Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA 589 hits  

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

KO YANG TERGILA2 KAT AKUBUKAN AKU YG TERGILA2 KAT KOGILE!!!! antara dialog Jebat kat Mas ms Mas merajuk sbb bila Mas tya kat Jebat Abg nak kawin ngan Mas kan Jebat jawab Sape nak kawin ngan ko ABG SUAPKAN MAS BOLEH?HEYY MAS KO BUKAN ADA PENYAKIT KUSTAKO M

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 433
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,625

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,178
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • pelik gambar mayat puteri diana meninggal d..
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • lihat apa yang terjadi bila minta sedekah b..
  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • terhangat ibu artis merestui gambar bo gel ..
  • resepi chocolate lasagna
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • wang bukanlah segalanya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)