Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 95 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



pembeli tak puas hati rasa tertipu beli baju raya dari ..

saya tak gila nak kacau hubungan mereka ramona zamzam

inilah 28 rahsia negara haram israel yang ramai tak tah..

pas tak setuju wan azizah drama tukar mb panjang lagi

bendera malaysia separuh tiang tak faham atau sengaja

pengacara baru melodi tak digemari penonton

lia natalia gedik tak bertempat

dah tiga hari rosmah tak bercakap dengan najib

sikap acuh tak acuh punca demam denggi meningkat

pernah jadi pelupa tak aku share doa ni

pas tak iktiraf wan azizah sebagai mb selangor

pm turki tak mau lagi bicara dengan obama

iklan raya atuk dari nissan best tak

hospital swasta tak berhati perut biar tiga beranak ter..

pas tak iktiraf azizah anwar pembohong besaq

amacam khalid berani tak sahut cabaran ni

satu dunia kagum tapi rafizi juga tak terfikir siapa la..

apa ke halnya sampai 3 hari kak mah tak bertegur dengan..

iklan raya adik tak makan saman curi perhatian

apabila anak awie komen tak suka ibu

tolong bagi tau ayah budak ni pasal anak dia boleh tak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 808
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,113

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,446
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • bongkar inilah punca sebenar marshanda buka..
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • gambar mazidul akmal sidek wartawan tv3 ken..
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • japan inc now exporting weapons
  • marshanda buka tudung selepas bercerai
  • isu mh17 berikut pendedahan mengejutkan ker..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • untungnya insan bergelar wanita
  • spisis kawan yang femes
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)