Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 144 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



ajl29 tam spider luah rasa terkilan

ajl 29 tam spider hambur rasa terkilan

ajl 29 tam spider hambur rasa terkilan tak dibenar masu..

ajl29 tam spider hambur rasa terkilan

ajl 29 tam spider hambur rasa terkilan

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

gosip mengenai lisa surihani tak disangka sangka mengge..

rahib wanita tak sedar diri hamil hinggalah

zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan polis peminat..

ketahui penyebab kenapa kulit muka kita nampak kusam je..

supaya ibu tak risau lagi rawatan ekzema untuk kanak ka..

hasrat sherry ibrahim jadi penyanyi tak tercapai

zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan polis peminat..

tak logik presiden pas jadi ahli pasma suhaizan

lirik lagu tak akan berhenti mencintaimu ady

kalau pm kita tak gila selfie tentu ramai tak tahu maca..

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

rahib gadis tak sedar hamil

ramai tak kenal siapa zamani sebenarnya

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 523
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,954

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,774
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • suami melihat lakonan seks isteri sendiri d..
  • penghibur jalanan terkejut tun m datang
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..
  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca
  • remaja bunuh diri bila cinta di tolak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • sketsa cinta awak dan saya
  • untungnya insan bergelar wanita
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • islam itu indah
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)