Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasi Ayam Pacak 217 hits  

Nasi Ayam Pacak

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum Sebelum ini di post Melaka Bandaraya Bersejarah Cuti Cuti Malaysia Day 2 aku ada tampalkan gambar makanan iaitu nasi ayam pacak Secara tidak langsung tanpa aku sedar dalam pencarian di google blog aku dan gambar ga

Teruskan Membaca..



pelbagai hidangan rm2 je untuk nasi ayam laksa mi rebus

resipi mudah untuk masak nasi ayam

nasi ayam mantap

mengidam nasi ayam penyet

resepi nasi ayam mudah

di kedai ini semuanya hanya rm2 untuk nasi ayam pulut a..

nasi ayam penyet jakarta johor bahru

nasi ayam sedap

resepi nasi ayam goreng mesti cuba

warung nasi ayam berempah tmn sains selangor 1

nasi ayam hainan

resepi nasi mandy ayam

resepi nasi ayam segera

unik ayam jantan bertanduk di melaka

gempar isis cap ayam malaysia akan bakar mercun tanda p..

resipi ayam sambal sesal separuh nyawa

nasik ayam simple jer

anak ayam pink

ayam goreng madu

resepi kurma ayam cara aku

terkini isu isis cap ayam malaysia nora danish ke balai..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 242
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 7,067

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,712
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • kereta arwah tuan guru nik aziz dijual
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • wanita seberat 800kg ini berjaya kurus hing..
  • zizan razak bukan teman istimewa saya maemb..
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • wanita berat badan 800kg kini kurus hanya 9..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)