Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 51 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



soalan popular abad ini apa ayat promosi untuk nak jual..

apa nak jadi dengan malaysia sekarang

soalan popular abad ini apa ayat promosi untuk nak jual..

anda pasti terkejut apa yang ada dalam banggunan ini

anda takkan percaya apa yang menghuni katil wanita ini

buat apa nak kacau kebahagian dia

jihad seks wanita malaysia di syria ini jawapan pihak p..

nak tahu apa isi kandungan ebook ini

anda pasti kagum dengan apa yang awek polis ni buat dal..

pas dah u turn balik bang non nak kelentong apa

anda takkan percaya apa yang menghuni katil wanita ini

jangan memandai nak pakai cincin kolopir bersyukur lah ..

jangan memandai nak pakai cincin kolopir bersyukur lah ..

ni yang dok angkat kain ni nak buat apa ni

apa yang polis ni buat dalam lubang ini

apa nak jadi dengan malaysia

ramai yang tidak tahu apa yang berlaku pada 26 ogos 197..

nak dapat income berterusan tanpa buat apa apa

gempar anda pasti terkejut apa yang ada dalam bagunan i..

selfie remaja yang aduyaii apa nak jadi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 262
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,358

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • 3 gambar sungguh memalukan gadis bangga bua..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • soal jawab main bomoh
  • emak abah opah dan atuk
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)