Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 595 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 392
Widget Aktif : 3,875
Banner Aktif : 6,786

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,093
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • tip elak perut buncit
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • sapa nak duit mai baca ni

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kahwin muda girls only
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • jenis jenis jerawat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)