Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu 182 hits  

Riwayat Menyayat Hati Aktor Ahmad Nisfu

SENIMAN Ahmad Nisfu antara aktor Jalan Ampas yang cukup kita kenali sedari kecil lagi kerana beliau banyak membintangi filem filem Tan Sri P Ramlee Tapi bagi Ayie sebab paling utama kenapa orang mengingati beliau kerana watak watak lakonannya yang sangat

Teruskan Membaca..



kisah pilu dan menyayat hati seorang anak seni bernama ..

kisah pilu dan menyayat hati seorang insan seni yang be..

menyayat hati jururawat maut kemalangan seminggu sebelu..

kemalangan menyayat hati bayi mati tersepit di pangkuan..

menyayat hati kisah cinta sejati pembantu juruterbang m..

kemalangan menyayat hati melibatkan tiga beranak

menyayat hati kisah cinta sejati pembantu juruterbang m..

kisah pelakon ahmad nisfu yang tidak diketahui ramai

kisah menyedihkan seorang pelakon bernama ahmad nisfu

kisah menyedihkan seorang pelakon bernama ahmad nisfu

hiburan kisah menyedihkan seorang pelakon bernama ahmad..

menyayat hati kisah cinta sejati pembantu juruterbang m..

shaarnaz ahmad tegur azwan ali berselfie

kenapa zain saidin simbah ais ke nabil ahmad

maklumat khas kini pas sedang susun iskandar ahmad seba..

dimanakah nilai diri kita ustaz shamsuri hj ahmad

sharnaaz ahmad ingatkan azwan ali jangan usik anak mela..

ini perkara remeh sharnaaz ahmad

hal ini terlalu remeh shaarnaz ahmad

zain saidin simbah air ke nabil ahmad video

nabil ahmad jelaskan isu disingkir dari meletop




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 610
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,324

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,791
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)