Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tampar Teresa Kok dapat RM1200 137 hits  

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Teruskan Membaca..



ugutan tampar teresa kok bukan satu jenayah

ugut tampar teresa kok bukan jenayah zahid

sebelum ni haram tak pernah nampak muka tapi sekarang t..

teresa kok berang zahid hamidi balun rayer

zahid should be dropped as home minister says teresa ko..

nurul izzah teresa kok bersama soup kitchen edarkan mak..

teresa kok mahu najib pecat zahid hamidi

teresa kok kesal kenyataan liow

teresa kok sudah bebas ke sarawak

teresa kok anggap peguam umno sebagai orang bahlul

larangan ke atas teresa kok dah ditarik balik ke

imigresen atau kerajaan negeri sarawak yang sudah lembu..

teresa kok berlagak dapat masuk sarawak tak macam ibrah..

teresa kok apa salah saya buat di sarawak

tajuddin penghasut pemuda umno jadi agresif dakwa yb te..

teresa kok wants cny clip sedition case transferred to ..

zahid bercakap seperti pakcik tak masuk sekolah teresa ..

zahid bercakap seperti pakcik tak masuk sekolah teresa ..

teresa kok to zahid retract racist remarks and apologis..

teresa kok mahu pindah kes ke mahkamah tinggi

pecat teresa kok jika dap betul adil




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 533
Widget Aktif : 3,928
Banner Aktif : 6,174

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 764,230
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelakon drama popular buka tudung selepas b..
  • godaan video wanita tanggal seluar dalam
  • babies blink sabun alrazi sabun alpha arbut..
  • abby abadi nafi cukur kening mengaku cantik..
  • operator wanita dipecat larang pesakit dira..
  • pesawat air algerie ah5017 terhempas
  • hos tv jordan bakar dan ludah bendera israe..
  • astro israel teman tapi mesra
  • al quran dimakan anai anai
  • foto hafiz suip kemalangan patah tulang sel..
  • anak nafi datuk nik aziz meninggal dunia
  • yuna tidak menutup aurat dengan betul

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cerita semalam hot spring kah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cinta terlarang
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)