Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini 54 hits  

Apa Yang Nak Dibanggakan di Malaysia Ini

Apa yang tinggal lagi di Malaysia ini ?Kita negara pengeluar kereta tetapi menjual kereta pada harga kedua TERMAHAL didunia selepas Singapura .Malangnya Singapura bukan negara pengeluar kereta bila mereka menjual kereta tiada siapa pun yang akan marah .Ma

Teruskan Membaca..



hati yang kosong boleh diisi tetapi kalau jiwa yang kos..

durhaka cuba fahami apa yang dolah nak sampaikan

cabaran 30 hari day 6 apa yang anda makan hari ini

apa nak dihairankan ustaz nor azli musa pun tuduh mufti..

vivo xplay3s akan ke pasaran malaysia pada bulan oktobe..

apa yang dilakukan gadis kecil ini membuatkan ramai mah..

orang tua ini seperti tidak pandai bermain dam tapi apa..

apa yang pelagak ngeri rusia ini lakukan amat giler

tak diketahui sakit apa bocah ini terus terusan muntah ..

apa lagi nak bocor lepas ni

apa yang orang malaysia nak

vivo xplay3s akan ke pasaran malaysia pada bulan oktobe..

adakah rakyat malaysia ini rasis videobukti

apa pandangan ye lin sheng terhadap cina malaysia

apa nak buat kalau berhenti kerja

live steaming bwh23 malaysia vs arab saudi

live steaming bwh23 malaysia vs arab saudi

wanted 40 000 samseng di malaysia kini diburu polis

live steaming bwh23 malaysia vs arab saudi

live steaming bwh23 malaysia vs arab saudi

hoki wanita malaysia nyaris kejutkan china




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 430
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 6,411

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 797,050
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana cara habiskan rm3 bilion rizab se..
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • gadis selfie berjaya rakam susuk hantu di s..
  • senarai produk yang diharamkan oleh kemente..
  • ibu dan anak melekat ketika bersetubuh sehi..
  • penyebab sebenar resdung terbongkar
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • hukum melukis gambar makhluk
  • nutrients super leaf moringa oleifera
  • rawatan bekam sunnah dan kelebihanya dalam ..
  • kuasa minda separa sedar dalam promosi bisn..
  • 7 masalah lazim buat penggiat bisnes tone e..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)