Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 156 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



punca dilarang letak air tin dalam peti ais tempat beku..

hati hati jika anda ada kesan lebam pada badan ini kera..

pengalaman tinggal di asrama masak maggi dalam baldi ba..

qz8501 mayat masih terperangkap di badan pesawat air as..

aerobik dalam air

banjir bah kuning berubah menjadi air jernih dalam bili..

terkini badan kapal terbang air asia sudah jumpa

video pekerja penapis air maut terbakar dalam kereta

pelik bah kuning tapi air jernih dalam bilik masjid

video bangkai badan air asia qz8501 ditemukan

subhanallah kisah banjir air jernih bertakung dalam bil..

5 jenis makanan untuk buang toksin dalam badan

badan pesawat air asia qz8501 telah dijumpai

trafik blog 2014 dalam kenangan

pdrm akan ambil tindakan tegas diatas penyebaran video ..

cara pasang whatsapp dalam pc laptop

kantoi remaja dirakam ketika bernafsu dalam panggung wa..

comment on bagimana menghasilkan logo dalam masa 60saat..

orang ramai bantah polis buli zamani slam dalam tahanan

comment on bagimana menghasilkan logo dalam masa 60saat..

keluarga tidak paksa nelydia qi kahwin dalam masa terde..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 7,008

Domain Dibenarkan: 10,959
Jumlah Artikel : 1,016,029
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 11 gambar farah quinn tidak ditapis mengeju..
  • selebriti cantik nur fathia kini wajah baha..
  • gadis cantik ini tukar baju dicuri rakam ol..
  • mesej yang mengejutkan dari shila amzah kep..
  • selena gomez jumpa bomoh
  • tengku ampuan tua terengganu tengku intan z..
  • bintik hitam di kaki sulli jadi tanda tanya
  • anak cerita bagaimana cara didikan nik aziz..
  • luahan sebak zamani slam ketika sidang medi..
  • lapangan terbang tawau gempar
  • preview for mortal kombat x chapter 4 from ..
  • bunga ungu terang

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2926)   wanita (1922)   diari (1671)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (831)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)