Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR 1655 hits  

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR

Ramai pemimpin dan penyokong pembangkang yang bangang menyalahkan pihak kerajaan mengatakan insiden itu adalah pembalasan terhadap hukuman yang dijatuhkan terhadap Anwar Ibrahim baru baru ini.Juruterbang MH370 Kapten Zaharie rupanya adalah penyokong tegar

Teruskan Membaca..



ketum hangit apabila penyokong pkr sendiri dah mula rej..

gambar penyokong tegar pakatan pembangkang mislina jauh..

hsbc penyokong tegar rejim pengganas israel

kau takkan jumpa kubur atau pusaraku gurauan terakhir k..

malunya muka muka penyokong tegar umno parti komunis ch..

loji najis dibina di kampung penyokong tegar umno sebag..

joan river si penyokong tegar israel

sajak dari penyokong tegar pakatan

anwar ibrahim kecam spekulasi pilot kapten zaharie sabo..

prk kualabesut dekati penyokong tegar pas

3 sebab pkr benarkan pas bertanding di n01pengakalankub..

surat guan eng untuk sultan selangor akan buat pkr gigi..

kurang senang kebiadapan pkr dap

goyang dan goncangnya hubungan pas dengan pkr dan dap

bn umno terlalu banyak bebanan pr pkr lagi besar bebana..

sabotaj pkr ke atas pas di pengkalan kubor didalangi ma..

ketum hangit pkr dah mula menikam belakang pas di pangk..

prk pengkalan kubor spr arah bilik gerakan pkr turun be..

prk pengkalan kubor spr arah bilik gerakan pkr turun be..

harun din apa yang berlaku di selangor adalah salah pkr..

pkr enggan turun kain rentang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 466
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,447

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,686
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • anak menteri kini bergelar duta
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • throwback biological clock is ticking
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • hobi yang paling gila
  • panas mb baru angkat sumpah selasa
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • mr steven tan international stamps coin sdn..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)