Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Wartawan Malaysia Mati Tertembak Di Lubnan 166 hits  

Wartawan Malaysia Mati Tertembak Di Lubnan

Wartawan Malaysia Mati Tertembak Di Lubnan Wartawan Malaysia Claudia Theophilus 42 penerbit di syarikat penyiaran Al Jazeera yang berpangkalan di Doha Qatar mati dipercayai akibat terkena tembakan dalam satu insiden di Baakleen yang terletak di sebuah kaw

Teruskan Membaca..



wartawan mati dipancung dengan kejam

polis australia dedahkan gambar budak malaysia mati jat..

misi hidup mati malaysia lawan laos di sukan asia 2014

golongan sekular di bangladesh bantah hukuman mati ke a..

gadis dipukul sampai mati di sandakan

golongan sekular di bangladesh bantah hukuman mati ke a..

bila wanita mati setelah beranak di rumah

dipukul hingga mati gambar bogel dirakam

syarat untuk mati

tekup mulut anak sampai mati

pasangan indonesia mati didera

ingat mati dapat pahala

golongan yang akan mati dalam husnul khatimah

gadis dipukul sampai mati di sandakan

bayi lelaki cukup sifat mati dalam longkang

orang mati pun bisa ereksi

video ngeri pemuda mati penuh seksa terkepit lif

proses hukuman gantung sampai mati

lembu tiga mata dua hidung mati

lihat anak gembira dengan norman abby abadi meroyan soa..

gadis dibelasah sampai mati dan dib0gelkan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 424
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 813,805
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ajal rakam gambar penuntut wanita uitm dire..
  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi
  • resepi florentine cookies
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • usaha perangi denggi di shah alam
  • 12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 26 fascinating films about food
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)