Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 527 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



berhijab bukan kerana trend ziana zain

majlis iftar bersama pelakon kerana terpaksa aku relaka..

comment on aku ingat mau tembak najib itu bukan akaun f..

pernah jadi pelupa tak aku share doa ni

saya berhijab bukan kerana trend ziana zain

novel bukan kerana aku tak cinta

rosmah tak bercakap tiga hari dengan najib kerana mh17

kerana terpaksa aku relakan full episod tonton online

puisi jika aku bukan lagi aku yang kesendirian

short story kerana aku mencintaimu i

rosmah tak cakap 3 hari dgn najib kerana mh17

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

rosmah tak bercakap tiga hari dengan najib kerana mh17

gempar sudah tiga hari rosmah tak bercakap dengan pm na..

setitik air boleh membelah batu bukan kerana derasnya t..

datuk ramli sarip karikatur bukan kerana nama

macam macam perangai tak faham la remaja sekarang

khalid bongkak satu inci pun tak mahu mohon ampun kepad..

hospital swasta tolak pesakit kemalangan risau bil tak ..

iklan raya adik tak makan saman curi perhatian




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 819
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 6,120

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,149
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel..
  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • peluklah si pengganas
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • islam itu indah
  • 26 fascinating films about food
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)