Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tampar Teresa Kok dapat RM1200 204 hits  

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Teruskan Membaca..



teresa kok tak puas hati sebab dihalau dan dihalang mas..

teresa kok dilarang masuk ke sabah semalam

teresa kok dihalang masuk sabah

selepas promosi sabah sebagai tempat berlabuhnya lanun ..

kenapa teresa kok kalut sangat bila mursyidul am pas me..

teresa kok kembali gurau kasar guna video sempena chine..

ahli parlimen teresa kok muat naik video cny menarik la..

cikgu malaysia antara 50 guru terbaik di dunia cuma dia..

kerana kebal undang undang malaysia teresa kok sekali l..

teresa kok kembali gurau kasar guna video sempena cny

video pdrm video terbaru teresa kok ni bukan hasutan

teresa kok yang begitu bencikan pas hudud tiba tiba say..

7 gambar dari fb teresa kok dap pasma pkr pakatan haram

untung giler bila dapat jual ebook

ajar gst dapat rm10 ribu

senarai makanan yang dapat tingkatkan nafsu seks wanita..

wanita ini bangga dapat rampas suami orang

najib dapat jet peribadi baharu

tolong bn kekal berkuasa ini yang rakyat sabah dapat

grup slank dapat musibah gara gara kaka lecehkan haji l..

nabil dapat anak perempuan lagi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 520
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,152

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,437
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • dialog sindiran pedas zizan razak buat emma..
  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)