Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Budaya Selfie semakin Berleluasa 311 hits  

Budaya Selfie semakin Berleluasa

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM PERPADUAN Tidak dipertikaikan dizaman era moden ini budaya selfie semakin berleluasa. Aku akui kadang kadang aku pun pandai selfie juga. tapi tak lah selfie depan orang. Malu aku kalau selfie depan orang ramai. Budaya ini bukan

Teruskan Membaca..



trend selfie selak buah dada gadis bertudung semakin kr..

10 hot foto trend selfie selak buah dada gadis melayu b..

trend selfie selak buah dada gadis bertudung semakin kr..

trend selfie buah dada gadis bertudung semakin kronik

gambar gadis bertudung dah semakin gila sampai selfie m..

foto selfie pertama alyah dan ramli ms

sebarau semakin kenali manusia

keadaan kesihatan nik aziz semakin stabil

ramai semakin kenal siapa zamani yang sebenar

am keadaan kesihatan nik aziz semakin stabil

keadaan kesihatan nik aziz semakin stabil

leonardo dicaprio dan rihanna semakin mesra

7 foto shafnie zainuddin bekas isteri ac mizal semakin ..

shila hamzah semakin poyo perlekeh sharnaz

nik abduh semakin membuatkan dirinya dibenci dap dan ba..

8 tanda tanda hendak bersalin semakin hampir

banjir di sarawak semakin pulih

makjemah leonardo dicaprio dan rihanna semakin mesra ma..

banjir di sarawak semakin pulih

banjir di sarawak semakin pulih jumlah mangsa di sabah ..

am banjir di sarawak semakin pulih jumlah mangsa di sab..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 539
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,976

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,021,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar comel anak perempuan que haidar be..
  • 9 gambar maria farida berhijab
  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • panas pendedahan mengejutkan rita rudaini t..
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti
  • lelaki lumpuh selepas digigit semut
  • wajah terkini pelakon syafik cili cili padi
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • video tengah sedap sedap makan kena tembak ..
  • seram wanita ini mendayung tanpa sedar ada ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • kangkung dan risikonya
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • di tubir bibir mataku
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)