Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Menggugurkan Janin Pembawa atau Pengidap Penyakit Thalassaemia 162 hits  

Menggugurkan Janin Pembawa atau Pengidap Penyakit Thalassaemia

Isu pengguguran janin adalah merupakan isu sensitf terutama kepada umat Islam Malaysia Bagaima pula jika janin tersebut telah dikenal pasti mengidap Thalassaemia Ibu bapa perlu membuat pilihan tepat samada ianya patut digugurkan atau tidak Langkah langkah

Teruskan Membaca..



penyakit alergi kulit kepada logam contact dermatitis

maxis menyertai cabaran icebucketchallenge dalam memper..

penyakit lama tak baik pkr diserang penyakit gila babi

maxis menyertai cabaran icebucketchallenge dalam memper..

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

solekan undang penyakit

pasien penyakit jantung ingin mudik perhatikan ini

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

pelik penyakit tangan gergasi

penyakit autoimun apabila sistem kekebalan tubuh kekeli..

penyakit misteri bernama lupus

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

penyakit obses terhadap boifren

wanita muda juga bisa menderita penyakit jantung

ice bucket challenge untuk kajian penyakit als

tes darah untuk mengetahui penyakit stress setelah trau..

wabak penyakit lagi bahaya dari kencing tikus

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,290

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,931
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • blogger porno larikan diri
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • ujian 1 lesen memandu
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..
  • datuk ramli ms dan alyah sah sudah nikah
  • kejam gila ibu saudara tanam hidup hidup ka..
  • si obot dah minat mewarna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kahwin muda girls only
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)