Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 581 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..



aku bukan terbaik

kisah benar aku bertahan kahwin di usia muda ini kerana..

sebenarnya aku mangsa cinta

novel terbaru kaki novel dan bila aku jatuh cinta

aku tengok live band sehaja bukan mabuk mabuk

kisah mengapa aku tak mahu jadi kaya raya

hanya aku cinta kau

quotes 9 kerana aku perempuan

bajet 2015 fokus pada bumiputera bukan kerana rasis

lirik aku yang dulu bukan yang sekarang tegar

gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

wanita tinggal di kfc selama seminggu kerana putus cint..

gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

emma maembong tak hairan setakat pegang anjing

gadis kecewa tak peduli peluk bekas kekasih ketika di h..

kurang latihan tak halang cheah suhaili raih emas di in..

kami tak pasti bagaimana mahu lalui highway ini memang ..

hamba seks tak tahan diperkosa isis rayu rumah pelacura..

bam tak perlu kepoh

tak semua motosikal kuasa tinggi mat rempit

sentuh anjing tak haram pada islam nga kor ming




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 592
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,646

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,350
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • bloglist 2014
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • buat kerja apa yang kita suka buat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kangkung dan risikonya
  • wang bukanlah segalanya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • diari sedih seekor kucing
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)