Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA 378 hits  

GEMPAR BERAPI BUTIRAN ALVIN DAN VIVIAN YANG MENGHINA ISLAM DIDEDAHKAN ADA LAGI KE MELAYU ISLAM DALAM MALAYSIA NI KALAU ADA BACA LA

Butiran Alvin dan Vivian yang menghina Islam untuk tindakan semua Recent address 2013 01 18 Alvin Tan 468 14 18 Kompleks Mutiara Jalan Ipoh Batu 3 1 2 Kuala Lumpur Kuala Lumpur 51200 Malaysia contact 60 182693676 603 62723870 012 6780170 tanjyeyee gmail c

Teruskan Membaca..



sudah ada permintaan dari pas untuk bergabung dengan um..

pas ada prinsip kebenaran islam inilah masa pas keluar ..

anak saudara karpal singh maki sultan selangor dan hina..

assalamualaikum selamat malam blogger tak tau nk wt ent..

seorang imam terkejut ada arak dalam beg

seorang imam terkejut ada arak dalam beg

seorang imam terkejut ada arak dalam beg

bila tahap perasan sudah keterlaluan pas nak keluar ata..

4 gambar perhhhh nasi lemak 50sen ada lagi rupanya

robin williams dead ada beza ke

kalau ada 30 adun pun kena kasi 3 nama untuk sultan ten..

gempar negara pertama di dunia haramkan islam mula runt..

macam mana nak jadi mb kalau aura pun tak ada

sekurang kurangnya tokong dap guan eng dan kit siang te..

pas langsung tidak ada maruah lagi mat sabu jadi wakil ..

dalam gambar ada ceritanya 1

kalau sayang ibu baca la tak lama pun 5 minit je

geng khalifah islam tak sempat letupkan disko dan kilan..

onani yang dibolehkan dalam islam

mengapakah di malaysia kristian lebih pesat berkembang ..

kalaulah kuli masih muda penggal terakhir najib cukupla..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 335
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 6,227

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 786,067
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • dayang dan diana di kritik peminat kerana t..
  • inilah 3 gambar anzalna nasir yang membuatk..
  • inilah desa yang dianggap seperti syurga du..
  • nah petua tahan lama
  • abu turab mujahidin malaysia gugur di syria
  • gambar pasangan remaja mati dalam kereta ke..
  • gambar budak sekolah bergambar sambil berci..
  • mujahidin malaysia gugur di syria
  • gambar kereta mewah shila amzah
  • jom lihat bandar hantu di penghujung dunia
  • akhirnya rani mengaku anak sulung menghamil..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cinta vs materialistik
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)