Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang 3936 hits  

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang

Putri sulung pasangan Anang Hermansyah dengan Krisdayanti Aurel Hermansyah pelan namun pasti mengikuti jejak kedua orang tuanya. Tentunya sebagai seorang selebriti penampilan tak boleh dikesampingkan. Begitu pun dengan Aurel yang dulunya terkesan masih an

Teruskan Membaca..



bukan isi k pop beza lelaki korea zaman dulu dan sekara..

wordless wednesday zaman dulu vs zaman sekarang

aku yg dulu bkn laaa yg sekarang babiesblink5in1 sayagu..

sekarang ni tak macam dulu lagi kehidupan semakin berub..

testimoni alfalfa dulu keputihan kronik tapi sekarang m..

plkn dulu penjarakan remaja miskin yang gagal hadirinya..

anak anak dulu dan sekarang

kenduri kahwin dulu dan sekarang

dap ubah taktik untuk pikat melayu dan perkecilkan naji..

comment on blogwalking kaw kaw by kenduri kahwin dulu d..

perhhh dulu gemuk sekarang kurus dan hot meletup letup

dulu kes peluk anjing sekarang peluk artis k pop

perubahan wanita dulu hodoh tapi sekarang cantik giler

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by sobri ma..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by blogger ..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by ikhwan f..

gambar rumah home alone dulu dan kini

dulu pondan cun kini pendakwah terkenal

makjemah mr bean lelong mclaren f1 rm43 juta harga beli..

jika saya pergi dulu jagalah anak ini dengan sebaiknya ..

luis suarez dulu tukang sapu kini jadi striker barca




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 320
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 7,014

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,133
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 gambar cikgu puteri aishah yang terima s..
  • kritikan berapi michael ang terhadap juri m..
  • tengku puan pahang selar tindakan biadap pe..
  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • mahasiswi cantik ini rekam adegan porno di ..
  • luahan sayu diana rafar di laman sosial sel..
  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • komen adflin shauki datuk kepada jackie cha..
  • tahniah yana samsudin bakal tamatkan zaman ..
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • mia sara hipokrit
  • selepas berselfie atau bergambar sila semak..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • super duper cute
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • spisis kawan yang femes
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)