Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

eSPPSEL Pendaftaran Online Murid Tahun Satu Sesi 2015 2016 Dibuka 2058 hits  

eSPPSEL Pendaftaran Online Murid Tahun Satu Sesi 2015 2016 Dibuka

Sistem Pengurusan Murid Tahun Satu Online Jabatan Pendidikan Negeri Selangor telah pun dibuka pada 1 Mac hingga 30 April 2014. Kepada ibu bapa yang mempunyai anak yang lahir pada tahun 2008 dan 2009 bolehlah mendaftarkan anak tersebut untuk kemasukan Tahu

Teruskan Membaca..



pengemaskinian permohonan program matrikulasi sesi 2015..

pendaftaran stpm ulangan penggal 3 tahun 2014 online

am kemas kini permohonan program matrikulasi sesi 2015 ..

permohonan upu ke ipta politeknik ilka sesi 2015 2016

cara permohonan diploma jururawat usm sesi akademik 201..

semakan tawaran ke sekolah berasrama penuh tingkatan em..

murid tahun satu tidak ke sekolah dipercayai didera

info permohonan pjj usm sidang 2015 2016 kini dibuka

dimanakah murid tahun satu yang lain

online gamers kini dah jadi satu kerjaya profesional di..

tawaran biasiswa perguruan persekutuan program ijazah p..

kemaskini permohonan matrikulasi kpm sesi 2015 2016

tarikh cuti tahun baru cina 2015

permohonan kemasukan sesi akademik 1 2015 2016 uitm

permohonan upu atas talian ke ipta sesi 2015 2016

permohonan upu sesi 2015 dibuka

murid tahun satu yang dikurung dan didera

satu lagi buku pelajaran pelik untuk murid tahun 5 kelu..

tahniah kerana keprihatinan guru nyawa murid tahun satu..

selamat tahun 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 3,922
Banner Aktif : 7,038

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,336
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • 5 gambar rosyam nor bersama keluarga
  • sayu seniman tan sri jins shamsuddin kini k..
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • islam itu indah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)