Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 168 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



kepentingan dan kesan kekurangan zink dalam badan

penyembur rambut dalam belakang badan seorang wanita

menjijikkan cicak dalam air milo

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

menjijikkan cicak dalam air milo

jijik cicak ditemui di dalam air milo

pelanggan restoran mengadu sukar buang air kecil kerana..

sebanyak mana badan anda perlukan air

jijik cicak ditemui di dalam air milo

makjemah jijik cicak ditemui di dalam air milo makjemah..

sedap cicak ditemui di dalam air milo

250 rumah atas air musnah dalam kebakaran

kesan hb rendah dan cara atasi anemia ketika hamil baha..

makjemah badan penerbangan jerman tukar peraturan dalam..

idea p p sains kesan kekurangan nutrisi

badan penerbangan jerman tukar peraturan dalam kokpit p..

idea p p sains kesan kekurangan makronutrien

badan penerbangan jerman tukar peraturan dalam kokpit p..

awas kesan dan akibat minum air daun ketum

kesan minum air ketum

ngeri mayat wanita bogel ditemui dalam bilik hotel deng..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 299
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 7,181

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,398
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..
  • gempar personaliti pengacara terkenal letak..
  • solat orang munafik
  • wanita maut tercekik kinder bueno
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • cerita malam minggu pondan yang belom buat ..
  • syeikh zainul asri hj ramli islam
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • semua jenis buku tidak dikenakan gst

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • jenis jenis jerawat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)