Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kesan kekurangan air dalam badan 124 hits  

Kesan kekurangan air dalam badan

Ibu perasan sejak kebelakangan ini ibu kurang minum air putih. 1 liter air pun susah mahu habis ketika di waktu pejabat. Akibatnya kulit tangan itu je yang nampak agak kering dan kusam. Bila garit nampak kesan putih yang memanjang.Kajian menunjukkan kehil

Teruskan Membaca..



awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

kesan kekurangan protien promosi esp shaklee

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

peranti mudah alih kesan ba bi dalam makanan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

bilawal bhutto ingin kembali dalam politik pakistan

tujuh perkara aneh di dalam kubur

botol minuman masuk dalam perut seorang lelaki

info penjelasan hukum orang islam membela anjing dalam ..

konsert mariah carey di stadium merdeka terbakar dalam ..

pergerakan bayi dalam kandungan mengikut minggu

persepsi negara islam perlu diperbetul dalam kalangan g..

tragis empat maut dua parah dalam kemalangan ngeri di b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 504
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,642

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,070
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • bloglist 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • jika memang engkau jodohku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)