Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 672 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



lahanat aku tak rela duit tabung haji aku dilabur ke sy..

aku bukan superman usah takut untuk bermimpi

aku bukan tentera upahan najib

taubat sebenar almarhum sultan perak di masjidil haram ..

polis trafik pukul seorang ibu kerana tak bagi rasuah

cinta tak harus memiliki

ustaz bunuh janda anak empat depan sekolah agama kerana..

bukan cinta secondhand by ezza mysara novel review

wanita dan anaknya ditikam kejam hingga maut kerana tol..

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

aidil mengaku tak mampu bayar mutaah kepada rita rudain..

perkahwinan lana nodin tak akan bertahan lama kerana be..

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

niat kerana allah bukan mengharap penghargaan manusia p..

woit sprm aduan aku ni tak laku ka

gadis nekad jual myvi kesayangannya kerana tak tahan di..

perangi pelik aku bukan ocd

saya tak tahu menang atau kalah tapi jangan ada penipua..

aku

mesti baca kenapa saya tak melabur dalam tabung haji at..

aku lipan dan dia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 300
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • tips nak jadi hotstufff
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jenis jenis jerawat
  • tanda orang sayang dekat kita
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • cinta terlarang
  • 26 fascinating films about food
  • emak abah opah dan atuk
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)