Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nekad belasah penyamun 98 hits  

Nekad belasah penyamun

ROMPIN Tidak sampai hati mendengar tangisan adik perempuan jadi tebusan perompak yang memecah masuk ke rumah bapanya Mohd Azraimi Mohd Azli 25 yang merupakan anak kepada Ketua Kampung Pianggu Tanjung Gemuk di sini nekad bertindak memukul salah seorang dar

Teruskan Membaca..



juruteknik kantoi selepas belasah separuh mati kakitang..

malaysia tunjuk taring belasah oman 7 0

video apa kes hingga pak haji pun kena belasah

liga hoki dunia malaysia belasah oman 7 0

liga hoki dunia malaysia belasah oman 7 0

olimpik 2016 malaysia belasah ukraine

liga hoki dunia malaysia belasah oman 7 0

liga hoki dunia jepun belasah mexico 6 0

liga hoki dunia jepun belasah mexico 6 0

tahniah malaysia berpesta gol belasah singapura 161

liga hoki dunia jepun layak separuh akhir belasah ukrai..

malaysia berpesta gol belasah singapura di liga hoki du..

panasss mustafa ali bidas dap belasah tokong guan eng

liga hoki dunia malaysia pesta gol belasah singapura 16..

liga hoki dunia malaysia pesta gol belasah singapura 16..

liga hoki dunia malaysia garang belasah ukraine

liga hoki dunia malaysia garang belasah ukraine

4 perompak di belasah termasuk wanita mengandung seoran..

zob ahan fc belasah harimau muda 5 0 di selayang

zob ahan fc belasah harimau muda 5 0 di selayang

penyamun terkantoi dalam balai polis




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 190
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • akhirnya punca sebenar zamani slam ambil da..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • kangkung dan risikonya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)