Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA 509 hits  

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA

Butiran Alvin dan Vivian yang menghina Islam untuk tindakan semua Recent address 2013 01 18 Alvin Tan 468 14 18 Kompleks Mutiara Jalan Ipoh Batu 3 1 2 Kuala Lumpur Kuala Lumpur 51200 Malaysia contact 60 182693676 603 62723870 012 6780170 tanjyeyee gmail c

Teruskan Membaca..



kalau ada yg menghargai kita jaga lah hati dia walau da..

jawatan kosong di universiti sains islam malaysia usim ..

comment on nak kerja dengan kerajaan ni wajib ada kabel..

comment on nak kerja dengan kerajaan ni wajib ada kabel..

tidak rugi menderma dalam islam

ada lagi 90 minit

samsung malaysia membuka program tukar ganti peranti se..

ada apa dengan bahasa melayu

samsung malaysia membuka program tukar ganti peranti se..

ada lagi orang malaysia tinggal atas pokok

jawatan kosong universiti islam antarabangsa malaysia u..

kalau bapa masih ada pas tak jadi macam sekarang nik ab..

perjawatan kosong di majlis agama islam adat istiadat m..

hina islam alvin macam sampah

page dayak people educated banyak menghina islam

ada lagi orang malaysia tinggal atas pokok

prkrompin tidak akan ada tsunami politik melayu di prk ..

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

pada hal yang di gelar seorang ajer tapi nampaknya ada ..

hukum gantung gambar di dalam rumah mengikut islam

kuliah siapakah orang pertama dalam islam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 318
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tips memilih susu formula untuk anak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • blog spammers sudah bijak
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)