Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Alvin Vivian persenda Ramadan siap beberapa hari lagi Untuk di serah Kepada Pejabat Peguam Negara Untuk tindakan Susulan 419 hits  

Kes Alvin Vivian persenda Ramadan siap beberapa hari lagi Untuk di serah Kepada Pejabat Peguam Negara Untuk tindakan Susulan

Ketua Bahagian Pemantauan dan Penguatkuasaan Operasi SKMM Zulkarnain Mohd Yassin hari ini berkata siasatan masih berjalan dan kedua duanya sedang diambil keterangan apabila datang ke pejabat suruhanjaya itu pada pukul 10 45 pagi ini Admin harap kita bersa

Teruskan Membaca..



tindakan bn sebenarnya beri imej buruk kepada malaysia ..

7 hari lagi menjelang 28 okt tweeter anwar dipenuhi kat..

pemuda puteri dan wanita umno bagan datoh mahu pihak be..

henti sebar khabar angin kata vivian kepada alvin

terlalu kecewa selamat jalan alvin hubungan kita putus ..

goodbye alvin here ends our relationship vivian

bengang dituduh melacur vivian suruh alvin henti khabar..

ka siong tindakan alvin tan melampau

luahan hati vivian isu putus dengan alvin

ka siong tindakan alvin tan melampau

luahan hati vivian isu putus dengan alvin

ka siong tindakan alvin tan melampau

vivian tak terkejut alvin lari dari jaminan

hidup lebih tenang tanpa alvin luahan hati vivian

blogger kontroversi vivian lee luah perasaan tentang al..

vivian lee hubungan kita berakhir sampai di sini alvin

tindakan bn sebenarnya beri imej buruk kepada malaysia ..

najib dan bn kena lagi kali ini pesara letak selipar di..

kes culik pelajar politeknik cuma helah tak siap tugasa..

danyal mahu buat rayuan kepada wada kes cheau xuen

danyal mahu buat rayuan kepada wada kes cheau xuen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 521
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,646

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,755
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • romantik itu sunnah nabi
  • ban ipad seminggu
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tanda orang sayang dekat kita
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • bahaya ajinomoto
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • tupperware puasa
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)