Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Budaya Selfie semakin Berleluasa 273 hits  

Budaya Selfie semakin Berleluasa

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM PERPADUAN Tidak dipertikaikan dizaman era moden ini budaya selfie semakin berleluasa. Aku akui kadang kadang aku pun pandai selfie juga. tapi tak lah selfie depan orang. Malu aku kalau selfie depan orang ramai. Budaya ini bukan

Teruskan Membaca..



keburukan budaya selfie

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

arsenal semakin hampir dapatkan edinson cavani

samsung galaxy a5 melepasi sirim pelancaran semakin ham..

samsung galaxy a5 melepasi sirim pelancaran semakin ham..

15 gambar lara alana yang semakin comel

fasha sandha akui semakin matang semakin kurang kontrov..

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

lara alana yang semakin comel

gambar laut aral yang semakin kering

15 gambar lara alana yang semakin comel

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

fasha sandha akui semakin matang semakin kurang kontrov..

ramai terkejut dan memuji azwan ali semakin kacak kurus

4 gambar terkini azharina azhar semakin mengancam dan m..

jumlah pengunjung yang semakin meningkat

foto aurel hermansyah terbaru yang semakin cantik

jdt semakin ke hadapan rundingan bersama borrusia dortm..

anak semakin tidak mengenali mama mereka

ramai tergezut dan memuji adik mb selangor azwan ali se..

azwan ali dah semakin kurus 5 gambar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 441
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 6,616

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,630
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • bila lego dibangunkan
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • promosi team fotografi popular
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • brendan not for sale

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • apa petanda jika mimpi ular
  • sketsa cinta awak dan saya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • hati itu umpama gelas
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)