Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BAHAYA DAN KEBURUKAN AJINOMOTO 1075 hits  

BAHAYA DAN KEBURUKAN AJINOMOTO

Hari ini rata rata surirumah atau mereka yang menyediakan atau yang mengendalikan makanan pasti akan menggunakan bahan perasa ajinomoto kalau tak letak kata mereka tak sedap rasa tawar dan sebagainya Bahkan ada yang bergantung sepenuhnya masakan mereka pa

Teruskan Membaca..



antara bahaya ajinomoto yang perlu kita ketahui

bahaya guna ajinomoto dalam masakan

bahaya install apps messenger kat telefon wajib tengok ..

terkini negeri negeri paling bahaya di malaysia mengiku..

wabak penyakit lagi bahaya dari kencing tikus

air dari sesetengah vending machine ada bakteria bahaya

racing motosikal paling bahaya hanya untuk rider kental..

gejala mati dalam tidur bahaya tidur menghadap kipas an..

gejala mati dalam tidur bahaya tidur menghadap kipas an..

gejala mati dalam tidur bahaya tidur menghadap kipas an..

bahaya magnet hiasan di peti sejuk

gejala mati dalam tidur bahaya tidur menghadap kipas an..

langkah kajang sangat bahaya

jenis bahan roti yang bahaya untuk kesihatan

air dari sesetengah vending machine ada bakteria bahaya..

air dari sesetengah vending machine ada bakteria bahaya

bahaya air dari vending machine

air dari sesetengah vending machine ada bakteria bahaya

air dari sesetengah vending machine ada bakteria bahaya..

pentagon bahaya jika israel hancurkan hamas isis akan m..

air dari sesetengah vending machine ada bakteria bahaya..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 327
Widget Aktif : 3,915
Banner Aktif : 6,495

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 813,106
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • lihat anak gembira dengan norman abby abadi..
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • gadis dibelasah sampai mati dan dib0gelkan
  • happy birthday to ameryllis nature skincare..
  • foto intim sharnaaz ahmad peluk erat pingga..
  • belajar cara membezakan daging babi dan dag..
  • soffi jikan ditawar berlakon hollywood gaji..
  • lekat lekit story jom jawab liebster award ..
  • mr steven tan international stamps coin sdn..
  • usaha perangi denggi di shah alam
  • fungsi jawatankuasa tatatertib akan dikemas..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)