Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 97 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



nyaman di amerika arsenal tak mau pulang

9 nama anak syaitan beserta tugasnya yang ramai tak tah..

van gaal united tak maksimal karena ketinggian

albiol tak menyesal tinggalkan real madrid

9 nama anak syaitan beserta tugasnya yang ramai tak tah..

ancelotti madrid tak butuh penyerang baru

kekurangan izzue islam yang mungkin ramai tak tahu

fizz fairuz tak bayar hutang rm15 000

kenapa masjid lama diruntuhkan dan kontraktor tak siapk..

mso tak nak ulas ke komen nik aziz ni

episod letak jawatan tak berulang irfan

albiol tak menyesal tinggalkan real madrid

gambar gambar yang mereka tak sedar dah kantoi

10 bahasa tamil anda guna tapi tak faham maksud no 8 fe..

seram seorang lelaki tak sedar ada wanita aneh menumpan..

van gaal united tak maksimal karena ketinggian

tak sangka gadis cantik bertudung ini rupanya pakar men..

9 nama anak syaitan beserta tugasnya yang ramai tak tah..

busuknya hati siap pasang besi gara gara tak bagi gelan..

orang pas nak syurga tak nik aziz kata jangan

mahasiswi ini setahun tak pakai make up demi eksperimen..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 192
Widget Aktif : 3,849
Banner Aktif : 6,263

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,768
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • bagaimana menjadi pelabur saham akhirat iku..
  • selamat hari raya
  • doa untuk gaza
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • dap dan gerakan pelampau kristian di amerik..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • rahsia label pada buah buahan
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)