Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 35 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



nak balik kampung aidilfitri ini

mesti tengok pasaraya di malaysia ini guna simbol yahud..

apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

ini puncanya penerbangan malaysia mas ditimpa musibah

borang cina nak masuk malaysia dulu

hospital swasta ini tidak berhati perut apa yang berlak..

jadual atlet malaysia beraksi hari ini

apa nak buat dengan 2 voucher lazada dan 1 voucher zalo..

hujan meteor di ruang angkasa malaysia pada aidilfitri ..

di sebalik kemarahan dan semangatnya perdana menteri ha..

apa nak sambut valentine day

jadual atlet malaysia beraksi hari ini

pasai apa pakat pakat nak marah awek ni

tragedi mh17 malaysia tak bayar apa apa dalam rundingan..

malaysia ini cara betul nabi muhammad s a w menunjukkan..

penjelasan apa yang si khalid nak buat

running man nak datang malaysia adakah peminat dah mera..

apa zam nak buat dengan coklat masakan ni

kotak hitam telah diserah kepada malaysia

mh17 uji kecekalan malaysia

aktivis malaysia demo kebenaran mh17 tapi bawa bendera ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 739
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,119

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,068
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lapangan terbang ben gurion israel seakan a..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • perdana menteri ukraine umum letak jawatan
  • foto hafiz suip kemalangan patah tulang sel..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • the 10 best root apps for android
  • the truth about frank lampard s curious car..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)