Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Alvin Vivian persenda Ramadan siap beberapa hari lagi Untuk di serah Kepada Pejabat Peguam Negara Untuk tindakan Susulan 402 hits  

Kes Alvin Vivian persenda Ramadan siap beberapa hari lagi Untuk di serah Kepada Pejabat Peguam Negara Untuk tindakan Susulan

Ketua Bahagian Pemantauan dan Penguatkuasaan Operasi SKMM Zulkarnain Mohd Yassin hari ini berkata siasatan masih berjalan dan kedua duanya sedang diambil keterangan apabila datang ke pejabat suruhanjaya itu pada pukul 10 45 pagi ini Admin harap kita bersa

Teruskan Membaca..



ketua polis negara keluarkan amaran kepada anggota pps ..

apa khabar anda semua puase tahun ni cmne sy dh lma sgt..

ismail sabri ketuai 60 ketua umno bahagian bersemuka de..

wah pejabat peguam negara kalau melayu cepat pulak kauo..

peguam khalid persoalkan tindakan lembaga disiplin pkr ..

tindakan sultan selangor tepat kekalkan khalid kata peg..

peguam khalid serah notis peringatan kepada pkr

rayuan kes rasuah khir toyo ditangguh lagi

luahan remaja terlanjur terpaksa serah anak kepada kelu..

remaja 15 tahun tanggung aib hamil 7 bulan dan lebih ma..

beberapa lagi keluarga mangsa mh17 diterbangkan ke amst..

kes rayuan khir toyo ditangguh lagi kerana masuk hospit..

beberapa lagi keluarga mh17 diterbangkan ke amsterdam

8 gambar lagi tindakan bodoh dalam usaha boikot israel ..

pejabat peguam negara perlu berubah

pas serah sultan tentukan mb selangor media dan penyoko..

terkini kes pindah wang mangsa mh370 pegawai bank dan s..

kenyataan biadap kepada ketua polis negara

kepada pdrmsia dan kbab51 tolong ambil tindakan kepada ..

mengedar bendera sempena hari merdeka kepada pengguna j..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 575
Widget Aktif : 4,027
Banner Aktif : 6,300

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 797,071
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • rebeca nur islam bikin kontroversi lagi
  • untung dapat suami cenggini tapi
  • bam harus bertaubat
  • tiga mati kereta berkecai
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • mini zoo taman teruntum kuantan
  • ulam rahsia awet muda
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 26 fascinating films about food
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)