Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR 1650 hits  

PrayForMH370 KAPTEN ZAHARIE PENYOKONG TEGAR PKR

Ramai pemimpin dan penyokong pembangkang yang bangang menyalahkan pihak kerajaan mengatakan insiden itu adalah pembalasan terhadap hukuman yang dijatuhkan terhadap Anwar Ibrahim baru baru ini.Juruterbang MH370 Kapten Zaharie rupanya adalah penyokong tegar

Teruskan Membaca..



mh370 luahan kakak kapten zaharie

gempar akhirnya kakak kapten zaharie dedahkan pasal adi..

mh370 luahan kakak kapten zaharie

misteri mh370 kakak kandung kapten zaharie buka mulut

kakak kapten zaharie buka mulut

kakak kapten zaharie akhirnya buka mulut

kakak kapten zaharie pilot mh370 buka mulut

mh370 kakak kapten zaharie akhirnya buka mulut

anwar ibrahim kecam spekulasi pilot kapten zaharie sabo..

mh370 kakak kapten zaharie akhirnya buka mulut

kakak kapten zaharie akhirnya buka mulut

hiburan kakak kapten zaharie pilot mh370 buka mulut

mh370 akhirnya kakak kandung kapten zaharie buka mulut

misteri mh370 kakak kandung kapten zaharie buka mulut

prk kualabesut dekati penyokong tegar pas

kemelut pkr semporna lebih calon dari penyokong

sajak dari penyokong tegar pakatan

breaking news messi penyokong tegar israel

hsbc penyokong tegar rejim pengganas israel

kakak kapten zaharie akhirnya buka mulut

kakak kapten zaharie ahmad shah mula buka mulut




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 343
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,368

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)