Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia 282 hits  

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia

Program Baucar Kerja RM 35 SehariProgram Baucar Kerja Bantuan RM 35 SehariYou all dah tau ke kerajaan ada Skim Bantuan RM35 sehari untuk menangani masalah penduduk miskin di kawasan bandar. Skim yang dinamakan Program Baucar Kerja ini adalah sebahagain da

Teruskan Membaca..



seorang rakyat malaysia cedera dalam kejadian letupan b..

rakyat malaysia antara yang cedera dalam letupan bom di..

salam aidilfitri 1435h 2014m kpd semua rakyat malaysia ..

tiada rakyat malaysia terbabit nahas air algerie

insiden letupan di betong rakyat malaysia bersyukur ter..

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

aidilfitri disambut suram rakyat palestin di malaysia

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

seorang rakyat malaysia cedera dalam kejadian letupan b..

rakyat malaysia dinasihatkan tidak ke selatan thailand

rakyat malaysia menang kes larangan masuk ke usa

bom rakyat malaysia antara cedera di betong

luahan hati petugas dvi malaysia di ukraine minta rakya..

rakyat malaysia mangsa letupan di betong thailand

mesti tengok azizul hasni membanggakan rakyat malaysia

pujian rakyat france keberanian malaysia terhadap israe..

sedang rakyat malaysia bengkakkan perut dan terlopong d..

pak lah rai aidilfitri bersama rakyat malaysia di melbo..

pak lah rai aidilfitri bersama rakyat malaysia di melbo..

save gaza rakyat malaysia hipokrit




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 193
Widget Aktif : 3,849
Banner Aktif : 6,263

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,768
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • bagaimana menjadi pelabur saham akhirat iku..
  • selamat hari raya
  • doa untuk gaza
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • dap dan gerakan pelampau kristian di amerik..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • rahsia label pada buah buahan
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)