Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia 381 hits  

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia

Program Baucar Kerja RM 35 SehariProgram Baucar Kerja Bantuan RM 35 SehariYou all dah tau ke kerajaan ada Skim Bantuan RM35 sehari untuk menangani masalah penduduk miskin di kawasan bandar. Skim yang dinamakan Program Baucar Kerja ini adalah sebahagain da

Teruskan Membaca..



prkrompin pas rancang halang rakyat rompin keluar mengu..

11 rakyat malaysia sertai militan maut

kalau polis pengiring boleh bunuh altantuya inikan pula..

sebelas rakyat malaysia sertai militan is terbunuh

gempa nepal rakyat nepal perlukan bantuan makanan seger..

11 pencari syahid shortcut rakyat malaysia di syria dah..

teruknya mentaliti rakyat malaysia sebab facebook

adakah dia ini wira rakyat malaysia yang membocor dokum..

adakah dia ini wira rakyat malaysia yang membocorkan do..

ppim kebanjiran awang hitam membimbangkan rakyat malays..

mdec melancarkan status msc malaysia for startups

nkra dah betol lah tu najib kerja rosmah arah hutang ne..

kekosongan jawatan universiti malaysia terengganu

jawatan kosong di maktab koperasi malaysia mkm 27 jun 2..

ahmad maslan mengaku dirinya adalah orang paling dibenc..

jawatan kosong di institut penyelidikan perhutanan mala..

rakyat malaysia selamat tiba di tanah air dari nepal

terkini kabinet baru malaysia 2015 bayangan internet

tarif air naik rakyat pulau pinang perlu dididik berdis..

tppa rakyat asing tidak bebas beli hartanah di malaysia

selamat hari lahir untuk mat maslan semoga terus sihat ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 290
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • ciri ciri wanita solehah
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • supermummy - miza harun
  • macam macam wau ada
  • cinta terlarang
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)