Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasi Ayam Pacak 162 hits  

Nasi Ayam Pacak

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum Sebelum ini di post Melaka Bandaraya Bersejarah Cuti Cuti Malaysia Day 2 aku ada tampalkan gambar makanan iaitu nasi ayam pacak Secara tidak langsung tanpa aku sedar dalam pencarian di google blog aku dan gambar ga

Teruskan Membaca..



resepi nasi goreng ayam

mungkinkah peniaga nasi ayam ni dah cipta basikal masa ..

tumis tumis ramadan chef sabri juadah aidilfitri nasi t..

ketuk ketuk ramadan bersama erry putra rendang ayam jer..

nasi ayam diraja

nasi ayam diraja

nasi goreng ayam goreng keropok ikan penyumbang seranga..

nasi ayam bali villa

nasi ayam madu

nasi ayam madu

resepi nasi ayam

cara buat sendiri nasi arab mandy ayam panduan lengkap

nasi ayam bali villa

nasi beriani ayam ala thai

resepi nasi ayam hainan

nasi kapit sambal nyior mek

nasi ayam sarawak

resepi nasi lemak ayam rendang

nasi beriani ayam ala thai

nasi ayam sarawak

dah lama nak makan nasi ayam penyet




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 290
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,343

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,648
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 gambar miley cyrus bergambar b0gel di maj..
  • air kopi melekat disiling pesawat singapore..
  • video pesawat singapore airlines hilang kaw..
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • my air asia free seats
  • video dan 5 gambar pesawat singapore airlin..
  • polis tahan gangster youtube
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • tupperware puasa
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)