Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 196 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



cara cepat turunkan berat badan dalam 2 minggu dengan a..

wanita sesat dalam hutan terpaksa minum susu badan untu..

wanita ini komplen air asia isu bau kaki busuk dalam pe..

wanita ini komplen air asia isu bau kaki busuk dalam pe..

maksud sebenar di sebalik warna air kencing yang ramai ..

wanita sesat dalam hutan terpaksa minum susu badan send..

penyamun berjaya ditangkap kerana tertinggal air mani d..

jawatan kosong di lembaga hasil dalam negeri lhdn 13 me..

oppo r7 tertiris dalam video iklan turut memperlihatkan..

abang ni dalam hati ada taman

promosi permohonan pengambilan kemasukan pelajar ke kua..

sebab tu orang suruh letak dalam bloglist

oppo r7 tertiris dalam video iklan turut memperlihatkan..

tiada lagi hugh jackman dalam siri wolverine

gempar che ta terlibat dalam kemalangan di switzerland ..

terkejut lihat penumpang pelik dalam penerbangan

gempar che ta terlibat dalam kemalangan di switzerland ..

tiada lagi hugh jackman dalam siri wolverine

penjelasan faizal tahir isu hadir dalam program pas

penjelasan faizal tahir isu hadir dalam program pas

keluhan salah seorang pengarah dalam tabung haji proper..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 127
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • tips nak jadi hotstufff
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)