Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 148 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



ajl29 tam spider luah rasa terkilan

mamat khalid terkilan zizan dan emma tak datang previu

ajl29 tam spider hambur rasa terkilan

ajl 29 tam spider hambur rasa terkilan

ajl 29 tam spider hambur rasa terkilan tak dibenar masu..

ajl 29 tam spider hambur rasa terkilan

fuhh betul ke ni gadis yang terlebih 0nani yang tak ras..

10 karakter lelaki yang wanita tak nak jadikan suami

10 karakter wanita yang lelaki tak nak jadikan isteri

10 karakter lelaki yang wanita tak nak jadikan suami

caj perkhidmatan dikenakan hotel dan restoran tak wajib..

10 karakter wanita yang lelaki tak nak jadikan isteri

video bila gadis cantik tak tertahan lihat apa yang ter..

ayda jebat tak undi diri sendiri

lim kit siang puji khalid tak gentar ugutan bunuh

10 fungsi tersembunyi kamera iphone yang ramai tak tahu

video klip 3 17 00 minit baghal dapat call sirul tetapi..

tak lama dah nak final ni

10 fungsi tersembunyi kamera iphone yang ramai tak tahu

pereka fesyen baju neelofa mereka tak tahu pasal fesyen

jangan berani memiliki kereta sendiri kalau tak tahu 23..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 212
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 7,115

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,071,197
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • isteri melekat ketika bersedap bersama keka..
  • kenalkah anda pada budak kecil yang comel i..
  • gadis pelayan kini jutawan disebabkan kucin..
  • akibat parking kereta membabi buta owner da..
  • hairul azreen dedahkan hanis zalikha sudah ..
  • rakyat sudah meluat hanya 200 orang sertai ..
  • ada sesapa yang gerun dengan zunar ke menya..
  • babi hutan dirakam jilat pinggan mangkuk ge..
  • video inside pekerja syarikat oil and gas i..
  • ashraf sinclair berehat berlakon sinetron
  • mangsa buli kesal polis lambat kesan pembul..
  • video ngeri bila ahli silap mata tersilap l..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • jangan ditangisi haid itu
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 7 things you need to know about depression
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)