Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu 189 hits  

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu

SENIMAN Ahmad Nisfu antara aktor Jalan Ampas yang cukup kita kenali sedari kecil lagi kerana beliau banyak membintangi filem filem Tan Sri P Ramlee Tapi bagi Ayie sebab paling utama kenapa orang mengingati beliau kerana watak watak lakonannya yang sangat

Teruskan Membaca..



cerita kisah hidup yang menyayat hati seorang pelakon a..

kisah pilu lagi menyayat hati seorang anak seni bernama..

kisah pilu dan menyayat hati seorang anak seni bernama ..

kisah menyayat hati seorang suami yang isterinya pakai ..

kisah menyayat hati seorang suami yang isterinya pakai ..

kisah menyayat hati seorang suami yang isterinya pakai ..

hot kisah menyayat hati seorang suami yang isterinya pa..

ahmad izzat ikon orang muda

rosmah tidak dapat sesen pun duit permata kata ahmad ma..

datuk ahmad maslan iphone 6

datuk ahmad maslan iphone6

sekitar pernikahan fahrin ahmad dan sara ali

pemberian subsidi kepada rakyat satu polisi bo doh ahma..

pemberian subsidi kepada rakyat satu polisi bo doh ahma..

ahmad maslan mem bodoh kan pemimpin pemimpin umno terda..

kementerian sedia pertimbang untuk wujudkan jabatan med..

br1m bukan untuk bermewah kata ahmad maslan sambil taya..

dakwaan ucapan berunsur hasutan polis sudah rakam kenya..

cukai keuntungan modal cgt mat rodi vs datuk ahmad masl..

anak fandi ahmad terpilih dalam senarai 40 pemain muda ..

penyanyi lagu ahmad ditipu rakan baik rm 14 000




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 593
Widget Aktif : 4,018
Banner Aktif : 6,527

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 852,875
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengetua af 2014 datuk hattan berang adel t..
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • update kemalangan superbike di karak
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • 15 gambar kemalangan ngeri motosikal berkua..
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • lelaki baru keluar penjara perkosa adik
  • 4 orang ini mengaku mampu menghidupkan oran..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 7 things you need to know about depression
  • kembali menjadi burung pipit
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)