Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 116 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



kenapa dia tetiba rasa tak gembira

hot dyana sofya tak nafi gambar panas dengan zairil ada..

jika tak ikhlas saling berwaswas jika tak percaya salin..

dua maut potong tak lepas

sentuh anjing ada kepala tapi tak ada otak nik aziz

laporan kematian tak lawak

farid kamil diana tak cemburu lagi

penganjur i want to touch a dog tak tepati persetujuan ..

15 benda yang budak kecik buat kalau tak dapat apa dia ..

laporan kematian tak lawak

dua maut potong tak lepas

pkns tak terima laporan rasuah azmin

video wanita berjemur tak pakai baju cuba memukul pesaw..

yang bodoh tak akan bodoh yang pandai tak akan pandai d..

kisah mengapa aku tak mahu jadi kaya raya

kami tak pasti bagaimana mahu lalui highway ini memang ..

diana danielle dah tak cemburu

adel af2014 saya tak sangka tersingkir

epl mourinho tak kisah krisis penyerang kian memuncak

eina azman saya tak seksi

epl mourinho tak kisah krisis penyerang kian memuncak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 687
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,575

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,148
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • adakah ini gambar rozita che wan
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • julia perez cetus kontroversi lagi buat tat..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • di tubir bibir mataku
  • emak abah opah dan atuk
  • 7 things you need to know about depression
  • aku penganggur
  • tanda tanda kanser payudara
  • super duper cute
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)