Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Budaya Selfie semakin Berleluasa 245 hits  

Budaya Selfie semakin Berleluasa

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM PERPADUAN Tidak dipertikaikan dizaman era moden ini budaya selfie semakin berleluasa. Aku akui kadang kadang aku pun pandai selfie juga. tapi tak lah selfie depan orang. Malu aku kalau selfie depan orang ramai. Budaya ini bukan

Teruskan Membaca..



senjata api buatan sendiri semakin berleluasa di sarawa..

berita berita terkini dari gaza netanyahu dah mula gela..

budaya queen control semakin berleluasa

usia semakin meningkat

firdaus dibenar keluar hospital semakin bam bam dan ber..

punca jualan jakel semakin meningkat

batuk semakin melarat

punca jualan jakel semakin meningkat

ramadhan semakin hilang

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

hiburan 3 gambar terkini firdaus dullah semakin gemuk

semakin gemar berdoa untuk kebaikan bagi orang lain sem..

matt hummels semakin hampir ke manchetser united

politik pkr semakin mengarut

semakin terpaksa semakin payah semakin terbiasa semakin..

kerinduan semakin terasa

mazidul akmal sidek semakin tenat tempurung kepala di b..

bersedekahlah banyak banyak semakin banyak anda beri se..

gambar terkini adik muhammad firdaus yang semakin temba..

3 gambar terkini sharnaaz anis al idrus semakin intim d..

israel semakin biadap menyiksa rakyat palestin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 494
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,531
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis suka tidur dengan suami orang
  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • laman google docs sheets dan slides dikemas..
  • nampak bontot
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • punca zul ariffin pitam kerana makan rendan..
  • fakta tentang kemalangan jalanraya
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • cpuv thank you nuffnang selamat hari raya
  • saya suka tidur dengan suami orang gadis ca..
  • salam eidul fitri
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • supermummy - miza harun
  • 26 fascinating films about food
  • kahwin muda girls only
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)