Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apam Balik Rangup 718 hits  

Apam Balik Rangup

Assalamualaikum Kali ini Cik Ruby akan kongsikan resepi nbsp Apam Balik Rangup seperti yang dijual di pasar pasar malam Apam balik jenis ini sesuai dimakan ketika panas untuk menikmati kerangupannya Bahan bahan cawan gula pasir1 biji telur1 ca

Teruskan Membaca..



resepi apam balik coklat

resepi apam balik rangup

ikea tarik balik pasta pastaalgar atas faktor keselamat..

misteri di balik menghilangnya kim jong un

punca pingat emas wushu ditarik balik sukan asia 2014

ikea tarik balik pasta pastaalgar atas faktor keselamat..

kontinjen negara terima keputusan tarik balik pingat

hasrat nak balik beraya terbantut ditipu operator bas

hasrat nak balik beraya terbantut ditipu operator bas

hasrat balik raya terbantut ditipu operator bas

kontinjen negara terima keputusan tarik balik pingat

mh 370 hilang selepas balik dari vietnam

ikea panggil balik pasta pastaalgar

kekasih gelap mati jatuh balkoni ketika isteri balik me..

blu tack dah ada balik lah

malaysia akan rayu kes pingat emas pertama negara ditar..

pas pulau pinang gesa kerajaan pulau pinang tarik balik..

bsn tarik balik iklan di web pro pembangkang

bsn tarik balik iklan di web pro pembangkang

5 gambar rakyat bangladesh bersesak sesak balik raya

ikea tarik balik pasta pastaalgar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,633
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • tips percutian ke sydney australia
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • ban ipad seminggu
  • romantik itu sunnah nabi
  • ultron
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • tupperware puasa
  • super duper cute
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • bahaya ajinomoto
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)