Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tampar Teresa Kok dapat RM1200 155 hits  

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Teruskan Membaca..



teresa kok kesal kenyataan liow

nurul izzah teresa kok bersama soup kitchen edarkan mak..

sebelum ni haram tak pernah nampak muka tapi sekarang t..

imigresen atau kerajaan negeri sarawak yang sudah lembu..

larangan ke atas teresa kok dah ditarik balik ke

gadis cina yahudi yowtai teruk dikecam teresa kok pula ..

teresa kok sudah bebas ke sarawak

teresa kok berang zahid hamidi balun rayer

teresa kok anggap peguam umno sebagai orang bahlul

kini blogger baru senang dapat panduan affiliate

jenazah dora tidak dapat pelepasan untuk dibawa pulang ..

sadis pasangan suami isteri mengaku dapat jual rm8 seki..

2 adun pas dapat tawaran dari siapa

serius kurus gadis dapat kurang 65kg dalam masa setahun..

menggemparkan malaysia dapat inco rm100 rm500 sehari

upload gambar di instagram dan dapat makan secara percu..

rahsia post saya di fb dapat banyak likes komen dan sha..

azawanhjali meroyan bila azminali tidak dapat jadi mb s..

mh17 waris akur jenazah ketua pramugari tidak dapat pel..

tak dapat nombor telefon lelaki pukul gadis sampai mati

mualaf menyamar datuk perdaya dapat kereta lelong




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 642
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,346

Domain Dibenarkan: 10,303
Jumlah Artikel : 790,682
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pasangan baharu bertunang mengaku cuba berz..
  • video panas lge cabar igp kbab51 dan pdrmsi..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • masih hidup walau tertusuk batang besi
  • makanan halal di jepun
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • simply romantic summer backyard wedding
  • 25 bandar paling berbahaya di dunia untuk d..
  • tips menjaga dan cara mudah mencuci buah pi..
  • kumpulan humor dewasa part 3
  • 5 pela cur lari tanpa seurat benang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2791)   wanita (1816)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)