Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apam Balik Rangup 713 hits  

Apam Balik Rangup

Assalamualaikum Kali ini Cik Ruby akan kongsikan resepi nbsp Apam Balik Rangup seperti yang dijual di pasar pasar malam Apam balik jenis ini sesuai dimakan ketika panas untuk menikmati kerangupannya Bahan bahan cawan gula pasir1 biji telur1 ca

Teruskan Membaca..



resepi apam balik coklat

resepi apam balik rangup

kekasih gelap mati jatuh balkoni ketika isteri balik me..

blu tack dah ada balik lah

malaysia akan rayu kes pingat emas pertama negara ditar..

pas pulau pinang gesa kerajaan pulau pinang tarik balik..

bsn tarik balik iklan di web pro pembangkang

bsn tarik balik iklan di web pro pembangkang

ikea panggil balik pasta pastaalgar

ikea tarik balik pasta pastaalgar

ikea panggil balik pasta pasta lgar sebagai langkah ber..

ikea panggil balik pasta pasta lgar sebagai langkah ber..

emas pertama negara sukan asia 2014 ditarik balik

pas pulau pinang mahu kerajaan negeri tarik balik pemec..

emas pertama malaysia di sukan asia ditarik balik

alvin di buru hingga ke lubang cacing cari bawa balik l..

sukan asia pingat emas pertama malaysia ditarik balik

punca pingat emas pertama malaysia di sukan asia 2014 d..

pingat emas wushu negara ditarik balik

gelar penduduk israel sampah wartawan cnn dipanggil bal..

punca pingat emas pertama malaysia di sukan asia 2014 d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 781
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • adakah ini gambar rozita che wan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • bila lego dibangunkan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • aku penganggur
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)