Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

eSPPSEL Pendaftaran Online Murid Tahun Satu Sesi 2015 2016 Dibuka 1966 hits  

eSPPSEL Pendaftaran Online Murid Tahun Satu Sesi 2015 2016 Dibuka

Sistem Pengurusan Murid Tahun Satu Online Jabatan Pendidikan Negeri Selangor telah pun dibuka pada 1 Mac hingga 30 April 2014. Kepada ibu bapa yang mempunyai anak yang lahir pada tahun 2008 dan 2009 bolehlah mendaftarkan anak tersebut untuk kemasukan Tahu

Teruskan Membaca..



permohonan secara online murid ke tingkatan satu 1 di s..

permohonon online skim tenaga pengajar muda 2015 uitm d..

permohonan kemasukan ke kolej vokasional sesi 2015

pendaftaran mtb nibong tebal dibuka

pendaftaran jualan 306 unit rumah dibuka

permohonan secara online sbp ke tingkatan satu 2015

permohonan program pensijilan tahfiz al quran darul qur..

rm600 untuk satu sesi 45 minit

kahwin minimum hantaran kahwin terkini 2014 rm8 000 rm1..

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed s..

pendaftaran pelajar baru sesi jun 2014 blog politeknik ..

kalendar islam tahun 2015 1436 1437 h malaysia

apple watch bakal dipasarkan pada awal tahun 2015

takwim kalendar sekolah tahun 2015

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed s..

minimum hantaran kahwin terkini 2014 rm8 000 rm10 000 k..

tawaran biasiswa pendidikan mpob sesi 2014 2015

apple watch bakal dipasarkan pada awal tahun 2015

pendaftaran sesi jun 2014 ptss politeknik tuanku syed p..

permohonan ke giatmara sesi januari dan julai 2015 onli..

pengalaman mendaftarkan anak untuk sesi tahun satu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 761
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,547

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 851,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adel tersingkir di konsert akademi fantasia..
  • program saya nak sentuh anjing dapat sambut..
  • video cctv bagaimana pengurus bank ditetak
  • gambar mesra dyana sofya dan zairil khir te..
  • masej terakhir mengenai mati dari mangsa re..
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • nota buat cempaka sophilea
  • oppo find 7 dan find 7a sedia dikemaskini d..
  • menarik foto lawak giler vol 594
  • promosi bulanan shaklee
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)