Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 81 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



kalau takde apa apa kenapa nak takut

jom lihat video apa yang luar biasanya polis dari india..

ini lah penaja yang tak reti nak lunaskan janji

apa terjadi dengan wanita bertudung ini

program fit malaysia n sembilan 2015 di seremban ahad i..

nenek tidak tahu apa lagi nak beritahu cucu

apa nak pelik kalau pr berkubur

jom lihat video apa yang luar biasanya polis dari india..

lihat apa jadi kepada lelaki ini kerana kegilaannya ter..

nenek tidak tahu apa lagi nak beritahu cucu

biar betul wanita ini pada mulanya ingin dir0 g0l oleh ..

biar betul si ibu muda ini sangkakan bayi yang lahir te..

bapok malaysia tuntut layanan sama rata mahu dilindungi

jurutera malaysia rakam aksi seks dengan 31 kanak kanak..

lagi lagi melayu dihina puak chauvinist rasis versi cha..

jawatan kosong utusan melayu malaysia berhad 09 februar..

temuduga terbuka kementerian kesihatan malaysia kkm jan..

samsung galaxy note edge membawakan tanda harga rm2999 ..

jawatan kosong bank negara malaysia bnm 26 februari 201..

biadab pelukis cina hina yang di pertuan agong malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 476
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,994

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,365
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kembali menjadi burung pipit
  • tupperware puasa
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • jenis jenis jerawat
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)