Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 178 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



ustaz bunuh janda anak empat depan sekolah agama kerana..

wanita mesti baca kenali bahaya kentut rahim yang ramai..

dah tak reti nak buat muka excited

inilah respon mengejutkan seorang pemandu myvi selepas ..

tak sempat nak balik kampung

sultan johor gst perkhidmatan kerajaan tak masuk akal

ubah suai perabot kedudukan cantik tapi tak selesa

cinta tak harus memiliki

pernah terfikir tak

fizo omar bergurau peminat over sensitive tak semena me..

tak rasmi bn menang majoriti kurang

membeli sekeping tanah dari aset 1mdb oleh tabung haji ..

rajin tak bawak bekal

sultan gst perkhidmatan k jaan tak masuk akal

nahas duke tak mengaku salah

nahas duke tak mengaku salah

kemalangan duke 2 pemandu myvi tak mengaku salah sebabk..

nahas duke 2 pemandu tak mengaku salah

nahas duke 6 gambar wajah sebenar pemandu myvi tak meng..

tabung haji beli tanah 1mdb kenapa tak tunggu hasil sia..

kemalangan duke 2 pemandu myvi tak mengaku salah sebabk..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 268
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kangkung dan risikonya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kurang ajaran tak sesat
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)