Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 624 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



makjemah harga lesen memandu tak perlu turun kerana sud..

sensasi tak menjadi anak sirul azhar tutup akaun facebo..

remaja sekolah usah habiskan masa kerana cinta

harga lesen memandu tak perlu turun kerana sudah murah ..

edry bakal hantar surat cinta kepada aweera kerana

lirik bukan dia tapi aku judika

tak berhati perut budak dibelasah kerana makan sisa mak..

lirik lagu cinta tak pernah singgah hijau daun

aku cinta hujan

download lagu fitri handayani mengapa aku jatuh cinta

cikgu malaysia antara 50 guru terbaik di dunia cuma dia..

lirik masih aku cinta shila amzah

lirik lagu masih aku cinta shila hamzah

ben n the kbba gangs nampak gayanya aku tak boleh nak j..

maaf jika aku tak sempurna full episod

dap berkuasa beberapa masjid di p pinang tidak lagi lau..

seperti di ceritakan kerana dendam aku di c bul tok wan

mas idayu perempuan kalau dia bukan dah lama aku balas ..

supaya ibu tak risau lagi rawatan ekzema untuk kanak ka..

ketahui penyebab kenapa kulit muka kita nampak kusam je..

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 147
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,988

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,814
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • akibat dedah bentuk tubuh selebriti ini dit..
  • telefon guru dicuri pelajar gambar peribadi..
  • mahkamah arah aidil zafuan bayar nafkah rm3..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • reaksi dan komen dari zizan razak tentang k..
  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • akhir zaman makhluk perosak yang berkteramp..
  • rupanya ini punca sebenar mas idayu cekik d..
  • 17 gambar janda tercantik di malaysia membu..
  • zainal abidin domba meninggal dunia
  • zizan buat nur fazura makan dalam di mlm 20..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • cinta terlarang
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • sketsa cinta awak dan saya

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)