Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 119 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



hamba seks tak tahan diperkosa isis rayu rumah pelacura..

tak semua motosikal kuasa tinggi mat rempit

berpeluh tapi tak berbau

sungguh berani betul apa yang tak kena

emma maembong tak hairan setakat pegang anjing

emma maembong tak hairan setakat pegang anjing

peminat tak puas hati kekasih pilihan jep sepahtu

sentuh anjing tak haram pada islam nga kor ming

kurang latihan tak halang cheah suhaili raih emas di in..

gadis kecewa tak peduli peluk bekas kekasih ketika di h..

chong wei tak ambil dadah

alyah tak tahan mahu ada anak cepat

farid kamil isteri saya dah tak cemburu lagi

chong wei tak ambil dadah

farid kamil diana danielle saya dah tak cemburu lagi

eksklusif kisah lelaki ini wajar diteladani minyak naik..

farid kamil isteri saya dah tak cemburu lagi

saya tak peduli orang nak kritik kata rosmah

chong wei tak ambil dadah

alyah tak tahan mahu ada anak cepat

felda utd tak gemar corak bertahan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 279
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,620

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,576
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • katil bergoyang
  • video panas ustaz azhar idrus pula jadi tum..
  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • perhh ikan keli albino gergasi seberat lebi..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • selamat menyambut tahun baru 1436 hijrah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • apa petanda jika mimpi ular
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • skandal pejabat
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tupperware puasa
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)