Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 160 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



saya tak rasa keseorangan najib razak

farid kamil rasa terkilan isu gambar seksi diana daniel..

jangan kata masih tak sesuai laksana hudud

hey tak ada life ke

jadi bapak bapak hmm tak semudah disangka

suami tak tahan tengok isteri pakai jubah melekat di ba..

aku tak yakin masyarakat rompin sebodoh ini

pelajar tahfiz mangsa buli tak akan maaf sampai mati

kwsp tak jadi pengeluaran umur 60

gst tak bebankan orang kampung calon bn

inilah lintasan fikiran dr maza yang pemimpin umno tak ..

bertapa hebatnya tulang sulbi yang kita tak tahu ajaibn..

tarbiyah allah melalui cara tak di duga

yang ni la mahathir tak suka

boikot peniaga tak berhati perut pm najib

pemikiran tak waras dorong alvin tan muat naik turun vi..

percayakah anda duit lelaki ini tak akan habis

bini tak cantik pengantin lelaki tekad bunuh diri

tengok empunya diri pun macam tak cukup jantan jer

dr m kata najib tak layak jadi pm

polis trafik patah kaki tangan dirempuh kereta dari had..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 639
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,235

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • amboii bukan main lagi abang ini mer akam v..
  • mengejutkan gambar rumah zizan di terenggan..
  • cerita disebalik nasi lemak pelajar dirampa..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..
  • kerana nasi ayam rm18 wanita tanggal baju
  • video wanita tanggal baju selepas dituduh t..
  • 7 gambar inilah kerja yang paling menguji n..
  • harta pusaka di bahagi sesuka hati ustaz az..
  • wanita buka baju dituduh tak bayar minuman
  • jenis darah manusia
  • ovari rosak kerana makan produk supplement ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jenis jenis jerawat
  • jangan ditangisi haid itu
  • ciri ciri wanita solehah
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • aku penganggur
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)