Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 101 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



dalam kepala kaum wanita ada kekurangan tetapi dalam ha..

nugget riangria untuk anak kekurangan berat badan

selangor bersedia hadapi kekurangan bekalan air di musi..

terdapat kesan luka di badan regina

kesan puasa pada badan atau pada hati

2 gambar wajah uncle mangsa wanita cdm25 kesan hentakan..

mh17 foto serpihan badan pesawat ada kesan tembakan

tugasan geografi pt3 2014 konsep punca dan kesan pencem..

subhanallah kesan bacaan al quran pada saraf otak dan o..

cip pengesan ditemui dalam kulit tentera israel yang te..

usahlah tertipu dengan kilauan kaca dalam keindahan ter..

bolatelli hidup dalam dunianya sendiri jurulatih itali

info penting sejarah hitam wanita dalam teksi

video inilah sebab jangan tinggal barang berharga dalam..

dap beri sokongan penuh kepada kerajaan dalam isu mh17

video israel pengecut menyorok dalam bilik dan kene hal..

hajat balik kampung awal sambut aidilfitri bertukar tra..

900 jersey james terjual dalam tempo satu jam

cip papan elektronik pengesan ditemui dalam kulit tente..

4274 bmw terjual dalam 6 bulan di malaysia

ahmad terselamat tragedi mh370 akhirnya terkorban jua d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 666
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,112

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,078
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • 5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel..
  • peluklah si pengganas
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • hati itu umpama gelas
  • 26 fascinating films about food
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)