Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang 4046 hits  

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang

Putri sulung pasangan Anang Hermansyah dengan Krisdayanti Aurel Hermansyah pelan namun pasti mengikuti jejak kedua orang tuanya. Tentunya sebagai seorang selebriti penampilan tak boleh dikesampingkan. Begitu pun dengan Aurel yang dulunya terkesan masih an

Teruskan Membaca..



pas yang dulu bukanlah yang sekarang

ku yang dulu bukanlah yang sekarang lol

dulu wan azizah umpan anak anak untuk tagih simpati sek..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by ikhwan f..

dulu lain sekarang lain

comment on malaysia best blog 2015 by dulu lain sekaran..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by blogger ..

perhhh dulu gemuk sekarang kurus dan hot meletup letup

perubahan wanita dulu hodoh tapi sekarang cantik giler

bukan isi k pop beza lelaki korea zaman dulu dan sekara..

sekarang ni tak macam dulu lagi kehidupan semakin berub..

kenduri kahwin dulu dan sekarang

artis dulu dan sekarang actors hollywood bollywood

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by sobri ma..

video saiz badan cantik dari zaman dulu sampai sekarang

dulu johor sekarang lim guan eng dap hina seluruh rakya..

u turn dulu tak boleh sekarang pas kata boleh pula

comment on blogwalking kaw kaw by kenduri kahwin dulu d..

inspirasi aku dulu dan sekarang

wordless wednesday zaman dulu vs zaman sekarang

dulu lawan sekarang kawan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 311
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 7,085

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,402
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • cerita sebenar ustaz bunuh murid dihukum ga..
  • orang ketiga pegawai kanan astro buka mulut..
  • pilu kisah sebenar disebalik penceraian dia..
  • kisah sebenar punca pinangan lelaki ini di ..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • koleksi gambar2 neelofa ketika zaman tengah..
  • video detik cemas penerjun payung terjun te..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • geoducks kerang laut gergasi
  • caliph buskers dihina kerana minta batalkan..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jangan ditangisi haid itu
  • tupperware puasa
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tanda tanda kanser payudara
  • kisah nabi ismail a s
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)