Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 662 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



ustaz bunuh janda anak empat depan sekolah agama kerana..

perkahwinan lana nodin tak akan bertahan lama kerana be..

gadis nekad jual myvi kesayangannya kerana tak tahan di..

aku bukan superman usah takut untuk bermimpi

aku bukan tentera upahan najib

taubat sebenar almarhum sultan perak di masjidil haram ..

cinta tak harus memiliki

woit sprm aduan aku ni tak laku ka

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

abang sado pengsan kerana baju terlalu ketat darah tak ..

polis trafik pukul seorang ibu kerana tak bagi rasuah

lahanat aku tak rela duit tabung haji aku dilabur ke sy..

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

aidil mengaku tak mampu bayar mutaah kepada rita rudain..

bukan cinta secondhand by ezza mysara novel review

wanita dan anaknya ditikam kejam hingga maut kerana tol..

perangi pelik aku bukan ocd

perdebatan gadis bertudung vs gadis tak bertudung

perdebatan gadis bertudung vs gadis tak bertudung

bermula 1 jun lelaki islam tak solat jumaat akan di pen..

saya tak bertanggungjawab terhadap kehilangan berbilion..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 330
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 gaya stylo lelaki hasil dari inspirasi lo..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tupperware puasa
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 26 fascinating films about food
  • never date a person who
  • spisis kawan yang femes
  • kembali menjadi burung pipit
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)