Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 168 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



farid kamil rasa terkilan isu gambar seksi diana daniel..

tak tertahan sakit lelaki mahu doktor potong kaki nya

tak boleh sorok bau budu

taktik menyamar tak menjadi

kelebihan wanita yang memiliki punggung besar yang anda..

tak tertahan sakit lelaki mahu doktor potong kaki nya

boleh tolong cik nor tak

tak sempat ke sekolah 2 pelajar maut motor di rempuh hi..

dato shahidan pula bersuara pulih kepercayaan rakyat ga..

mengejutkan majlis fatwa tak pernah bincang pasal 1mdb ..

6 versi kisah misteri villa nabila korang tak tahu

tak suka makan durian

denda penjara jika tak solat jumaat

negeri kedah laksana hukuman penjara jika tak solat jum..

denda penjara jika tak solat jumaat mulai 1 jun

gadis nekad jual myvi kesayangannya kerana tak tahan di..

gadis melayu tak tahan tengok gambar wak doyok tanpa ba..

saya tak mahu sebarangan

kelebihan wanita yang memiliki punggung besar yang anda..

denda dan penjara jika tak solat jumaat di kedah

tak sempat ke sekolah 2 pelajar maut motor di rempuh hi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 129
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cinta vs materialistik
  • aku penganggur
  • supermummy - miza harun
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • spisis kawan yang femes

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)