Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar serpihan pesawat yang ditemui dakwa China 313 hits  

Gambar serpihan pesawat yang ditemui dakwa China

Media China melaporkan beberapa serpihan pesawat dilaporkan ditemui di luar pantai Timur Barat Malaysia namun ia masih belum dapat disahkan sebagai milik pesawat MH370 milik Malaysia Airlines yang hilang.Serpihan terbabit ditemui di kawasan longitud 103.2

Teruskan Membaca..



gambar badan pesawat airasia indonesia qz8501 yang dite..

badan qz8501 ditemui 2km dari lokasi ekor pesawat

bangkai pesawat airasia qz8501 ditemui

akhirnya bahagian utama pesawat airasia qz8501 berjaya ..

panasss air asia tolong jawab pasal gambar pesawat ni

2 foto gambar jelas badan pesawat malang airasia qz8501..

ekor pesawat qz8501 berjaya ditemui basarnas

3 foto serpihan pesawat air asia qz8501 didedahkan

7 gambar remaja perempuan terlajak cantik dan comel bak..

6 lagi mayat mangsa pesawat qz8501 ditemui

makjemah kereta delorean dalam filem back to the future..

makjemah 10 gambar pemandangan indah dari china ini bua..

kotak hitam airasia qz8501 ditemui hanya 1km dari lokas..

as dakwa berjaya bunuh 6000 anggota militan is

aweera dakwa edry kuat drama perguna caliph buskers

aweera dakwa edry kru guna caliph buskers untuk raih si..

zamani ditahan polis dakwa miliki dadah

astaghfirullah siti nurhaliza tahu kenapa zamani jadi b..

aweera dakwa edry kru guna caliph buskers untuk raih si..

saravanan dakwa pihak ketiga halang presiden mic

penyampai radio dakwa anak kena dera di pusat asuhan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 320
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 7,015

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,105
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita semalam hot spring kah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)