Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nekad belasah penyamun 105 hits  

Nekad belasah penyamun

ROMPIN Tidak sampai hati mendengar tangisan adik perempuan jadi tebusan perompak yang memecah masuk ke rumah bapanya Mohd Azraimi Mohd Azli 25 yang merupakan anak kepada Ketua Kampung Pianggu Tanjung Gemuk di sini nekad bertindak memukul salah seorang dar

Teruskan Membaca..



panasss bila cina muslim belasah cina kafir

liga hoki dunia jepun layak separuh akhir belasah ukrai..

hoki poland garang belasah singapura mara separuh akhir

liga hoki dunia jepun layak separuh akhir belasah ukrai..

tahniah malaysia berpesta gol belasah singapura 161

hoki poland garang belasah singapura mara separuh akhir

belasah suspek jenayah tidak akan selesaikan masalah

video panasss kerana tegur pak haji kena belasah lelaki..

kakitangan hospital belasah teruk pesakit mental

video kakitangan hospital belasah pesakit mental

sanusi pula belasah najib

kakitangan hospital belasah pesakit mental

malaysia berpesta gol belasah singapura di liga hoki du..

panasss mustafa ali bidas dap belasah tokong guan eng

juruteknik kantoi selepas belasah separuh mati kakitang..

liga hoki dunia malaysia belasah oman 7 0

liga hoki dunia malaysia belasah oman 7 0

liga hoki dunia malaysia belasah oman 7 0

malaysia tunjuk taring belasah oman 7 0

video apa kes hingga pak haji pun kena belasah

liga hoki dunia malaysia pesta gol belasah singapura 16..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,117

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,920
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awas jangan lakukan ini dengan power bank a..
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • gambar dsai di lokap tersebar
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • menarik foto lawak giler 600
  • alhamdulillah tahanan abu sayyaf konstabel ..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • lintas langsung kes liwat ii penyokong ds a..
  • si fake akaun terima kasih yo
  • ahli sains telah menemui satu lagi planet s..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • never date a person who
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • kangkung dan risikonya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • ceritacintakudisini.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)