Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 48 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



ramai yang tidak tahu apa yang berlaku pada 26 ogos 197..

menyedihkan apabila apa anda lihat dalam perut burung i..

jawapan apa kita nak bagi kepada allah ustaz rambo

nak dapat income berterusan tanpa buat apa apa

apa yang lelaki ini buat terhadap tanah kosong selepas ..

apa yang awek polis ni buat dalam lubang ini pasti meng..

pas dah u turn balik bang non nak kelentong apa

setelah 3 bulan ditinggalkan anda takkan percaya apa ya..

jangan memandai nak pakai cincin kolopir bersyukur lah ..

apa nak jadi budak zaman sekarang ni

dulu kita nak lihat keadaan ini cukup senang tapi sekar..

ini luahan jujur dari hati jurutera proton adakah tahap..

nak tahu apa isi kandungan ebook ini

anda pasti terkejut apa yang tersembunyi dalam karpet i..

jangan memandai nak pakai cincin kolopir bersyukur lah ..

apa nak jadi dengan malaysia

buat apa nak kacau kebahagian dia

isu sabah keluar malaysia apa kata ahli parlimen kinaba..

apa yang polis ni buat dalam lubang ini

anda takkan percaya apa yang menghuni katil wanita ini

ni yang dok angkat kain ni nak buat apa ni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 453
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,885
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • skandal pejabat
  • bahaya ajinomoto
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)