Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Alvin Vivian persenda Ramadan siap beberapa hari lagi Untuk di serah Kepada Pejabat Peguam Negara Untuk tindakan Susulan 414 hits  

Kes Alvin Vivian persenda Ramadan siap beberapa hari lagi Untuk di serah Kepada Pejabat Peguam Negara Untuk tindakan Susulan

Ketua Bahagian Pemantauan dan Penguatkuasaan Operasi SKMM Zulkarnain Mohd Yassin hari ini berkata siasatan masih berjalan dan kedua duanya sedang diambil keterangan apabila datang ke pejabat suruhanjaya itu pada pukul 10 45 pagi ini Admin harap kita bersa

Teruskan Membaca..



filem animasi hebat the book of life temui anda 16 okto..

bunuh teman wanita hukuman pistorius ditentukan hakim m..

henti sebar khabar angin kata vivian kepada alvin

am upsr kertas siasatan diserah kepada pejabat peguam n..

hidup lebih tenang tanpa alvin luahan hati vivian

am upsr kertas siasatan diserah kepada pejabat peguam n..

blogger kontroversi vivian lee luah perasaan tentang al..

vivian tak terkejut alvin lari dari jaminan

luahan hati vivian isu putus dengan alvin

am dipilih anggotai unsc kejayaan besar kepada negara

usia sebegini dah tahu berkucup bagai siap upload masuk..

am dipilih anggotai unsc kejayaan besar kepada negara

jakarta berita luar negara pembangunan jalur monorel di..

obama batal program hari ini tumpu kes ebola

bayi dihempap mayat bapa selama 3 hari

luahan hati vivian isu putus dengan alvin

vivian tak terkejut alvin lari kini dipercayai di us

tindakan alvin tan melampau

luahan hati vivian tentang alvin pasti mengenjutkan ram..

skuad hoki muda negara kalah lagi

vivian tak terkejut alvin lari dari jaminan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 413
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,541

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • update kemalangan superbike di karak
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • lelaki baru keluar penjara perkosa adik
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • blog spammers sudah bijak
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tupperware puasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)