Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tampar Teresa Kok dapat RM1200 161 hits  

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Tampar Teresa Kok dapat RM1200

Teruskan Membaca..



gadis cina yahudi yowtai teruk dikecam teresa kok pula ..

jangan taksub dapat 5a

67 985 orang dapat lesen memandu program satu komuniti ..

dapat duit dari 8shared

adakan pertandingan buka coli untuk dapat baucer

meriah yb khairykj melancarkan jentera pemuda bermotor ..

perlembagaan dapat halang kuasa luar jajah negara

video pelanggan mengamuk sebab tak dapat payung petrona..

renungan kerana on4nl dapat anak jin benarkah

pm harap mat razi dapat pertahan pengkalan kubor

tak dapat kawal cemburu

upsr bocor soalan bocor atau integriti yang bocor oleh ..

obsesi untuk dapat 5a perlu dihentikan

benarkah kalau kita jadi apa yang kita inginkan kita ak..

kisah benar seorang isteri dapat suami berjawatan tingg..

luluh hati anak saya tidak dapat ke as dek kebocoran ke..

prk pengkalan kubor tidak dapat tanding pkr negeri janj..

baru dapat anak kembar kena penjara 20 bulan

jom tengok muka muka haramjadah yang sanggup menjadi ko..

rajin berolahraga sejak remaja dapat memperlancar asi

luluh hati anak saya tidak dapat ke as dek kebocoran ke..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,334
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu hina melayu jawa di fb
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • bakal kembali beraksi katanya
  • pelajar tawar sewakan teman wanita rm26 seh..
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • running man best ke
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)