Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia 376 hits  

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia

Program Baucar Kerja RM 35 SehariProgram Baucar Kerja Bantuan RM 35 SehariYou all dah tau ke kerajaan ada Skim Bantuan RM35 sehari untuk menangani masalah penduduk miskin di kawasan bandar. Skim yang dinamakan Program Baucar Kerja ini adalah sebahagain da

Teruskan Membaca..



punca video papar 6 myvi fmc berlumba di lebuhraya duke..

punca bn pertahan kerusi parlimen rompin amat memeranja..

rakyat malaysia bengang dengan kes familia myvi club

rakyat malaysia berang kecuaian pemandu myvi

punca bn pertahan kerusi parlimen rompin amat memeranja..

berita yang sangat mengembirakan rakyat malaysia gambar

kenyataan kurang ajar ahli geng familia myvi club dikec..

punca video papar 6 myvi fmc berlumba di lebuhraya duke..

berita ini mengejutkan seluruh rakyat malaysia saksikan..

yana merayu bakal suaminya tidak diapa apakan rakyat ma..

jana 5 angka seminggu dgn hanya 1 jam sehari melalui fo..

gelagat ahli familia myvi club ketakutan buang sticker ..

gelagat ahli familia myvi club ketakutan buang sticker ..

kerana 6 biji myvi seluruh pengguna myvi jadi sasaran r..

prkrompin pas rancang halang rakyat rompin keluar mengu..

kalau polis pengiring boleh bunuh altantuya inikan pula..

lagi kejutan terbaharu buat rakyat malaysia

banyak inilah kerajaan mentekedarah duit rakyat dalam s..

gempa nepal rakyat nepal perlukan bantuan makanan seger..

ahmad lebong kaki kelentong selepas gst harga kereta tu..

prk permatang pauh wan azizah mampu jadi wakil rakyat l..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 201
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 7,261

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,385
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 gambar makam kuburan insan terkaya dan pe..
  • ekin kongsi gambar atas katil ditegur pemin..
  • ekin af maki orang yang tegur gambar tanpa ..
  • biodata nur atikah alias pelajar malaysia m..
  • kisah rapper terkenal bad boy memeluk islam
  • hidup mat syabun ni dalam angan angan je la
  • video samseng jalan raya bertemu buku denga..
  • giliran dahlia pula tayang badan bercoli
  • aktor popular bollywood salman khan di huku..
  • gempar ahli fmc rancang bunuh saksi lumba h..
  • tragis mayat wanita ditemui mati dengan sek..
  • guru dibuang kerja lepas pelajar jumpa vide..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kurang ajaran tak sesat
  • cinta vs materialistik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)