Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 132 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 391
Widget Aktif : 3,882
Banner Aktif : 6,779

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,278
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • tip elak perut buncit
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • sapa nak duit mai baca ni
  • panas gambar aksi gadis tudung melayu i lov..
  • petani tidak akan terkesan dari pemansuhan ..
  • lol saya ternampak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cerita semalam hot spring kah
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)