Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Budaya Selfie semakin Berleluasa 263 hits  

Budaya Selfie semakin Berleluasa

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM PERPADUAN Tidak dipertikaikan dizaman era moden ini budaya selfie semakin berleluasa. Aku akui kadang kadang aku pun pandai selfie juga. tapi tak lah selfie depan orang. Malu aku kalau selfie depan orang ramai. Budaya ini bukan

Teruskan Membaca..



8 gambar panas perbuatan kurang ajar semakin berleluasa..

7 gambar panas perbuatan kurang ajar semakin berleluasa..

spdp semakin kukuh dan berkembang kata tiong

ezad exist semakin kurus kerana sakit

als ice bucket challenge yang semakin merapu

spdp semakin kukuh dan berkembang kata tiong

masa semakin suntuk

pinjaman ptptn semakin naik selepas bayar dua tahun

ampuh obat herbal tradisional asli dayak semakin laris

serius patung asmara jepun yang semakin realistik 15 ga..

masa semakin suntuk

masa depan man united semakin kabur

patung asmara jepun yang semakin realistik 15 gambar

semakin ramai belia menggangur di mana silapnya

skuad malaysia u 16 semakin menghampiri kejuaraan afc m..

selepas membaca luahan engineer ini saya semakin yakin ..

15 gambar arni nazira yang semakin jelita

parti anwar ibrahim yang dah semakin pudar dan lemah

pinjaman ptptn semakin naik selepas bayar dua tahun

15 gambar arni nazira yang semakin jelita

kini pas dah semakin bijak dan berani




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 262
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,358

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • 3 gambar sungguh memalukan gadis bangga bua..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • soal jawab main bomoh
  • emak abah opah dan atuk
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)