Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MV LIRIK SOME SoYou ft JunggiGo 175 hits  

MV LIRIK SOME SoYou ft JunggiGo

Hangul Rap girl you re so ambiguous lotto Romajigakkeumssig nado moreuge jjajeungina neoreul hyanghan mameun byeonhaji anhassneundehogsi naega isanghan geolkka honja himdeulge jinaego isseosseoteong bin bang honja meonghani dwicheogida tibieneun eoje bon

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 537
Widget Aktif : 3,895
Banner Aktif : 6,855

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,619
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • menarik foto lawak giler 716
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • emak abah opah dan atuk
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)