Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 162 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



kesan hb rendah dan cara atasi anemia ketika hamil baha..

air mata pilu seorang ayah lihat jasad anaknya maut dal..

idea p p sains kesan kekurangan nutrisi

bayi setahun melecur teruk jatuh dalam periuk air panas

bayi 12 bulan terjatuh dalam periuk air panas

gadis berusia 19 tahun dirogol bomoh dua kali dalam kea..

idea p p sains kesan kekurangan makronutrien

bayi setahun melecur teruk jatuh dalam periuk air panas

air detox cara untuk mendapatkan badan idaman dan kesih..

petua mencegah angin dalam badan

membuka pekung jordan dalam sandiwara isis bukti smokin..

polis kedah kesan taktik baharu perjudian dalam talian

penyebaran gambar bogel nur fatihah viral dalam wechat

awas lelaki ini masuk mencuri di dalam wad perempuan ya..

rupa kini pelakon kanak kanak dalam kuch kuch hota hai ..

aogashima kampung di dalam kawah gunung berapi

tiada jawatan tambahan dalam kabinet buat pemimpin sara..

ringgit dijangka diniaga dalam jajaran sempit

dato narander singh jadi kabel anwar dalam penjara

petua mengurangkan rasa pedas cili padi dalam masakan

cina penang campak gambar guan eng dalam tong sampah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 472
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 7,098

Domain Dibenarkan: 11,095
Jumlah Artikel : 1,070,957
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kenalkah anda pada budak kecil yang comel i..
  • isteri melekat ketika bersedap bersama keka..
  • akibat parking kereta membabi buta owner da..
  • hairul azreen dedahkan hanis zalikha sudah ..
  • ada sesapa yang gerun dengan zunar ke menya..
  • gadis pelayan kini jutawan disebabkan kucin..
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..
  • mesti baca kisah benar jenazah pelacur di t..
  • ashraf sinclair berehat berlakon sinetron
  • babi hutan dirakam jilat pinggan mangkuk ge..
  • mangsa buli kesal polis lambat kesan pembul..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • skandal pejabat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (904)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)