Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 636 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

mak abah mati aku tak kan balik

bukan senang untuk aku sampai ke tahap ini walaupun ian..

kerana aku isteri bidaan tulip ungu

gadis diperintah jalani 180 jam khidmat masyarakat kera..

guru sekolah bunuh diri kerana tak tahan di buli

pas berpecah kerana pasma bukan ulama profesional

maza tak benarkan kazim elyas berceramah di perlis kera..

real madrid jual angel di maria kerana tak hensem

tony pua dan malaysiakini cuba fitnah najib kerana tak ..

menyesalkah aku tak mohon asrama

cinta sedih aku

video kerana putus cinta pelajar maut terjun tingkat 10..

kerana cinta hanzalah dimandikan malaikat

kerana cinta

khai rosma buka kafe bukan kerana sudah tidak laku

maafkan abah kerana tak pandai azan

caliph buskers dihina kerana tak setuju himpunan kitala..

bukan senang aku nak handle

lirik lagu bukan hal aku kaka ft sleeq

lelaki ditahan kerana memiliki ganja di dalam bekas ber..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 263
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 7,110

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,702
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • day 2890
  • what is network firewall
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • lintas langsung kes liwat ii penyokong ds a..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • super duper cute
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kangkung dan risikonya
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)