Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto Foto Regina Jubir Farhat Abbas Yang Cantik Seksi 4513 hits  

Foto Foto Regina Jubir Farhat Abbas Yang Cantik Seksi

Foto Foto Regina Nama Regina akhir akhir ini memang popular seiring merebaknya isu perselingkuhannya dengan sang pengacara Farhat Abbas. Banyak yang penasaran juga dengan sosok Ragina ini. Siapa sebenarnya dia?Nama aslinya adalah Regina Andriane Saputri.

Teruskan Membaca..



foto cantik kezia cherrybelle pakai hijab di sinetron g..

10 foto terlampau cantik kakak emma maembong

10 foto terlampau cantik kakak emma maembong

gadis cantik ini tukar baju dicuri rakam oleh adik sepu..

10 foto terlampau cantik kakak emma maembong

gambar terkini elizabeth tan yang sangat cantik dan mem..

gadis cantik ini tukar baju dicuri rakam oleh adik sepu..

10 foto terlampau cantik kakak emma maembong

foto basah sharifah sakinah yang amat pelik

foto disentuh qari neelofa dihentam peminat

paling mengejutkan wajah terkini nur syafiqa mangsa tor..

fesyen anak gadis melayu masa kini katanya 3 foto

gempar awek cute superbike cabar lelaki anda berani lih..

7 foto shafnie zainuddin bekas isteri ac mizal semakin ..

5 foto persandingan johan as ari yang mengejutkan

mesti tengok sesuatu yang pelik pada tubuh awek cun ini..

4 foto reaksi norman hakim terkejut

paling mengejutkan wajah terkini nur syafiqa mangsa tor..

10 foto nikah anak perempuan datuk jaluddin hassan

mesti tengok sesuatu yang pelik pada tubuh awek cun ini..

foto hot mummy liana jasmay dengan anaknya ibu dan anak..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 399
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,996

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,491
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • suami belasah isteri curang video
  • the lamborghini lm002

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bahaya ajinomoto
  • kembali menjadi burung pipit
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)