Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 110 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



ancaman kekurangan air belum lagi berakhir pengguna din..

bakteria berbahaya dalam air mesin layan diri

testimoni dalam sebulan esp dan gla complex bantu masal..

awas bakteria dalam air minuman

petua turunkan berat badan dengan air kosong

2 gambar wajah uncle mangsa wanita cdm25 kesan hentakan..

pasangan remaja mati lemas dalam kereta ketika berzina

seorang imam terkejut ada arak dalam beg

parah tabiat pelik suami punca bola golf tersumbat dala..

mama kenapa usus memen kat luar linda rafar kongsi saat..

muat turun percuma panduan berjaya dalam bisnes online

seorang imam terkejut ada arak dalam beg

video burung berak tepat dalam mulut ashley young

rahsia bebola ular siam dalam pasaran malaysia dibongka..

isu terperangkap dalam lif legoland jawab teguran nora ..

7 gambar anggota polis trafik cedera parah dalam kemala..

ulamak dan gerakan islam dalam perjuangan kemerdekaan

sembunyi dalam payudara kaedah terbaru seludup dadah

hangus dalam tempoh 5 minit dalam kejadian kebakaran

3 askar maut 1 parah dalam nahas di kuantan

apa yang berlaku dalam rahim




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 634
Widget Aktif : 4,047
Banner Aktif : 6,192

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 784,438
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis malaysia yang tergolong spornoseksual
  • zul ariffin ayda jebat cinta membara di lok..
  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • pemuda islam mengaku sudah murtad di twitte..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • welcome back fabregas
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • 26 fascinating films about food
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)