Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia 275 hits  

Bantuan RM35 Sehari Untuk Rakyat Malaysia

Program Baucar Kerja RM 35 SehariProgram Baucar Kerja Bantuan RM 35 SehariYou all dah tau ke kerajaan ada Skim Bantuan RM35 sehari untuk menangani masalah penduduk miskin di kawasan bandar. Skim yang dinamakan Program Baucar Kerja ini adalah sebahagain da

Teruskan Membaca..



mh17 rakyat watawan asing russia dan negara luar memuji..

mh17 rakyat watawan asing russia dan negara luar memuji..

lepak media daftar borang baucar kerja rm35 sehari baka..

lepak media daftar borang baucar kerja rm35 sehari baka..

kenyataan rasmi pm najibrazak yang harus diterima oleh ..

mh17 mas sahkan 43 rakyat malaysia termasuk 2 bayi dala..

apabila rakyat boikot produk israel menteri jadi susah ..

tragedi dua penerbangan rakyat rasa tidak percaya

para menteri bimbang jika rakyat boikot produk israel

nahas mh17 rakyat belanda paling ramai

datuk siti nurhaliza kutuk rakyat palestin

mh17 mas sahkan 45 rakyat malaysia termasuk 2 bayi mang..

mh17 mas sahkan 43 rakyat malaysia termasuk 2 bayi dala..

tragedi mh17 23 rakyat kita 154 warga belanda dalam mh1..

datuk siti nurhaliza kutuk rakyat palestin

mh 17 terhempas 23 rakyat kita 154 warga belanda dalam ..

kenapa menteri bimbang rakyat boikot barangan israel

kenapa menteri bimbang rakyat boikot barangan israel

menteri susah hati rakyat boikot produk israel

kiki mohon maaf kepada rakyat malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 688
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,105

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,603
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • lailatul qadar keindahan kelebihan dan tand..
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 7 things you need to know about depression
  • supermummy - miza harun
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)