Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu 179 hits  

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu

SENIMAN Ahmad Nisfu antara aktor Jalan Ampas yang cukup kita kenali sedari kecil lagi kerana beliau banyak membintangi filem filem Tan Sri P Ramlee Tapi bagi Ayie sebab paling utama kenapa orang mengingati beliau kerana watak watak lakonannya yang sangat

Teruskan Membaca..



keadaan menyayat hati suami meraung lihat mayat isteri ..

tragedi bot karam yang menyayat hati

mama kenapa usus memen kat luar linda rafar kongsi saat..

menyayat hati detik detik anak badak sumbu di baham see..

kisah menyayat hati arwah adik firash jadi viral di lam..

kisah menyayat hati arwah adik firash

tragedi menyayat hati di tengah hari

kisah menyayat hati arwah adik firash jadi viral di lam..

kisah menyayat hati arwah adik firash trending di laman..

kisah yang menyayat hati di wilayah hunan selatan china

kisah yang menyayat hati dari gaza

bila parasit bernama dr dzulkefly ahmad bersuara dah ma..

isu mb pr tidak boleh paksa sultan kata prof dr ahmad a..

live ucaptama 100 ahmad razif menjadi mb tranung

happy birthday to ahmad haziq hafiz 4yo 15 aug 2014

comment on panduan penjimatan elektrik by aishah ahmad

pengacara raffi ahmad kahwin 17 oktober ini

live 160614 ne1 ustaz shamsuri hj ahmad

malaysia tanpa facebook ulasan datuk seri ahmad shabery..

comment on tulis surat cinta romantik untuk kekasih by ..

kertas siasatan kes pindah keluar wang akaun mangsa mh3..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 632
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 6,246

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,287
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • viral anak menghamilkan ibunya
  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • penerbangan khas malaysia airlines mh 6129 ..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • gadis mangsa nafsu 16 lelaki di tanah perku..
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • hari berkabung malaysia sempena tragedi mh1..
  • 3 cara senang buat duit dengan blog
  • gambar anak anjing di panggang hidup hidup
  • hari berkabung malaysia untuk mh17
  • boycott nestl now

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • aku penganggur
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)