Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasi Ayam Pacak 219 hits  

Nasi Ayam Pacak

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum Sebelum ini di post Melaka Bandaraya Bersejarah Cuti Cuti Malaysia Day 2 aku ada tampalkan gambar makanan iaitu nasi ayam pacak Secara tidak langsung tanpa aku sedar dalam pencarian di google blog aku dan gambar ga

Teruskan Membaca..



nasi ayam yummy

nasi beriani ayam tandori

nasi ayam chee meng jalan klang lama

senarai 7 nasi kukus ayam berempah kl yang sedap

resepi nasi goreng ayam istimewa

nasi ayam hainan ke nasi ayam ipoh

nasi ayam hainan

resepi nasi ayam segera

kerutup ayam kelantan

kerutup ayam kelantan

jangan sesekali ganggu anak ayam ni

ayam goreng rangup ros

lelaki dikurung dalam reban ayam selama 13 tahun

ayam bakar madu mabeles

senang lukis ayam

resepi ayam panggang madu

ayam tandoori arab

baru panggil bagi keterangan jer pun bukannya berdepan ..

mengenal jenis ayam pelung cianjur beserta cirinya

hidangan ini seperti ayam goreng tapi tunggu sampai and..

pelik little john ayam terbesar dan tertinggi di dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 447
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,149

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,537
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • anita sarawak bercerai kembali aktif menyan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • puisi terakhir imam syafie
  • 27 kesan perbuatan zina
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 26 fascinating films about food
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)