Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR 1696 hits  

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR

Ramai pemimpin dan penyokong pembangkang yang bangang menyalahkan pihak kerajaan mengatakan insiden itu adalah pembalasan terhadap hukuman yang dijatuhkan terhadap Anwar Ibrahim baru baru ini.Juruterbang MH370 Kapten Zaharie rupanya adalah penyokong tegar

Teruskan Membaca..



kenapa pkr takde pemimpin macam ni

blog gerakan anti pkr terpaksa diperbaharui setelah gag..

ura ura pengganti anwar mula berlegar di kem pkr

panas wei apa sudah jadi dengan blog gerakan anti pkr n..

pkr adakah zahid menteri pertama tulis surat pada fbi

pkr dap halangan utama gabungan pas dan umno penganalis..

phahrolrazi zawawi kecewa presiden pas macam dah tak be..

pkr sindir pas enggan hadir mesyuarat

kes tun daim naib presiden pkr dipanggil mengadap sprm

penggemar tegar mee

sahabat sejati pengomen tegar bulan disember

wang nyanyian punca tegar tahu membaca

wang nyanyian punca tegar tahu membaca

wang nyanyian punca tegar tahu membaca

pengomen tegar blog jm hari ini 22 01 2015

makjemah wang nyanyian punca tegar tahu membaca makjema..

azam tahun 2015 yang perlu dilaksanakan oleh pengguna t..

tegar cabar diri demi sirah rasullullah tahajjud cinta

anda ibu serta peminat tegar quinny zapp extra 2 0

anda ibu peminat tegar quinny zapp extra 2 0

pkr minta peguam negara letak jawatan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 409
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,967

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,021,567
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • fazura kantoi bercium di klia
  • tali bra putus artis panik
  • 6 gambar comel anak perempuan que haidar be..
  • khasiat habatussauda
  • wow syahrini temani paris hilton liburan di..
  • respons zamarul hisham tentang isu pencerai..
  • 9 gambar maria farida berhijab
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti
  • 6 foto anak perempuan linda jasmine que hai..
  • panas pendedahan mengejutkan rita rudaini t..
  • 10 foto terkini maria farida cetuskan kejut..
  • lelaki lumpuh selepas digigit semut

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • diari sedih seekor kucing
  • di tubir bibir mataku
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)