Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 59 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



kempen i want to touch a dog apa nak jadi dengan islam ..

iphone 6 6 plus sah masuk malaysia 7 november ini

keluar terus dari pakatan lagi bagus setakat henti komu..

15 benda yang budak kecik buat kalau tak dapat apa dia ..

pernah tak fikir apa yang akan berlaku jika anda yak ma..

cerita santai 6 tak tahu nak letak tajuk apa

6 gambar apa nak jadi pelajar sekolah conteng dan bakar..

apa nak jadi pelajar sekolah conteng dan bakar bilik da..

apa yang lelaki ini buat terhadap tanah kosong selepas ..

apa dah jadi wajah cantik pelakon ini bertukar menjadi ..

cuti deepavali apa aku buat hari ini

apa lagi azmin ali nak buat lepas ni

isteri mengaku curang 10 kali terlanjur apa nak jadi ni

pernah tak fikir apa yang akan berlaku jika anda tak ma..

tamrin gafar sah tinggalkan pas apa pas nak ulas selepa..

pernah tak fikir apa yang akan berlaku jika anda tak ma..

kj kena troll lagi di facebook kali ini apa pula

belum reda isu pegang dog isu makan katak di sekolah pu..

keputusan piala malaysia

sarawak akan terus berada dalam malaysia selama lamanya

malaysia mendepani cabaran teruskan transformasi ekonom..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 609
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,600

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,753
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • bila lego dibangunkan
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • promosi team fotografi popular
  • adakah anda ada masalah dengan hutang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • di tubir bibir mataku
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)