Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 39 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



apa nak sambut valentine day

apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

howdy tony abbots sekarang nak cerita apa pulak

lelaki ini cuba mencuri kereta dengan seorang wanita da..

apa yang diperolehi dalam hidup ini adalah sepenuhnya d..

apa nak buat dengan 2 voucher lazada dan 1 voucher zalo..

mahasiswi ini setahun tak pakai make up demi eksperimen..

takkan nak tunggu tahap macam ini baru nak berubat

ini di malaysia bukan di india atau korea

nik aziz sudah bersuara menyebelahi khalid ibrahim mat ..

keputusan atlet malaysia pada sukan komanwel ke 20 hari..

mahasiswi ini setahun tak pakai make up demi eksperimen..

tak mau minum tak mau makan tapi nak duit raya ini jawa..

ini adalah kepuasan menjadi seorang blogger malaysia

bila tak tau nak buat apa masa hari raya

bila tak tau nak buat apa masa hari raya

apa yang dilakukan oleh tentera al qassam ini menyebabk..

aku sayangkan pakatan rakyat tapi selepas apa yang kau ..

apa yang dilakukan oleh tentera al qassam ini menyebabk..

singapura akan sesuaikan kadar tol malaysia di tambak k..

nicol david hero untuk malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,571
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • cuba terbalikkan
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • cara mudah kempiskan perut
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • romelu lukaku sah ke everton
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • aku penganggur
  • emak abah opah dan atuk
  • spisis kawan yang femes
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)