Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tampar Teresa Kok dapat RM1200 163 hits  

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Teruskan Membaca..



gadis cina yahudi yowtai teruk dikecam teresa kok pula ..

siapa couple dengan saya boleh dapat tet k farah nasuha

cara nak dapat benda free

amalan cepat dapat jodoh paling mudah

siapa sangka budak 8 tahun dapat hasil as1 3 juta setah..

siapa couple dengan saya boleh dapat tet k farah nasuha

koleksi design kerusi yang tak dapat diterima akal

serius kisah isteri dan madunya yang dapat 1238 share d..

wtf wanita dapat rm16 000 sebagai ganti rugi daranya di..

amalan cepat dapat jodoh paling mudah

isu awal ashaari tak dapat bayaran hanya salah faham

harap emas atau perak namun hanya dapat gangsa

tak dapat jantan kucing pun jadilah

pas berhak dapat kerusi saguhati sahaja untuk exco zura..

pelik penemuan terbaru cium pisang dapat turun berat ba..

ekonomi produk makanan malaysia dapat tempat di amerika..

produk makanan kita dapat tempat di amerika latin

renungan kerana on4nl dapat anak jin benarkah

ekonomi produk makanan malaysia dapat tempat di amerika..

cara nak dapat nuffnang cpuv

apa perasaan kalau dapat bini macam ni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 388
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,483

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,710
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • resepi laksa utara yang sedap
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • cara membuat subscribe form
  • minyak naik air naik

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)