Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Budaya Selfie semakin Berleluasa 275 hits  

Budaya Selfie semakin Berleluasa

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM PERPADUAN Tidak dipertikaikan dizaman era moden ini budaya selfie semakin berleluasa. Aku akui kadang kadang aku pun pandai selfie juga. tapi tak lah selfie depan orang. Malu aku kalau selfie depan orang ramai. Budaya ini bukan

Teruskan Membaca..



6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

keburukan budaya selfie

ramai terkejut dan memuji azwan ali semakin kacak kurus

azwan ali dah semakin kurus 5 gambar

imej terbaru nabila huda semakin meletop

fasha sandha akui semakin matang semakin kurang kontrov..

apa rahsia azwan ali yang semakin kurus dan macho 10 ga..

fasha sandha akui semakin matang semakin kurang kontrov..

15 gambar lara alana yang semakin comel

arsenal semakin hampir dapatkan edinson cavani

samsung galaxy a5 melepasi sirim pelancaran semakin ham..

samsung galaxy a5 melepasi sirim pelancaran semakin ham..

apa rahsia azwan ali yang semakin kurus dan macho 10 ga..

ramai tergezut dan memuji adik mb selangor azwan ali se..

kedah semakin maju dalam pusat beli belah pun ada taria..

jangan berbini banyak kalau nafsu kamu semakin lemah ba..

izreen azminda semakin mengancam

internet banking semakin tidak selamat

keluar fatwa haramkan ketum yang semakin serius disalah..

jdt semakin ke hadapan rundingan bersama borrusia dortm..

anak semakin tidak mengenali mama mereka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 573
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 6,603

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,430
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..
  • katil bergoyang
  • beyond the boundary
  • mudahnya menjemput rezeki
  • makjemah anjing kelaparan diselamatkan maka..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • maal hijrah 1436

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jangan ditangisi haid itu
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • cinta terlarang
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)