Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 149 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 3,875
Banner Aktif : 6,875

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,613
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • teruk pekerja bank tergamak hina kerjaya ju..
  • gambar 12 gambar penemuan terbaru kerajaan ..
  • hubungan cinta zizan razak dan emma maembon..
  • najib kena boo di stadium nasional bukit ja..
  • putri mardiana tidak akan berdendam walaupu..
  • thailand merangkul gelaran juara aff piala ..
  • 3 gambar trak anggota tentera malaysia terb..
  • biodata farah quinn
  • imigresen putrajaya menyerbu pusat urut yan..
  • menarik foto lawak giler 714
  • thailand benam ego pemain senior harimau ma..
  • aff suzuki cup 2014 final 2nd leg malaysia ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • cerita semalam hot spring kah
  • di tubir bibir mataku
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • hati itu umpama gelas
  • sketsa cinta awak dan saya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)