Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 61 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



saya tak tahu nak cakap apa kalau anda tak faham lukisa..

belum reda isu pegang dog isu makan katak di sekolah pu..

isteri mengaku curang 10 kali terlanjur apa nak jadi ni

keluar terus dari pakatan lagi bagus setakat henti komu..

iphone 6 6 plus sah masuk malaysia 7 november ini

diorang ni dah tak tahu nak buat apa di gym

apa lagi azmin ali nak buat lepas ni

6 gambar apa nak jadi pelajar sekolah conteng dan bakar..

kempen i want to touch a dog apa nak jadi dengan islam ..

cerita santai 6 tak tahu nak letak tajuk apa

15 benda yang budak kecik buat kalau tak dapat apa dia ..

apa dah jadi wajah cantik pelakon ini bertukar menjadi ..

kj kena troll lagi di facebook kali ini apa pula

detik cemas warga emas ini dia ugut nak sembelih

cuti deepavali apa aku buat hari ini

lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa

pernah tak fikir apa yang akan berlaku jika anda yak ma..

kesian azhar idrus rupa rupanya ada puak anti ulama nak..

bintang running man di malaysia 1 november ini

pas angkat syiah mohon rakyat malaysia tengok dan kaji ..

kalaulah alat ini ada di malaysia pasti bakal papa mena..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 718
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,597

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,571
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cerita semalam hot spring kah
  • untungnya insan bergelar wanita
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • skandal pejabat
  • hati hati laman web hina islam
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)