Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 105 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



pernah tak anda rasa nak terkencing dek baby menendang

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

tahniah hackers penggodam tarik keluar permainan tak se..

diana danielle tak akan cemburu lagi farid kamil

kisah misteri di pulau tioman yang ramai tak tahu

gaza dan azeez ibarat lagu dan irama tak boleh dipisahk..

gambar kesalahan yang tak patut berlaku menjelang kemer..

siapa kata mengajar muzik ni tak seronok dan tak best

chelsea tak sabar gunakan ba

hot 5 gambar selfie gadis melayu yang tak sepatutnya be..

hot 5 gambar selfie gadis melayu yang tak sepatutnya be..

tak zam tak balik ke semenanjung minggu ni

maaf jika aku tak sempurna slot akasia di tv3

aksi gadis selfie tengah jalan nasib baik tak kena lang..

buah yang anak anda tak pernah tengok

marah betul budak ni bila dikata tak sayang awek

adakah pas tak mahu bini saya ketum bini aku warganegar..

wak doyok saya tak kisah apa orang kata

rasanya tak perlu kot nak cerita a to z

pengurus bank mengaku tak bersalah ucap ayat berbaur pe..

gst rakyat tak perlu tunggu pakatan rakyat lagi mari fi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,360

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,456
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • video pesawat singapore airlines hilang kaw..
  • air kopi melekat disiling pesawat singapore..
  • my air asia free seats
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • 5 gambar miley cyrus bergambar b0gel di maj..
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • polis tahan gangster youtube
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • kenduri kahwin sana dan sini

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)