Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA 412 hits  

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA

Butiran Alvin dan Vivian yang menghina Islam untuk tindakan semua Recent address 2013 01 18 Alvin Tan 468 14 18 Kompleks Mutiara Jalan Ipoh Batu 3 1 2 Kuala Lumpur Kuala Lumpur 51200 Malaysia contact 60 182693676 603 62723870 012 6780170 tanjyeyee gmail c

Teruskan Membaca..



taktik lapuk tagih simpati jantan lembut tergedik yang ..

penjelasan orang islam sertai acara pegang anjing tiada..

umat islam yang pegang anjing seperti tiada otak tapi a..

makjemah orang islam sertai acara pegang anjing tiada o..

nak tegak syiar dan syariat islam lagu mana kalau progr..

orang islam sertai acara pegang anjing tiada otak tetap..

ada ke yang nak baca blog aku

sentuh anjing keluasan dalam islam ada batasnya

ada ke orang suka kalau komen dia terperangkap

sentuh anjing keluasan dalam islam ada batasnya

program anak muda melayu iwanttotouchadog mempersendaka..

dah melayu mengaku pula islam tapi bangang

betul betul 1 malaysia semua pesta ada masyarakat majmu..

anwar ibrahim dedah ada ustaz minum arak azhar derus ke

anwar ibrahim dedah ada ustaz minum arak azhar derus ke

video mengurut di rumah urut adun sekinchan bangun pert..

asyik asyik johan yang menang pelawak lain ada yang lag..

betul la bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan zairi..

kalaulah alat ini ada di malaysia pasti bakal papa mena..

6 kes orang melayu murtad pernah dilaporkan dalam sejar..

julia perez cetus kontroversi lagi buat tatu hina islam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 272
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,627

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,161
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ultron
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • skandal pejabat
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • wang bukanlah segalanya
  • emak abah opah dan atuk
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)