Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia 355 hits  

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia

Program Baucar Kerja RM 35 SehariProgram Baucar Kerja Bantuan RM 35 SehariYou all dah tau ke kerajaan ada Skim Bantuan RM35 sehari untuk menangani masalah penduduk miskin di kawasan bandar. Skim yang dinamakan Program Baucar Kerja ini adalah sebahagain da

Teruskan Membaca..



video warga asing kurang ajar libas parang pada rakyat ..

kebaikan bantuan rakyat 1 malaysia br1m

syukur sangat sangat adanya rafizi ramli di malaysia ni..

makjemah rakyat malaysia masih marah dengan cadbury mak..

semakan keputusan br1m 2015 bantuan rakyat 1malaysia 4 ..

mh370 rakyat malaysia turut kongsi kesedihan di laman s..

am lebih rm35 juta untuk bantuan pelajar di sabah tahun..

semakan keputusan br1m 2015 bantuan rakyat 1malaysia 4 ..

semakan keputusan br1m 2015 bantuan rakyat 1malaysia 4 ..

mh370 rakyat malaysia turut kongsi kesedihan di laman s..

rakyat malaysia masih marah dengan cadbury

rakyat boleh bantu rangsang ekonomi dengan beli baranga..

temuduga terbuka polis bantuan bank negara malaysia 14 ..

am lebih rm35 juta untuk bantuan pelajar di sabah tahun..

china sahkan 22 termasuk rakyat malaysia lemas

israel blok rakyat malaysia dari layari laman facebook ..

4 cabaran lahirkan rakyat mampu hadapi cabaran

apa respon rakyat indonesia jika malaysia diserang isra..

am empat cabaran lahirkan rakyat mampu hadapi cabaran

polis paraguay tahan 80 rakyat taiwan disyaki pekerja s..

jawatan kosong bank rakyat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 413
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 7,002

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,512
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • peminat virus hentam fazura
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • adik neelofa terlanjur
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cinta vs materialistik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)