Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Catuan Air SYABAS Di Selangor 2014 1588 hits  

Jadual Catuan Air SYABAS Di Selangor 2014

Pelaksanaan notis catuan air adalah sangat penting bagi memastikan pengguna melakukan persiapan lebih awal. Pihak SYABAS menerusi kenyataan rasmi akan memulakan catuan air yang akan dilaksanakan bermula pada 27 Februari 2014 melibatkan seluruh daerah di n

Teruskan Membaca..



perjanjian air selangor pusat tak akan dibatal azmin

more areas in selangor to be affected by low water pres..

perjanjian air selangor belum boleh dedah kepada umum k..

adnan sedia bincang dengan azmin projek penyaluran air ..

adnan sedia bincang dengan azmin projek penyaluran air ..

anwar arah azmin batalkan perjanjian air selangor

azmin tuntut penjelasan ag berkenaan perjanjian air sel..

perjanjian air selangor kekal azmin

jadual perlumbaan motogp malaysia 25 oktober 2014

jadual motogp sepang 2014

pesta arak mengapa ulama pas perkasa bantah di selangor..

sungai selangor dicemari tiga loji utama ditutup

kementerian siasat pencemaran sungai selangor

pas gantung keahlian dua adun selangor sokong wan aziza..

7 gambar tengku amir dytm raja muda selangor jalani lat..

parti arak oktoberfest ini sikap mb selangor

perghhh macam ni cara exco selangor meraikan oktober fe..

piala malaysia kedah cetus kebangkitan felda musnah har..

perutusan dato mb selangor sempena eidul adha

piala malaysia kedah cetus kebangkitan felda musnah har..

selangor lwn felda penyokong selangor buat kecoh baling..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 278
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,229
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • di tubir bibir mataku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • kangkung dan risikonya
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)