Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 600 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 507
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,745

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 923,227
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 18 jawapan paling sentap kepada soalan bila..
  • kisah mengharukan makan malam terakhir bers..
  • ibu mati ditembak gara gara kecuaian bapa
  • sharifah shahira patah kaki kanan
  • gempar penampakan hantu berlari dikawasan s..
  • tauke jambu nafi gambar bercium itu milikny..
  • sejenis pil yang mampu meng ubah bau kentut..
  • mia sara kini hipokrit dengan puteri balqis
  • misteri penemuan mayat lelaki terapung di s..
  • 5 jalan paling bahaya di dunia
  • portal pro pembangkang mengaku berbohong
  • design bantal sendiri pillow felt craft

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cerita semalam hot spring kah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)