Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia 325 hits  

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia

Program Baucar Kerja RM 35 SehariProgram Baucar Kerja Bantuan RM 35 SehariYou all dah tau ke kerajaan ada Skim Bantuan RM35 sehari untuk menangani masalah penduduk miskin di kawasan bandar. Skim yang dinamakan Program Baucar Kerja ini adalah sebahagain da

Teruskan Membaca..



am najib harap lebih ramai rakyat malaysia berjaya dala..

najib harap lebih ramai rakyat malaysia berjaya dalam s..

kpn rakyat malaysia pemantau terbaik

jadilah suara rakyat malaysia di luar negara

borang permohonan br1m 2015 bantuan rakyat 1malaysia 4 ..

pas angkat syiah mohon rakyat malaysia tengok dan kaji ..

am najib harap lebih ramai rakyat malaysia berjaya dala..

prinsip penerimaan kenegaraan keadilan sosial asas kehi..

rakyat palestin terus menderita jika rundingan berpanja..

najib harap lebih ramai rakyat malaysia berjaya dalam s..

guna sos cili tulis malaysia minta bantuan

najib harap lebih ramai rakyat malaysia berjaya dalam s..

35 jawatan kosong 2014 paling banyak dicari oleh rakyat..

35 jawatan kosong 2014 paling banyak dicari oleh rakyat..

rakyat malaysia fobia puting beliung

kenaikan harga barang naik 2015 kuasa beli rakyat akan ..

5 gambar selamba maria ozawa sebagai rakyat biasa

negara selamat jika rakyat amal prinsip hormat menghorm..

1 daripada 2 rakyat malaysia hidap tekanan darah tinggi..

kisah si tanggang cerita rakyat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 439
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 6,651

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,179
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • kahwin muda girls only
  • emak abah opah dan atuk
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)