Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 530 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



lokman aslam aku cinta padamu lirik

jadikanlah masalah itu sebagai tanda cinta tuhan pada k..

melemah seketika tak mengapa jangan melemah lama kerana..

puisi jika aku bukan lagi aku yang kesendirian

tak kenal tak cinta

pakatan tak akan berpecah kerana krisis selangor

novel bukan kerana aku tak cinta

comment on aku ingat mau tembak najib itu bukan akaun f..

orang yg dengki akan tetap merasa dengki tak kira kepad..

bukan salah ibu mengandung salah bapak tak pakai sarung

panas perompak tak jadi rogol gadis cantik kerana jatuh..

aku tak boleh istiqomah

cinta lalu makan tak kenyang tidur tak lena mandi tak b..

setitik air boleh membelah batu bukan kerana derasnya t..

cintaku kepada tuhan kerana aku adalah ciptaan nya cint..

bukan kerana dunia

vokalis black metal di bunuh kerana tak cukup setan

datuk ramli sarip karikatur bukan kerana nama

alangkah sempitnya hidup kalau bukan kerana luasnya cit..

dewasa tak dapat duit raya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 232
Widget Aktif : 3,860
Banner Aktif : 6,252

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • perkahwinan park ji sung
  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • laman google docs sheets dan slides dikemas..
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • monopod
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • cara jadi pengedar shape up
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • kini anda turut boleh menyumbang kepada wik..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)