Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Budaya Selfie semakin Berleluasa 319 hits  

Budaya Selfie semakin Berleluasa

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM PERPADUAN Tidak dipertikaikan dizaman era moden ini budaya selfie semakin berleluasa. Aku akui kadang kadang aku pun pandai selfie juga. tapi tak lah selfie depan orang. Malu aku kalau selfie depan orang ramai. Budaya ini bukan

Teruskan Membaca..



trend aneh yang semakin berleluasa di jepun 10 gambar

12 gambar aksi pelajar di china yang semakin pelik dan ..

gelandangan di kl semakin bertambah

pendaftaran akaun syarikat milikan tunggal semakin suka..

petua wajah semakin berseri

12 gambar aksi pelajar di china yang semakin pelik dan ..

virus denggi kini semakin bahaya

virus denggi terbaru semakin bahaya

9 foto terkini isteri yassin syj senario semakin cun me..

9 foto terkini isteri yassin syj senario semakin cun me..

shae kini semakin popular di indonesia

9 foto terkini isteri yassin syj senario semakin cun me..

neng yatimah semakin uzur sejak kematian mustapha maaro..

kini semakin mudah buat squeeze page tiada perkataan su..

kita semakin malas

pengurusan felda united semakin degil

buah yang semakin sukar dijumpai

bintang air mata seniwati neng yatimah semakin uzur

neng yatimah semakin uzur sejak mustapha maarof tiada

9 gambar putri tunggal tmj yang semakin cantik

suhu kundasang semakin panas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 7,100

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • salib tersembunyi disebalik batu cincin
  • is malaysia terlibat penggal kepala di syri..
  • is john cena dead wwe superstar reportedly ..
  • jom buat tempahan kubur pink jadi viral ust..
  • bagaimana nak buat wifi booster murah sendi..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • punca lensa kamera tertangkap imej makluh a..
  • kubur pelik kaler pink kubur siapa
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • presiden pas nak tunggu ada yang mati dulu ..
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • cerita semalam hot spring kah
  • jika memang engkau jodohku
  • puisi terakhir imam syafie
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)