Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BAHAYA DAN KEBURUKAN AJINOMOTO 1203 hits  

BAHAYA DAN KEBURUKAN AJINOMOTO

Hari ini rata rata surirumah atau mereka yang menyediakan atau yang mengendalikan makanan pasti akan menggunakan bahan perasa ajinomoto kalau tak letak kata mereka tak sedap rasa tawar dan sebagainya Bahkan ada yang bergantung sepenuhnya masakan mereka pa

Teruskan Membaca..



bahaya epal royal gala dan granny smith boleh bawa maut

awas bahaya menggunakan alat solek atau produk kosmetik..

bahaya kekurangan zat besi

kesan hb rendah dan cara atasi anemia ketika hamil baha..

kenali bahaya diabetes jenis 1

wajib baca bahaya kepak ayam pada wanita

wajib baca bahaya kepak ayam pada wanita

resepi diet atkins bahaya jika diamalkan

makjemah ketahui bahaya minum teh panas dan teh ais unt..

bahaya teh panas dan teh ais yang mesti diketahui

amaran oh wanita bahaya sembur air paip ke kemaluan

bahaya guna maskara eyeliner lebih dari 4 bulan

inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia dan paling..

inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia dan paling..

kenapa bahaya melakukan seks ketika isteri datang haid

comment on makjemah iklan pakaian dalam diturunkan kera..

comment on makjemah dua jenis driver paling bahaya atas..

bahaya minum teh panas dan teh ais untuk kesihatan

bahaya jika motosikal curi lalu di laluan tol berbayar

sebab sebab bahaya makanan segera

wajib baca bahaya kepak ayam pada wanita




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 261
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,276
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)