Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu 172 hits  

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu

SENIMAN Ahmad Nisfu antara aktor Jalan Ampas yang cukup kita kenali sedari kecil lagi kerana beliau banyak membintangi filem filem Tan Sri P Ramlee Tapi bagi Ayie sebab paling utama kenapa orang mengingati beliau kerana watak watak lakonannya yang sangat

Teruskan Membaca..



kisah menyayat hati di hospital gaza

kisah menyayat hati di hospital gaza

kisah menyayat hati di hospital gaza

kisah menyayat hati dari hospital di gaza

video menyayat hati giving is the best communication

tragedi menyayat hati di tengah hari

aksi menyayat hati menangis panggil bapa

menyayat hati rakaman suara pramugara mh17 nyanyi lagu ..

menyayat hati bayi diselamatkan dari rahim ibu yang ter..

video menyayat hati suara pramugara mh17 shaikh mohd no..

wajah sharifah anis al idrus kekasih baru sharnaaz ahma..

biodata ahmad hakimi hanapi pembantu juruterbang mas mh..

wajah sharifah anis al idrus kekasih baru sharnaaz ahma..

ahmad terselamat tragedi mh370 akhirnya terkorban jua d..

ahmad dhani nazar potong kemaluan jika jokowi menang

biodata sharifah anis al idrus kekasih baru sharnaaz ah..

ahmad terselamat tragedi mh370 terkorban jua dalam mh17

nahas mh17 bawa balik walau secebis mayat ibu ahmad hak..

8 gambar gadis cantik ayu kekasih baru sharnaaz ahmad

wajah sebenar sharifah anis al idrus kekasih baru sharn..

wajah sebenar sharifah anis al idrus kekasih baru sharn..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 3,878
Banner Aktif : 6,234

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,324
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye
  • keputusan tenis terbuka washington

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)