Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang 4297 hits  

FOTO Kejanggalan Aurel Hermansyah Dulu dan Sekarang

Putri sulung pasangan Anang Hermansyah dengan Krisdayanti Aurel Hermansyah pelan namun pasti mengikuti jejak kedua orang tuanya. Tentunya sebagai seorang selebriti penampilan tak boleh dikesampingkan. Begitu pun dengan Aurel yang dulunya terkesan masih an

Teruskan Membaca..



u turn dulu tak boleh sekarang pas kata boleh pula

comment on antara bina aset dan liabiliti by dulu lain ..

hafreez adam yang dulu bukanlah yang sekarang

hafreez adam yang dulu bukanlah yang sekarang

telefon bimbit dulu dan sekarang

dulu mat rempit sekarang jadi ahli politik

dulu sibuk pas nak ganti umno sekarang dapigs pulak gan..

7 gambar anak dara kris dayanti aurel hermansyah yang c..

perangai isteri zaman sekarang tak macam dulu

hudud dulu dosa sekarang biasa

u mobile dulu dan sekarang

pas yang dulu bukanlah yang sekarang

dulu lawan sekarang kawan

foto wajah polos aurel hermansyah tanpa make up

sekarang dulu selamanya rindu

ww dulu lain sekarang lain

penjara dulu ibu anwar meninggal sekarang ayahnya pula ..

old town white coffee dulu katak sekarang lipas

dulu pembela rakyat sekarang pembela peliwat

mahathir dulu najib bersih sekarang banhyak skandal

dulu badman sekarang gentleman




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 234
Widget Aktif : 4,042
Banner Aktif : 7,222

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,950
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • berita gempar dari umno bahagian batu pahat
  • lamborghini pamer kereta paling sporty dan ..
  • salah faham punca video menjadi viral
  • marahkan suami punca ibu muda dera bayi
  • 13 fakta tentang pramugari yang anda tidak ..
  • 10 gambar bangang remaja cantik sebelum vs ..
  • korang sibuk sangat pasal isu salib meh bac..
  • kantoi lagi tomboi terkulai bersama suami o..
  • beli buku dapat rm100 000
  • johan raja lawak dapat rm160 000
  • dobi layan diri perniagaan menguntungkan

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • 26 fascinating films about food
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • diari sedih seekor kucing
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)