Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA 398 hits  

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA

Butiran Alvin dan Vivian yang menghina Islam untuk tindakan semua Recent address 2013 01 18 Alvin Tan 468 14 18 Kompleks Mutiara Jalan Ipoh Batu 3 1 2 Kuala Lumpur Kuala Lumpur 51200 Malaysia contact 60 182693676 603 62723870 012 6780170 tanjyeyee gmail c

Teruskan Membaca..



manusia specis ini pun ada islam atau bukan islam dia s..

malaysia ada keupayaan beri latihan dalam perbankan isl..

kalau berlaku keadaan ini ibu negara bakal ada perhimpu..

menakjubkan ada kampung dalam kawah gunung berapi

manusia specis ini pun ada islam atau bukan islam dia s..

manusia specis ini pun ada islam atau bukan islam dia s..

manusia specis ini pun ada islam atau bukan islam dia s..

penjelasan pakar biskut ada plastik terbakar didedahkan..

penjelasan pakar biskut ada plastik terbakar didedahkan..

lelaki ini secara melampau telah menghina islam

ada lagi yang tak puas hati dengan johan ozlyn

kulit semakin lembut cerah dan kesan sunburn pun dah ta..

tidak ada masa untuk bersenam cuba fikirkan lagi

punca penyelia dihukum penjara setahun kerana menghina ..

malaysia ada potensi besar

ekonomi kl converge pembangun aplikasi malaysia ada kek..

khalid jawab fitnah kontroversi hutang dengan bank isla..

perjawatan kosong di majlis agama islam adat istiadat m..

fatwa terbaru nik aziz umno jauhkan melayu dari islam

mesti baca shisha haram bagi umat islam

job vacancies 2014 at majlis agama islam dan adat istia..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 536
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 6,417

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,618
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • zarina ann julie berkahwin dengan negro
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • elyana komen isu buka tudung
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • cinta songsang pak imam terbongkar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)