Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Menggugurkan Janin Pembawa atau Pengidap Penyakit Thalassaemia 209 hits  

Menggugurkan Janin Pembawa atau Pengidap Penyakit Thalassaemia

Isu pengguguran janin adalah merupakan isu sensitf terutama kepada umat Islam Malaysia Bagaima pula jika janin tersebut telah dikenal pasti mengidap Thalassaemia Ibu bapa perlu membuat pilihan tepat samada ianya patut digugurkan atau tidak Langkah langkah

Teruskan Membaca..



didakwa menghidap penyakit diabetis ezad exist mahu sor..

penyakit hati

kaitan jalan sesak dan penyakit jantung

5 penyakit yang diwarisi keluarga

sembilan tanda tanda awal anda mengidap penyakit buah p..

jika anda wanita wajib tahu penyakit paling ditakuti da..

cara merawat penyakit kaki tangan dan mulut aka coxsack..

jika anda wanita wajib tahu penyakit paling ditakuti sa..

apa itu penyakit alzheimer

vf 08 liquid penawar penyakit kencing manis

penawar penyakit aids telah ditemui

pandan wangi berkhasiat juga merawat penyakit

mengubati penyakit

jangkitan penyakit terhadap pengguna internet yang rama..

aaron aziz hidap penyakit cervical facet arthritis

penyakit misteri buatkan wanita ini kelihatan pelik

menakjubkan bunga pelik ini mampu menyembuhkan penyakit..

langkah elak penyakit berkaitan kepanasan pbk

jika anda wanita wajib tahu penyakit paling ditakuti sa..

menakjubkan bunga pelik ini mampu menyembuhkan penyakit..

ketaksuban melampau penyakit anak muda hari ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 153
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,112

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • day 2890
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • what is network firewall
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • pesta angin timur perlis 2015
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)