Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apam Balik Rangup 715 hits  

Apam Balik Rangup

Assalamualaikum Kali ini Cik Ruby akan kongsikan resepi nbsp Apam Balik Rangup seperti yang dijual di pasar pasar malam Apam balik jenis ini sesuai dimakan ketika panas untuk menikmati kerangupannya Bahan bahan cawan gula pasir1 biji telur1 ca

Teruskan Membaca..



resepi apam balik coklat

resepi apam balik rangup

bsn tarik balik iklan di web pro pembangkang

bsn tarik balik iklan di web pro pembangkang

kekasih gelap mati jatuh balkoni ketika isteri balik me..

blu tack dah ada balik lah

ikea panggil balik pasta pasta lgar sebagai langkah ber..

ikea panggil balik pasta pasta lgar sebagai langkah ber..

punca pingat emas wushu ditarik balik sukan asia 2014

punca pingat emas pertama malaysia di sukan asia 2014 d..

ikea panggil balik pasta pastaalgar

ikea tarik balik pasta pastaalgar

malaysia akan rayu kes pingat emas pertama negara ditar..

pas pulau pinang gesa kerajaan pulau pinang tarik balik..

gelar penduduk israel sampah wartawan cnn dipanggil bal..

punca pingat emas pertama malaysia di sukan asia 2014 d..

pingat emas wushu negara ditarik balik

emas pertama malaysia di sukan asia ditarik balik

pas p pinang gesa pemecatan iszuree ditarik balik

pas pulau pinang mahu kerajaan negeri tarik balik pemec..

misteri di balik menghilangnya kim jong un




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 585
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,574

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,872
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kisah wanita tua dengan seekor kucing di ta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • emak abah opah dan atuk
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)