Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 116 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



kesan buruk pengambilan panadol pada tubuh badan yang r..

kesan buruk pengambilan panadol pada tubuh badan yang r..

kesan buruk pengambilan panadol pada tubuh badan yang r..

umma lacto tambah susu badan para ibu sejati

selfie dalam air

testimoni set kurus shaklee kelas menari dan minum 2 li..

sakitnya tidak kelihatan rupanya sekeluarga jin bermast..

seorang wanita telan air mani demi turunkan berat badan

kesan kekurangan kolagen

testimoni set kurus shaklee puan aisyah berjaya turunka..

gila suami sumbat pelbagai objek dalam aset isteri

hancur luluh hati mayat bayi lelaki cukup sifat ditemui..

tak sempat ke hospital maut lahirkan anak berseorangan ..

11 buah motosikal musnah dalam kebakaran di klang

hancur luluh hati mayat bayi lelaki cukup sifat ditemui..

bayi lelaki cukup sifat ditemui dalam longkang

hancur luluh hati mayat bayi lelaki cukup sifat ditemui..

wanita bunuh diri terjun dalam kolam buaya

wanita nekad bunuh diri terjun dalam kolam sarat dengan..

11 motosikal musnah dalam kebakaran

raja petra dalam artikel syed hamid albar an arab hypoc..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 411
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,606
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • tarikh anak bulan raya haji 2014
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 2 minggu amalkan lecithin dan alfalfa secar..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • supermummy - miza harun
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)