Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Petua Menaikkan Pipi 3886 hits  

Petua Menaikkan Pipi

Selamat pagi Korang semua nak tahu tak macam mana nak menaikkan pipi macam Iffa Raziah Rita Rudaini Nie cara paling senang je Tak perlu nak suntik botox kepe Tak merbahaya pun Pipi yang montok sapa tak suka kan Bila senyum naik je pipi tu Sebenarnya aku b

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 195
Widget Aktif : 3,289
Banner Aktif : 7,971

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,900
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • diari sedih seekor kucing
  • super duper cute
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cinta vs materialistik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • macam macam wau ada
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • spisis kawan yang femes

  • wajib lawat :

  • detikislam.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)