Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 553 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



oku bukan alasan tak sertai perbarisan hari kemerdekaan

artis dikecam kerana letak nama tak sesuai untuk anak

lirik bila aku jatuh cinta awi rafael

tak sempat melakukan maksiat dalam kereta kerana kemala..

kisah benar pengkid bakar rumah kekasih kerana keluarga..

cinta kau dan aku

47 shila amzah masih aku cinta lirik

aku yang dulu bukan yang sekarang

maaf jika aku tak sempurna slot akasia di tv3

baca novel maaf jika aku tak sempurna secara online

aku bukan duda p

saya lantik azizah bukan kerana dia isteri saya anwar i..

review novel maaf jika aku tak sempurna

adakah pas tak mahu bini saya ketum bini aku warganegar..

sinopsis maaf jika aku tak sempurna

anwarinas jadian muhd taib kata pas jangan syok sendiri..

anwar ibrahim mula serang pas kerana tak sokong wan azi..

awek singapura sanggup mengaku bukan islam kerana kanto..

tuhan ampuni aku kerana belum merdeka

kerana cinta awal pagi sanggup ke dataran merdeka

awek singapura sanggup mengaku bukan islam kerana kanto..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 761
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,343

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar biodata sharifah nur athirah syed az..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • online 24 7
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)