Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cheat Downhill Lengkap bahasa Indonesia 461 hits  

Cheat Downhill Lengkap bahasa Indonesia

Hahahahaaa iseng iseng gak ada kerjaan kebeltulan sedikit suka dengan yang namanya PS2 hahahaa kayak anak kecil aja ya Tanpa panjang lebar neh sedikit berbagi cheat downhill lengkap bahasa indonesia Pertama tama kamu harus membuka kode terlebih dahulu aga

Teruskan Membaca..



indonesia halau bot bawa 500 pendatang haram myanmar da..

amah indonesia dapat ic br1m

kelas bahasa arab melalui whatsapp percuma

indonesia halau bot pendatang myanmar bangladesh

ledakan permintaan tinggi daripada beribu pengguna mas ..

ini daftar situs perguruan tinggi se indonesia yang men..

synthesis development developer properti indonesia terb..

bahasa beza

job vacancies dewan bahasa pustaka dbp 25 mei 2015

foto profil dan biodata lengkap amel alvi artis inisial..

pakej lengkap cara buat duit dengan kincin pelangi

homestay di dungun dengan pakej lengkap dan jimat

bahasa gua

ada apa dengan bahasa melayu

soalan percubaan pt3 bahasa melayu dan skema jawapan

kumpulan foto seksi amel alvi artis aa lengkap dengan p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 342
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • kembali menjadi burung pipit
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kau setan aku malaikat
  • aku penganggur
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • jangan ditangisi haid itu
  • ciri ciri wanita solehah
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)