Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

JANDA DIROGOL KETIKA KE KEBUN GETAH 201 hits  

JANDA DIROGOL KETIKA KE KEBUN GETAH

BERA Seorang ibu tunggal yang menolak cinta jiran sekampungnya hidup dalam keadaan trauma selepas dirogol lelaki itu semasa dalam perjalanan ke kebun getah di Kampung Menteri kelmarin.Ketua Polis Daerah Bera Deputi Supritendan Zakaria Yusof berkata dalam

Teruskan Membaca..



janda muda 13 tahun pernah dirogol tiga lelaki 4 bulan ..

pengembala kambing jumpa mayat reput di kebun getah

tip sempoi untuk bikers ke thousan corner hari pertama ..

kembara ke bumi siam dari krabi phuket krabi part 2

pergi ke pasaraya tesco nilai membeli beras beras kena ..

majlis aqiqah majlis sambutan tahun baru cina ke kolam ..

mayat berjalan pulang ke kampung

anak artis ni pun teringin nak popular macam ayah dia k..

tayang jumlah pelawat blog tak malu ke

national geographic akan tayang dokumentari mh370 denga..

lufya mula bertudung sambut hari lahir yang ke 30

masih dalam kemelut yatt hamzah dan suami ke syria

mh370 dibawa ke antartika

tiada diskaun 5 hanya di pulau pinang macai dah meludah..

terlalu mendedah fesyen gadis melayu mereka kata up to ..

pentingnya kad kredit debit semasa melancong ke luar ne..

pejuangan is bukan tiket ekspres ke syurga

gadis ini di rogol jiran selepas upload foto ini ke fac..

done untu ke 4 kali nye aku jejak kaki ke sini pnat daa..

tip sempoi untuk bikers ke thousan corner hari kedua da..

ron95 kembali ke rm1 90 liter mac ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 414
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,088

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,139
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video leader mlm terjerit jerit pujuk pelab..
  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • jemaah bunuh diri
  • 6 gambar foto foto tunang hafiz yang cun
  • kegagalan genius malaysia
  • kisah seorang jutawan dan wasiat peliknya
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • explain your product or services with an ex..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • korn ex drummer sues band
  • wanita china buka pakaian lalu bergaduh den..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah
  • jangan ditangisi haid itu
  • tanda tanda kanser payudara
  • di tubir bibir mataku
  • 7 things you need to know about depression
  • puisi terakhir imam syafie
  • kurang ajaran tak sesat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)