Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 104 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



2 gambar wajah uncle mangsa wanita cdm25 kesan hentakan..

kekurangan air buat warga sarawak

air mata dalam takbir raya

terdapat kesan luka di badan regina

tugasan geografi pt3 2014 konsep punca dan kesan pencem..

kentut dalam air

kesan puasa pada badan atau pada hati

mh17 foto serpihan badan pesawat ada kesan tembakan

nugget riangria untuk anak kekurangan berat badan

kosong kosong tidak melambangkan keihklasan dalam memoh..

wanita kemboja maut dalam nahas di pesisiran kuala sela..

biar dalam kenang

43 koleksi doa doa pilihan dari dalam al quran

wanita ini memilih untuk hidup seperti dalam kisah lord..

kita di jajah secara halus dalam kita tak sedar

kemaskini 29 07 2014 sebanyak 25 buah rumah setinggan t..

pencapaian malaysia dalam sukan commonwealth

ada pengkhianat dalam pas pusat

rakyat perlu bersyukur dapat sambut syawal dalam keadaa..

keadilan hilang dalam pemilihan

tanyalah ustaz eps 044 keseimbangan dalam kehidupan 13 ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 228
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,233

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,914
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • monopod
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • kini anda turut boleh menyumbang kepada wik..
  • brazilian artist creates dresses made of co..
  • format lengkap peperiksaan penolong penguas..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tanda tanda kanser payudara
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)