Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 108 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

tahniah hackers penggodam tarik keluar permainan tak se..

senggugut haid tak teratur dapatkan promosi ogos shakle..

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar

tak sampai sebulan jadi mb 50 pegawai tadbir negeri dit..

bunuh diri selepas melihat wajah kekasih hodoh tak seca..

10 adengan tak logik dan lawak dalam drama tempatan kih..

tak salah ramli ms alyah sorok nikah ustaz kazim elias

wak doyok tak kisah kritikan

3 gambar kalau dah tak tahan

28 foto aksi tak senonoh di tandas wanita

maya karim tak takut diana daniel

tak salah ramli ms alyah sorok nikah ustaz kazim elias

janda tua tak malu berkhalwat dengan suami orang

mh17 pengalaman yang tak boleh dilupakan imam

calon mb pkr tak berhak halang pas

pamela aderson tak jadi bercerai selepas jalin hubungan..

pelanggan singapura tak mahu budaya makanan kotor china

tak tau malu remaja comolot sambil selfie guna monopod

tak salah ramli ms alyah sorok nikah ustaz kazim elias

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,367

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,790
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • media sosial yang sial
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)