Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA 387 hits  

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA

Butiran Alvin dan Vivian yang menghina Islam untuk tindakan semua Recent address 2013 01 18 Alvin Tan 468 14 18 Kompleks Mutiara Jalan Ipoh Batu 3 1 2 Kuala Lumpur Kuala Lumpur 51200 Malaysia contact 60 182693676 603 62723870 012 6780170 tanjyeyee gmail c

Teruskan Membaca..



forum akumerdeka menghasut dan persoal raja islam dan m..

umat islam di malaysia ada kuasa pembeli

2 foto maksiat remaja islam dengan kata kata berbaur ag..

perang ini telah allah takdirkan pusat negara islam ada..

gempar anda pasti terkejut apa yang ada dalam bagunan i..

melayu islam murtad kerana mimpi

hukum kewajipan menutup aurat ke atas umat islam

erti merdeka dalam islam

sungguh memalukan apabila masih ada melayu terlalu misk..

hina islam dengan najis dan darah haid ini gadis ke sya..

seluar dalam seorang islam

tidak salah sorok nikah dalam islam asalkan

anda ada terbaca tentang virus ebola di laman sosial wh..

ada lagi usaha pancing adun pas di selangor

sedih di sebalik tragedi mh370 mh17 ada suami isteri ar..

15 plugin yang mesti ada dalam firefox anda siri 3

15 plugin yang mesti ada dalam firefox anda siri 2

harap harap tidak ada sb dalam kalangan ulamak

jawatan kosong universiti islam antarabangsa malaysia u..

anwar atau islam lagi pemimpin pas hentam anwar secara ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 668
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,343

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,717
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis malam merdeka mangsa nafsu diminta ta..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • warga indonesia solat di mrt
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • hiburan 4 gambar kereta mewah milik eina az..
  • testimoni alpha lipid bee venom

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kahwin muda girls only
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)