Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BAHAYA DAN KEBURUKAN AJINOMOTO 1170 hits  

BAHAYA DAN KEBURUKAN AJINOMOTO

Hari ini rata rata surirumah atau mereka yang menyediakan atau yang mengendalikan makanan pasti akan menggunakan bahan perasa ajinomoto kalau tak letak kata mereka tak sedap rasa tawar dan sebagainya Bahkan ada yang bergantung sepenuhnya masakan mereka pa

Teruskan Membaca..



bahaya gadis ini serik guna kerusi urut

ww bahaya typo

ibu hamil mengundang bahaya jika tidak pakai tali keled..

virus parvo yang sangat bahaya kepada kucing

bahaya online melebihi 5 jam

bahaya teh panas dan teh ais yang kita tak tahu

bahaya akibat melakukan hubungan kelamin ketika haid

bahaya dadah terbaru daun khat

bahaya perla coffee mesti baca

bacaan dewasa sahaja rahim jatuh dan terkeluar sakit ya..

bahaya mendengar muzik terlalu kuat

bahaya paedophilia terhadap kanak kanak ibu bapa tolong..

shisha lebih bahaya daripada rokok

bahaya dan akibat buruk zina

awas patah hati bahaya untuk jantung

inilah tasik indah yang paling bahaya di muka bumi ini

jangan beli 5 barang ini di kedai rm5 bahaya dan rugi

bahaya epal royal gala dan granny smith boleh bawa maut

bahaya hadis palsu kelebihan tarawih yang ramai tertipu

bahaya epal jenis gala dan granny smith tidak boleh dim..

awas pada yang dah makan epal jenis ni anda dalam bahay..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 3,928
Banner Aktif : 7,032

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,415
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • jururawat tak beretika muatnaik gambar yang..
  • qu puteh saya dan ibu hilang punca rezeki s..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • pelajar perempuan bertudung selfie nampak c..
  • arca manusia dari lelehan lilin yang menakj..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)