Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tampar Teresa Kok dapat RM1200 158 hits  

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Teruskan Membaca..



teresa kok anggap peguam umno sebagai orang bahlul

teresa kok sudah bebas ke sarawak

larangan ke atas teresa kok dah ditarik balik ke

imigresen atau kerajaan negeri sarawak yang sudah lembu..

nurul izzah teresa kok bersama soup kitchen edarkan mak..

teresa kok kesal kenyataan liow

gadis cina yahudi yowtai teruk dikecam teresa kok pula ..

sebelum ni haram tak pernah nampak muka tapi sekarang t..

nina dapat tawaran ke plkn 2015

dapat hadiah hari jadi daripada kak eca dwinky asha

aku dapat wpp

tak dapat seks lelaki mengadu kepada polis

suami pegawai ambank syukur arwah isteri dapat pembelaa..

berapa lama tempoh nak dapat komisen selepas join progr..

sukarelawan malaysia ke gaza dapat masuk wilayah konfli..

suami pegawai ambank syukur arwah isteri dapat pembelaa..

luahan gadis biadap dapat apa kalau sedekah al fatihah ..

suami pegawai ambank syukur arwah isteri dapat pembelaa..

budak ini dapat menyumbangkan 332 kerusi roda kepada or..

rezeki dapat cpuv lagi

dun selangor bubar umno bn umno akan dapat sifar kerusi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 474
Widget Aktif : 3,941
Banner Aktif : 6,386

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)