Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA 525 hits  

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA

Butiran Alvin dan Vivian yang menghina Islam untuk tindakan semua Recent address 2013 01 18 Alvin Tan 468 14 18 Kompleks Mutiara Jalan Ipoh Batu 3 1 2 Kuala Lumpur Kuala Lumpur 51200 Malaysia contact 60 182693676 603 62723870 012 6780170 tanjyeyee gmail c

Teruskan Membaca..



pada hal yang di gelar seorang ajer tapi nampaknya ada ..

kerja kosong majlis ugama islam dan adat resam melayu p..

hiasan rumah yang dilarang dalam islam

hiasan rumah yang dilarang dalam islam

tabung haji hilangnya aset melayu islam di trx 1mdb aki..

seni bina islam di india abad ke 16 17

hukum bernazar dalam islam

jawatan kosong universiti islam antarabangsa malaysia u..

hukum gantung gambar di dalam rumah mengikut islam

jawatan kosong di universiti sains islam malaysia usim ..

makjemah keretapi laju bullet train dari mekah ke madin..

tidak rugi menderma dalam islam

kerja kosong majlis ugama islam dan adat resam melayu p..

melayu jahil pelaburan kan dah melopong lepas ini janga..

samsung malaysia membuka program tukar ganti peranti se..

ada apa dengan bahasa melayu

ada lagi 90 minit

kalau bapa masih ada pas tak jadi macam sekarang nik ab..

kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

samsung malaysia membuka program tukar ganti peranti se..

ada sebab saya baling kasut ke arah bush




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 134
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cinta vs materialistik
  • never date a person who
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • taman di dalam shoping mall
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • jenis jenis jerawat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • hati itu umpama gelas
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)