Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Budaya Selfie semakin Berleluasa 324 hits  

Budaya Selfie semakin Berleluasa

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM PERPADUAN Tidak dipertikaikan dizaman era moden ini budaya selfie semakin berleluasa. Aku akui kadang kadang aku pun pandai selfie juga. tapi tak lah selfie depan orang. Malu aku kalau selfie depan orang ramai. Budaya ini bukan

Teruskan Membaca..



trend aneh yang semakin berleluasa di jepun 10 gambar

gadis melayu semakin kronik mengikut trend selfie tayan..

komen lucah nora danish anggap anak anak semakin biadab

nora danish tegur anak anak semakin biadab

nazim othman tidak hidapi kanser kini semakin pulih

komen lucah nora danish anggap anak anak semakin biadab

komen lucah nora danish anggap anak anak semakin biadab

bukit malawati semakin dilupakan

bukit malawati semakin dilupakan

makjemah komen lucah nora danish anggap anak anak semak..

wanita mempunyai 3 payudara semakin popular

nora danish anggap anak anak semakin biadab

bedah tonsil mr os semakin pulih

desakan mca buat dap semakin terjerat

rencana batik sarawak semakin popular kerana keunikanny..

permintaan batik sarawak semakin menjadi jadi

bedah tonsil mr os semakin pulih

niat mereka sudah semakin jelas terang apa lagi yang pa..

wanita mempunyai 3 payudara semakin popular

peluang red devil semakin cerah

semakin cacamerba dap pula bergaduh sesama mereka gara ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 458
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 7,205

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,111,283
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • inilah wajah ayah benjy
  • hutang dalam kehidupan
  • roti canai rm 6 70 sekeping sebab gst meman..
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua
  • anak gadis sudah 4 kali bersalin hasil maks..
  • tiada tajuk

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression
  • puisi terakhir imam syafie
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jenis jenis jerawat
  • tips nak jadi hotstufff
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)