che ta tak kisah ramai lagi nak taja che ta

hospital tawar tajaan urusan persalinan che ta

che ta jangan pertikai rezeki

hospital kpj taja che ta bersalin

isu bersalin ditaja che ta minta jangan pertikai rezeki..

ramai yang miskin che ta dah kaya kenapa perlu taja dia..

isu tajaan bersalin jawapan che ta

che ta jangan pertikai rezeki

samm johor mahu hospital kaji keputusan taja che ta

samm johor mahu hospital kaji keputusan taja che ta

ngo minta ampang puteri kaji semula keputusan taja che ..

kpj di kritik dan di pertikai beri tajaan bersalin pada..

hospital taja che ta beranak terima kecaman golongan mi..

hospital taja che ta beranak terima kecaman golongan mi..

hospital tawar tajaan urusan persalinan che ta

che ta jangan pertikai rezeki




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 762
Widget Aktif : 4,017
Banner Aktif : 6,528

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 852,348
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video cctv bagaimana pengurus bank ditetak
  • program saya nak sentuh anjing dapat sambut..
  • masej terakhir mengenai mati dari mangsa re..
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • adakah miera liyana ada hubungan sulit deng..
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • update kemalangan superbike di karak
  • 12 gambar allahyarham hazalli yang maut sup..
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • nota buat cempaka sophilea
  • 4 orang ini mengaku mampu menghidupkan oran..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)