Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Catuan Air SYABAS Di Selangor 2014 1553 hits  

Jadual Catuan Air SYABAS Di Selangor 2014

Pelaksanaan notis catuan air adalah sangat penting bagi memastikan pengguna melakukan persiapan lebih awal. Pihak SYABAS menerusi kenyataan rasmi akan memulakan catuan air yang akan dilaksanakan bermula pada 27 Februari 2014 melibatkan seluruh daerah di n

Teruskan Membaca..



2 gambar lelaki keluar air mani selepas tergesel anu ny..

jadual kuliah ustaz azhar idrus untuk bulan september 2..

perjawatan kosong di perbadanan adat melayu dan warisan..

perjawatan kosong di perbadanan kemajuan pertanian sela..

piala malaysia 2014 jadual perlawanan piala malaysia 2 ..

sambut merdeka peringkat negeri selangor 2014

jadual kuliah ustaz azhar idrus september 2014

jadual siaran langsung piala malaysia 2 september 2014 ..

jadual piala malaysia 2 september 2014

jadual penuh perlawanan champions league 2014

pas tetap dengan pendirian untuk tidak mencadangakan ha..

mudah jer bro kalau korang pkr dap pas tak sokong tuank..

rafizi angkuh bongkak pkr selangor

krisis selangor mb baharu perlu ada keupayaan sendiri

krisis mb selangor geng anwar dap kantoi berbohong

sultan berhak tolak pencalonan jika satu nama warganega..

calon mb pas selangor akan adakan perbincangan dalaman

daulat tuanku jom rakyat selangor kita ramai ramai menj..

last minute move pkr namakan nik nazmi calon mb selango..

luahan sultan selangor yang begitu kecewa dan tidak mah..

antara sebab pkr pecat khalid ibrahim menteri besar sel..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 210
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,350

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,190
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • comment on kereta baru mampu milik by akubi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)