Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Semakan Keputusan Ujian Kompetensi ICT Guru KPM Online 1521 hits  

Semakan Keputusan Ujian Kompetensi ICT Guru KPM Online

Semakan keputusan status ujian kompentensi ICT Bahagian Pendidikan Guru KPM secara online. Kepada guru dan pentadbir yang telah membuat ujian ICT secara online semakan status ujian ICT boleh disemak mulai 30 Januari 2014. Ujian berteraskan ICT atau teknol

Teruskan Membaca..



cara semakan keputusan politeknik sesi jun 2015 online

semakan keputusan politeknik sesi jun 2015 online

semakan keputusan muet sesi mac 2015 online

cara semakan keputusan stpm ulangan penggal 3 2014 onli..

semakan keputusan upu sesi 2015 2016 online

semakan ujian kelayakan calon guru ukcg pismp ambilan j..

semakan panggilan ujian kelayakan calon guru ukcg bagi ..

contoh soalan ujian kelayakan calon guru ukcg kpm

semakan panggilan ujian saringan biasiswa mybrainsc kpm..

semakan semula kssr dan kssm kurikulum baharu kpm

semakan keputusan kenaikan pangkat guru online

semakan panggilan ujian saringan biasiswa mybrainsc 201..

semakan ujian kelayakan calon guru ukcg pismp ambilan j..

panduan semakan keputusan kenaikan pangkat guru online

misteri aidana baizieva masih belum boleh dirungkai sel..

cara semakan panggilan ukcg 2015 program guru kpm onlin..

terpedaya dengan kekasih online guru rugi rm130 000 pun..

terpedaya dengan kekasih online guru rugi rm130 000 pun..

semakan panggilan ukcg 2015 program guru kpm online

mungkin kpm dah boleh buat kajian semula pasal pertukar..

terpedaya dengan kekasih online guru rugi rm130 000




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 7,262

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,130,692
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video yang menimbulkan kemarahan
  • menarik foto lawak giler 979
  • polis siasat status kewangan juruterbang he..
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • penduduk pengawalbandar bukit raja ketakuta..
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • terbaik ceo potong gaji sendiri untuk naikk..
  • cerita sebenar gambar viral wanita bertudun..
  • keputusan perlawanan liga super 18 4 2015
  • jom lihat gadis gadis cantik dari serata du..
  • kanak kanak diculik diper kosa dan dibunuh ..
  • lana nordin pamerkan separuh buahnya

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • wang bukanlah segalanya
  • aku penganggur
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • byzanamn.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)