Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

JANDA DIROGOL KETIKA KE KEBUN GETAH 114 hits  

JANDA DIROGOL KETIKA KE KEBUN GETAH

BERA Seorang ibu tunggal yang menolak cinta jiran sekampungnya hidup dalam keadaan trauma selepas dirogol lelaki itu semasa dalam perjalanan ke kebun getah di Kampung Menteri kelmarin.Ketua Polis Daerah Bera Deputi Supritendan Zakaria Yusof berkata dalam

Teruskan Membaca..



kanak kanak 8 tahun dirogol di kebun

dirogol 4 bulan sebelum nikah janda muda dinasihat lapo..

dirogol dan dipaksa telan air mani

lana nordin kembali ke perangai lama

cinabeng dap semakin kurang ajar dan semakin biadap hap..

sekuriti icloud dikaitkan dengan ketirisan pelbagai gam..

sekuriti icloud dikaitkan dengan ketirisan pelbagai gam..

baju pengantin puteri diana dipulangkan kembali ke will..

hari merdeka malaysia ke 57

5 gambar lana nordin kini kembali ke perangai lama

hoi orang penang korang memang nak kepala samseng jadi ..

guan eng baling sendiri molotov cocktail ke laman rumah

ke mana admin menghilang

pdrm ambil tindakan ke atas pengguna twitter

lana nordin kembali ke perangai lama

salam kemerdekaan ke 57

jemputan ke ceramah keibubapaan oleh ustaz kazim elias

upacara pertabalan anwaribrahim sebagai perdana menteri..

ngeri pulak tengok kepala ke belakang

aaron aziz lebar sayap ke hong kong

respon lana nordin terhadap dakwaan kembali ke perangai..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 560
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,328

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,019
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • bongkar kisah pelajar menjadi call girl par..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • jamal abdillah masih berbisa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • supermummy - miza harun
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)