Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 116 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



prkpermatangpauh kajang pun tak terjaga nak jadi calon ..

kalau ada orang cadang nak datang rumah kita apa nak bu..

apa nak jadi mama rindu papa cepatlah balik melaka

ww tak ada apa nak post

eeeiii apa ni malaslah nak baca

dah salahguna duit dan beli tanpa izin tanah 1 mdb kini..

anda takkan percaya apa yang menghuni katil wanita ini

nak iklan kan apa

panas berapi apa lagi korang nak najib buat

umno cawangan telah dibubarkan nak apa lagi prkpermatan..

permatang pauh indah ini buah apa nak undi siapa

pedofil buat apa nak beri peluang kedua

adakah dia ini wira rakyat malaysia yang membocor dokum..

kah kah kah ini jawapan dari seorang perdana menteri ma..

foto remaja bermanja dalam pustaka apa nak jadi

suka berjanji nak tahu maksud janji untuk apa berjanji ..

nak jadi jutawan segera ke apa caj masuk tandas awam se..

makjemah travel backpack ke korea gadis ini sempat kena..

adakah dia ini wira rakyat malaysia yang membocorkan do..

asus zenfone 2 dijual di malaysia secara rasmi bermula ..

pekerjaan 10 selebriti ini sebelum mereka terkenal jang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 378
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • super duper cute
  • monolog rasa
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tanda tanda kanser payudara
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)