Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang 3468 hits  

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang

Putri sulung pasangan Anang Hermansyah dengan Krisdayanti Aurel Hermansyah pelan namun pasti mengikuti jejak kedua orang tuanya. Tentunya sebagai seorang selebriti penampilan tak boleh dikesampingkan. Begitu pun dengan Aurel yang dulunya terkesan masih an

Teruskan Membaca..



dulu artis sekarang model

dulu besar sekarang kecil

dulu doakan umno ko sekarang doa kutuk sesama sendiri m..

dulu wanita ini cantik tapi sekarang jadi pontianak

dulu besar sekarang kecil

berani sungguh moderator ini mengatakan umno yang ada s..

dulu wanita ini cantik tapi sekarang jadi pontianak

blogging dulu sekarang

dulu vs sekarang

dengan set slimming shaklee sekarang berat saya 57kg ka..

perbedaan 10 bintang seks dulu dan sekarang

budaya mem booooooo melanda pas dulu mengata orang seka..

aku yang dulu bukan yang sekarang

dulu gaji rm10 sehari sekarang pengarah urusan

dulu kecoh warga china dan india hilang entah di mana d..

afee utopia dulu di puja sekarang menagih

dulu pil kuda sekarang barua pula

islamic university in gaza dulu vs sekarang

dulu kita nak lihat keadaan ini cukup senang tapi sekar..

perasaan hadiri walimah dulu sekarang

dealer diperlukan jual sekali income selamanya baca dul..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,467

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,233
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • menarik foto lawak giler vol 284
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • supermummy - miza harun
  • tatu yang amat realistik 29 gambar

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)