Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR 1718 hits  

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR

Ramai pemimpin dan penyokong pembangkang yang bangang menyalahkan pihak kerajaan mengatakan insiden itu adalah pembalasan terhadap hukuman yang dijatuhkan terhadap Anwar Ibrahim baru baru ini.Juruterbang MH370 Kapten Zaharie rupanya adalah penyokong tegar

Teruskan Membaca..



kapten zaharie adalah wira yang bertarung selamatkan mh..

berhentilah salahkan adik saya kakak kapten zaharie

selapas setahun tragedi mh370 ini luahan hati kakak kap..

makjemah berhentilah salahkan adik saya kakak kapten za..

penyokong cina dap dan pkr dominasi himpunan kitalawan ..

alhamdulilah penyokong pas sudah mula tolak pkr

mh370 berhenti menyalahkan kapten zaharie

mh370 berhenti menyalahkan kapten zaharie

patutlah dia mempersendakan hudud pas kelantan dia bapa..

mh370 teori zalim ingin menyalahkan kapten zaharie tak ..

kakak kapten zaharie bersuara setelah adiknya sering di..

berhentilah salahkan adik saya kakak kapten zaharie

mh370 tiada seorang pun berhak salahkan kapten zaharie

berhentilah salahkan adik saya pinta kakak kapten zahar..

mh370 teori zalim ingin menyalahkan kapten zaharie tak ..

kakak kapten zaharie berhenti menyalahkan adik saya

mh370 dokumentari national geographic andai kapten zaha..

kata kata kasair tun mahathir kepada penyokong pkr

mh370 dokumentari national geographic andai kapten zaha..

mh370 dokumentari national geographic andai kapten zaha..

mh370 dokumentari national geographic andai kapten zaha..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 747
Widget Aktif : 4,045
Banner Aktif : 7,219

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • 7 things you need to know about depression
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)