Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar serpihan pesawat yang ditemui dakwa China 280 hits  

Gambar serpihan pesawat yang ditemui dakwa China

Media China melaporkan beberapa serpihan pesawat dilaporkan ditemui di luar pantai Timur Barat Malaysia namun ia masih belum dapat disahkan sebagai milik pesawat MH370 milik Malaysia Airlines yang hilang.Serpihan terbabit ditemui di kawasan longitud 103.2

Teruskan Membaca..



serpihan dipercayai bangkai pesawat mh370 ditemui di pa..

mh370 serpihan dipercayai bangkai pesawat ditemui di pa..

terkini serpihan bangkai pesawat ditemui di pantai indo..

serpihan mh370 ditemui di pantai indonesia

serpihan pesawat di percayai mh370 di temui di indonesi..

serpihan pesawat diharap milik mh370

gambar panas insan yang di dakwa pemimpin leka layan gr..

terkini mh370 syarikat penerokaan dakwa jumpa pesawat

terkini serpihan dipercayai mh370 ditemui masih tiada p..

serpihan mh370 ditemui di perairan indonesia

perisik jerman dakwa pemisah ukraine tembak jatuh mh17

pemimpin hong kong dakwa pihak luar terbabit dalam bant..

pkr dakwa sepanduk mesej ganti azizah sabotaj

pelajar dakwa diculik akan didakwa

perisik jerman dakwa pemisah ukraine tembak jatuh mh17

kertas sains upsr sahaja bocor ada dakwa maths jugak

makjemah pengajur dakwa ada bukti progam sentuh anjing ..

video perwakilan gerakan dakwa orang melayu juga pendat..

pemimpin hong kong dakwa pihak luar terbabit dalam bant..

perisik jerman dakwa pemisah ukraine tembak jatuh mh17

gempar pelajar politeknik dakwa diculik bersama 7 budak..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,662

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,311
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • 15 selfie paling berani
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • skandal pejabat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)