Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 154 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



biadap kumpulan muzik metal carcass muat naik gambar be..

makjemah roti ban lee kuan yew tak sensitif makjemah co..

bila hati rasa resah

gatal ke tak sabar ni biar abang tolong picitkan

kak ooo kak kata postage free tak ada pun dalam bungkus..

ringgit dijangka tak menentu minggu depan

bahan bacaan tak dikenakan gst

bahan bacaan tak dikenakan gst

abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu kau

ringgit dijangka tak menentu minggu depan

kisah free postage ini buat kami tak kering gusi ketawa

lirik lagu jangan tak mandi xpdc

perangai sebenar nyamuk yang ramai tak tahu

ekjs bukan islam tak sokong kerana belum faham

berita panas kau tak paham ke aku tak nak kau zizan raz..

dahsyat pemuda rela mati bini tak cantik

nak tanya sahabat semua aje benor atau tak

gambar padah pakai seluar ketat hingga nampak benda tak..

cuba bunuh diri lompat dari atas bangunan lelaki ini ta..

benjy tak serik serik ditahan kali keempat

ayam black metal yang mahal tak ingat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 366
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,189

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,368
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • bapa ini tidak pernah mengakui benjy sebaga..
  • rakaman video remaja di perkosa tersebar di..
  • implan payu dara pecah selepas jatuh tiang
  • ibu benarkan anak projek di rumah
  • punca punca melepak di kalangan remaja
  • kehilangan nurul nuha masih misteri
  • sayu status awal ashaari disamping anaknya ..
  • pengedar perodua bakal rugi rm230 000 selep..
  • senarai penerima pingat kebesaran sempena k..
  • luahan berani mati damian ve minta fynn jam..
  • polis singapura tahan remaja raikan kematia..
  • w h a t s a p p

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • supermummy - miza harun
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • skandal pejabat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)